Povezane vesti
Sloba zna da sam zaslužila! Rijaliti pobednica Nadica otvoreno o bivšem zetu i pomenula Kiju: Ona je luda, priželjkujem unuče!…
Kurir 25.07.2021
Nadica Zeljković progovorila je o pobedi u rijalitiju, ćerki Kiji Kockar, ali i bivšem zetu. RIjaliti pobednica otkrila je da li postoji mogućnost da uskoro dobije zeta. - Čula sam nešto, i ona mi je nešto rekla. Ja tu ne zalazim. Čim nije tu ili bivši… »
Nadica progovorila o kijinoj udaji i novom stanu: Otkrila i da li joj je Sloba čestitao pobedu - Zna da sam zaslužila!
Mondo 25.07.2021
Nadica Zeljković priželjkuje da Kija ponovo stane na ludi kamen, ali i za bivšeg zeta ima lepe reči. Nadica Zeljković priželjkuje da Kija ponovo stane na ludi kamen, ali i za bivšeg zeta ima lepe reči. Pobednica Zadruge 4, Nadica Zeljković, inače majka… »
Vesti dana »

Ozbiljni sukobi tokom noći, mnogo povređenih i uhapšenih: Pojavili se snimci teških incidenata u Valjevu (foto,video)
Blic pre 1 minutjoš 86 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i aktuelnim napadima
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 87 povezanih

Učenici Gimnazije u Valjevu pozivaju na nove proteste nakon policijske brutalnosti
Serbian News Media pre 2 satajoš 8 povezanih