Povezane vesti

Leverkusen – grad potresen eksplozijom opasnog otpada

WDR 27.07.2021
Suada Herak, Köln Jedna osoba je izgubila život, četiri se vode kao nestale, a najmanje je 16 povrijeđenih nakon što se u centru za odlaganje otpada hemijskog parka Chempark zapalio jedan rezervoar. Dan nakon eksplozije spremnika u zoni kemijske… »

U eksploziji u fabrici u Nemačkoj dvoje poginulih, više od 30 povređenih

Slobodna Evropa 27.07.2021
Dve osobe su poginule, više od 30 je povređeno, a petoro se vodi kao nestalo u snažnoj eksploziji u hemijskom kompleksu koja je 27. jula potresla nemački grad Leverkuzen, nakon čega se nad gradom nadvio veliki crni oblak dima. Vatrogasci koji su… »

Ugašen požar u Leverkuzenu – jedna osoba poginula, četvoro nestalo

N1 Info 27.07.2021
Snažna eksplozija u hemijskom kompleksu potresla je nemački grad Leverkuzen, nakon čega se nad gradom nadvio veliki crni oblak dima. Požar koji je izbio u međuvremenu je ugašen. Jedna osoba je poginula, 31 je povređena a četiri se vode kao… »

Leverkuzen: U eksploziji poginula jedna, povređena 31 osoba

Nova 27.07.2021
Nemačka policija je saopštila da je u današnjoj eksploziji na lokaciji "Hemparka" u Leverkuzenu poginula jedna, a povređena 31 osoba, od kojih pet zahteva intenzivnu negu, dok se još četvoro vode kao nestali. Eksplozija, koju su registrirali… »

Leverkuzen: U eksploziji poginula jedna,a povređena 31 osoba

RTV 27.07.2021
LEVERKUZEN - Nemačka policija je saopštila da je u današnjoj eksploziji na lokaciji "Hemparka" u Leverkuzenu poginula jedna, a povređena 31 osoba, od kojih pet zahteva intenzivnu negu, dok se još četvoro vode kao nestali. "Ovo je tragičan trenutak… »

Eksplozija u Leverkuzenu, ima povređenih

Politika 27.07.2021
Snažna eksplozija u hemijskom kompleksu potresla je danas nemački grad Leverkuzen, prouzrokujući izvesne povrede, saopštila je kompanija „Kurenta” koja je operater hemijskog parka „Hempark”. Nakon eksplozije se nad gradom nadvio veliki crni… »

Eksplozija u Nemačkoj, jedna osoba poginula, 31 povređena

Novi magazin 27.07.2021
Jedna osoba je poginula, četiri su nestale, a 31 je povređeno u snažnoj eksploziji u hemijskom kompleksu koja je danas potresla nemački grad Leverkuzen, nakon čega se nad gradom nadvio veliki crni oblak dima. Vatrogasci koji su merili zagađenje… »

Građani zaključani u kućama, zatvorena igrališta; "Podsetilo je na rat, još nije gotovo" FOTO/VIDEO

B92 27.07.2021
U industrijskoj zoni nemačkog grada Leverkuzena, nedaleko od pogona farmaceutskog diva Bajera, jutros se dogodila snažna eksplozija. Civilna zaštita je ovu eksploziju kvalifikovala kao "ekstremnu pretnju" zbog puštanja u atmosferu brojnih štetnih… »

Jedna osoba poginula, nekoliko povređeno u eksploziji u industrijskom parku u Leverkuzenu

RTS 27.07.2021
Jedna osoba je stradala, a četiri su nestale nakon eksplozije koja je potresla industrijski park u Leverkuzenu, gradu u zapadnoj Nemačkoj. Gust dim je vidljiv kilometrima daleko. Policija je izdala upozorenje stanovnicima da ne otvaraju vrata i prozore… »

Eksplozija u Nemačkoj, jedna osoba poginula, četvoro nestalo

Danas 27.07.2021
Jedna osoba je poginula, četiri su nestale, a najmanje njih 16 je povređeno u snažnoj eksploziji u hemijskom kompleksu koja je danas potresla nemački grad Leverkuzen, nakon čega se nad gradom nadvio veliki crni oblak dima. „Veoma smo zabrinuti zbog… »

Velika eksplozija u Nemačkoj: Oblak dima nad hemijskom fabrikom, ima poginulih i nestalih, upozorenje o ekstremnoj opasnosti…

Blic 27.07.2021
Jedna osoba je stradala, najmanje 16 je povređeno, a četiri su nestale u velikoj eksploziji koja je potresla nemački grad Leverkuzen jutros oko 9.40 po lokalnom vremenu (7.40 GMT). Eksplozija je uzrokovala požar u skladištu goriva u "Hemparku"… »

