Povezane vesti
Svim silama do finala, a onda je sve moguće: Milica je imala kad da se spremi za uspeh, ali biće teže nego ikad!
Mondo 26.07.2021
Milica Novaković čeka svoj nastup na OIlimpijskim igrama sa velikim ambicijama! Milica Novaković čeka svoj nastup na OIlimpijskim igrama sa velikim ambicijama! Kajakašica Srbije Milica Novaković izjavila je da je spreman za predstojeće Olimpijske igre u… »
Novaković: Kajakašima nije problem što nema publike na OI
Danas 26.07.2021
Srpska kajakašica Milica Novaković izjavila je danas da joj neće predstavljati problem to što na Olimpijskim igrama u Tokiju zbog pandemije korona virusa neće biti publike i dodala da je kajakašima fokus „uvek na njima samima“. „Postoje razna pravila… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Filip Đukić zauzeo 6. mesto! Dočekala ga gomila prijatelja, pa se oglasio otac Zoran: „Zaledio sam se! Imam samo JEDNU SNAJKU!“
Svet & Skandal pre 18 minutajoš 11 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 54 minutajoš 8 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 49 minutajoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 4 satijoš 3 povezane