Повезане вести
Чула сам да ме Луна пљувала! Ермина Пашовић није знала шта ју је снашло кад је напустила ријалити, Ђоганијева јој се не…
Курир 27.07.2021
Бивша ријалити учесница Ермина Пашовић доживела је разочарање када је изашла из "Задруге 4" и сазнала да је Луна Ђогани пљувала. Како каже, све време је била уз Марка и њу и бодрила њихову љубав када нико није, па јој је сад… »
Александра Николић искрено о породичним проблемима и компликованом односу са татом (ВИДЕО)
Вести онлине 27.07.2021
Током емисије “Народ пита” водитељ Дарко Танасијевић имао је питање за учесницу “Задруге 4” Александру Николић, а тицало се њеног односа са Марком Јањушевићем Јањушем. – Зашто је твоја мајка толико неповерљива према… »
Алекс и маја су у ријалитију биле љуте ривалке! Николићева открила да ли ће тужити Маринковићеву: Рекла ми је неопростиве…
Курир 27.07.2021
Бивша задругарка Александра Николић је у емисији проговорила о односу са Мајом Маринковић и открила је да ли ће је тужити. - Је л' си некад имала разумевање за Мају? колико года да сте се свађале знале сте и да се тешите? -… »
Вести дана »

Огласио се РХМЗ, ево кад стиже наоблачење са пљусковима Објављено и време наредних 7 дана
Ало пре 1 сатјош 6 повезаних

Српска православна црква и верници данас славе Покров Пресвете Богородице
РТВ пре 41 минутајош 4 повезане