"Osetio sam da mi toplotni talas prži kožu": Potresne ispovesti iz Leverkuzena gde u teškoj eksploziji ima mrtvih i nestalih

Blic 27.07.2021
Snažna eksplozija u fabrici za preradu otpada, u kojoj ima mrtvih, povređenih i nestalih osoba, potresla je danas Leverkuzen i izazvala požar, koji je nakon nekoliko sati lokalizovan, javljaju lokalni mediji. Internetom su počeli da kruže snimci, ali… »

Eksplozija u Nemačkoj, jedna osoba poginula, četvoro nestalo

Novi magazin 27.07.2021
Jedna osoba je poginula, četiri su nestale, a najmanje njih 16 je povređeno u snažnoj eksploziji u hemijskom kompleksu koja je danas potresla nemački grad Leverkuzen, nakon čega se nad gradom nadvio veliki crni oblak dima. "Veoma smo zabrinuti zbog… »

VIDEO: Jedna osoba poginula, četiri nestale u eksploziji u hemijskom kompleksu u Leverkuzenu

Radio 021 27.07.2021
Jedna osoba je poginula, četiri su nestale, a najmanje njih 16 je povređeno u eksploziji u hemijskom kompleksu koja je danas potresla nemački grad Leverkuzen. Nakon eksplozije nad gradom se nadvio veliki crni oblak dima. "Veoma smo zabrinuti zbog ove… »

Eksplozija u Leverkuzenu: Širi se oblak dima, izdato upozorenje za opasnost

Nova 27.07.2021
Pet osoba je nestalo, a nekoliko lica je povređeno u snažnoj eksploziji koja je ranije danas uzdrmala industrijski park u Leverkuzenu, gradu na zapadu Nemačke, što je prouzrokovalo veliki oblak crnog dima, dok je od građana zatraženo da ostanu u… »

Eksplozija u Nemačkoj: Kulja crni dim, građani upozoreni da ne izlaze iz kuća! Pet nestalo, dvoje teško povređeno! Video

Kurir 27.07.2021
Snažna eksplozija u hemijskom kompleksu potresla je danas nemački grad Leverkuzen, dve osobe su teško povređene, dok se pet vodi kao nestalo, saopštila je kompanija "Kurenta" koja je operater hemijskog parka "Hempark". Na društvenim mrežama se mogu… »

Tresli su mi se prozori na kući, toplotni talas mi je pržio kožu Ispovesti očevidaca stravične eksplozije u Nemačkoj…

Kurir 27.07.2021
Snažna eksplozija u fabrici za preradu otpada, u kojoj ima povređenih, potresla je danas Leverkuzen. Internetom su počeli da kruže snimci, ali i poruke građana koji su preživeli snažnu eksploziju. - Jako smo se uplašili, tresli su nam se prozori… »

Petoro nestalih u eksploziji u "bajeru": Bar 16 povređenih - na snazi upozorenje na "ekstremnu opasnost"

Večernje novosti 27.07.2021
Foto: Tviter printskrin Eksplozija se dogodila u 9.40 sati po lokalnom vremenu, izazvaši požar u skladištu goriva u "Hemparku", industrijskom parku za hemijske kompanije, među kojima su, između ostalog, kompanije "Bajer" i "Lankses", saopštila je… »

Snažna eksplozija potresla Nemačku (FOTO, VIDEO)

Vesti online 27.07.2021
Snažna eksplozija u hemijskom kompleksu potresla je danas nemački grad Leverkuzen, nakon čega se nad gradom nadvio veliki crni oblak dima. Eksplozija se dogodila oko 9.30 sati, a uzroci još nisu poznati. Saobraćajnice oko poljane gde se desila… »

Eksplozija u Nemačkoj, nema podataka o šteti

Danas 27.07.2021
Snažna eksplozija u hemijskom kompleksu potresla je danas nemački grad Leverkuzen, nakon čega se nad gradom nadvio veliki crni oblak dima. Vatrogasci i timovi za merenje nivoa zagadjenja su na terenu, a uzrok eksplozije nije poznat. Policija nije dala… »

Velika Eksplozija u Nemačkoj: Oblak dima nad Leverkuzenom - građani upozoreni na "ekstremnu opasnost" (foto/video)

Večernje novosti 27.07.2021
Foto: Printscreen/Jutjub/ MISTER GORDON Nemačka Federalna služba za civilnu zaštitu i pomoć u katastrofama (BBK) upozorila je javnost da zatvori svoje prozore i ostanu u kućama zbog strahova o opasnom curenju gasova. Jedna osoba "tvitovala" je da je… »

Vesti dana »