Povezane vesti
Srbija u pet finala u Tokiju? Što da ne! Asmir Kolašinac (36) ide na četvrte Olimpijske igre - nikad nisam bio spremniji
Mondo 26.07.2021
Srpska ekspedicija je spremna za Tokio. Cilj postoji, kao i velike želje. Želimo im sreću! Srpska ekspedicija je spremna za Tokio. Cilj postoji, kao i velike želje. Želimo im sreću! Otputovali su i atletičari u Tokio! Krenuli su po novu žetvu medalja na… »
Odoše i atletičari u Tokio, zna se ko je najveća uzdanica!
Sportske.net 26.07.2021
Srpski atletski tim otputovao je danas na Olimpijske igre u Tokiju, gde će se po dolasku smestiti u Olimpijsko selo. Atletski tim Srbije čine: Ivana Španović, Marija Vučenović, Dragana Tomašević, Asmir Kolašinac i Armin Sinanćević. Dragana Tomašević je… »
Atletičari otputovali u Tokio, Španović najavila borbu za medalje
Nova 26.07.2021
Srpski atletski tim otputovao je na Olimpijske igre u Tokiju, gde će se po dolasku smestiti u Olimpijsko selo. Dragana Tomašević je otputovala dan ranije, a uskoro će joj se pridružiti i kolege iz tima koji još čine Ivana Španović, Marija Vučenović… »
Vesti dana »
Mali iz Budimpešte o odluci EU koja pogađa Srbiju: "Ogroman problem imamo u ovom trenutku"
B92 pre 20 minutajoš 39 povezanih
Mali iz Budimpešte: "Ogroman problem zbog gasa, ako stane dotok, kako ćemo mi?!"
Blic pre 21 minutajoš 83 povezane
On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 46 minutajoš 33 povezane
Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane
Bugarski ministar: Obezbedićemo koridor za Putinov avion do Budimpešte za sastanak sa Trampom
Nova pre 51 minutajoš 25 povezanih