Povezane vesti

Stefanović odgovara Veselinoviću na njegove navode o poseti Drvaru

RTS 27.07.2021
Ministar odrbane Nebojša Stefanović odgovorio je lideru Pokreta za preokret Janka Veselinoviću povodom navoda o njegovoj poseti Drvaru. Janko Veselinović je o prisustvu Nebojše Stefanovića u Drvaru povodom dana te opštine i 80. godišnjice Ustanka… »

Stefanović na obeležavanju Dana Opštine Drvar

Politika 27.07.2021
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je večeras svečanoj akademiji povodom Dana Opštine Drvar, 27. jula, i 80. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu… »

Pajtić: Skandirao sam „Vučiću, lopove“, a ne „Vučiću, pederu“

Danas 27.07.2021
Vučić se mora prvo usaglasiti sa svojim partijskim glasilom – Informer je objavio da je na mitingu “Osvetlimo Srbiju” bilo 15.000 ljudi. Mali Alek bi to video i svojim očima da nije kao miš pobegao iz zgrade Vlade pre mitinga, tako da svakako… »

Janko Veselinović: Nebojša Stefanović nanosi štetu Srbima u regionu

Danas 27.07.2021
On je sramota za Srbiju i svojom posetom Srbima u regionu nanosi štetu. Kao što to čini konstantno režim Aleksandra Vučića, kaže za Danasov portal Janko Veselinović, lider Pokreta za preokret. Naš sagovornik tako komentariše prisustvo ministra… »

Radovanović (PSG): Stefanović pokušava da se ponaša kao da nema „afere Belivuk“

Danas 27.07.2021
Nebojša Stefanović već mesecima pokušava da se ponaša kao da afera sa Belivukom, u kojoj je on jedan od glavnih protagonista, ne postoji. Ne vidim u poseti BiH neko posebno iskakanje iz tog šablona, kaže za Danasov portal Aleksandar Radovanović… »

Stefanović u Drvaru: Dan opštine je početak borbe protiv fašizma

RTV 27.07.2021
DRVAR - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović prisustvovao je večeras svečanoj akademiji povodom Dana opštine Drvar i 80. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu… »

Ministar Stefanović u Drvaru na proslavi 80. godišnjice Ustanka naroda BiH protiv fašizma

Danas 26.07.2021
Ministar odbrane Srbije, Nebojša Stefanović, prisustvovao je večeras svečanosri povodom Dana Opštine Drvar i 80. godišnjice Ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu. Kako je saopštilo njegovo… »

Vesti dana »