Povezane vesti
Ivana Korab iskreno o vantelesnoj oplodnji i gubitku bebe
Vesti online 25.07.2021
Ivana Korab manekenka je koja godinama radi inostrane kampanje i vrlo je cenjena u svetu modelinga. Pre nešto više od pet meseci postala je majka dečaka Matea, a u videu koji je sa pratiocima nedavno podelila na Instagramu prisetila se svog iskustva sa… »
Naricala sam! Mesec dana sam bila kao zombi! Srpska manekenka sa suzama u očima o gubitku bebe i vantelesnoj
Mondo 25.07.2021
Danas je ponosna majka, a sa pratiocima je podelila svoje traumatično iskustvo i pružila podršku ženama. Danas je ponosna majka, a sa pratiocima je podelila svoje traumatično iskustvo i pružila podršku ženama. Lepa manekenka Ivana Korab porodila se… »
„Naricala sam“: Srpska manekenka o vantelesnoj oplodnji i gubitku bebe
Nova 25.07.2021
Srpska manekenka Ivana Korab početkom godine je rodila sina Matea, a dobila ga je uz pomoć vantelesne oplodnje. Ona je na svom Instagramu odgovarala na pitanja pratilaca u vezi s ovom temom i otkrila detalje borbe za potomstvo. Ovo je bio Ivanin treći… »
Vesti dana »

Kako su se rastali Putin i Tramp? Pogledajte snimak iz prostorija vojne baze - Objavio ga je Kremlj (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane

Da li će Tramp slušati "jevanđelje kremlja"? Evo šta može da se desi na ključnom sastanku dvojice lidera na Aljasci
Blic pre 7 satijoš 10 povezanih

(Video) "koliko bedno": Kremlj je ovaj snimak susreta Trampa i Putina sa Aljaske odmah objavio, a Bela kuća ga je izbrisala
Blic pre 4 satijoš 9 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 5 satijoš 6 povezanih

Dačić: "38 lica uhapšeno, povređeno 6 policajaca, demonstranti došli s namerom da povrede policajce"
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane