Povezane vesti
Kurc brutalan: Ne želim bolesnu ideologiju talibana u Evropi, masovno primanje azilanata nije rešenje!
Pravda 26.07.2021
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc istakao je da ne želi da uveze u Evropu, kako je rekao, bolesnu ideologiju talibanskih fanatika. Kurc je, u intervjuu nemačkom dnevniku Bild, rekao da je lično zabrinut zbog povlačenja međunarodnih snaga iz… »
Kurc poručio: Ne želim bolesnu ideologiju talibana u Evropi
Nova 26.07.2021
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc istakao je da ne želi da uveze u Evropu, kako je rekao, bolesnu ideologiju talibanskih fanatika. Kurc je, u intervjuu nemačkom dnevniku Bild, rekao da je lično zabrinut zbog povlačenja međunarodnih snaga iz… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 3 satajoš 46 povezanih
Ilić puca iz svega što ima: Evo u kom sastavu će Partizan izaći na megdan Hetafeu!
Hot sport pre 21 minutajoš 51 povezana
"Sve što boli moju sestru boli i mene" Novo oglašavanje Indi Aradinović u jeku drame sa Editom: "Đavo me je pobedio"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Kartice sve više zamenjuju gotovinu: U Srbiji za pet godina dvostruko više kupovina
Dnevnik pre 8 satijoš 45 povezanih