Повезане вести
Стојковић на опроштају: Осећај је раван титули, не може да се купи
Данас 27.07.2021
Голман фудбалског клуба Партизан Владимир Стојковић рекао је данас на опроштају од црно-белог дреса да је покушао да контролише емоције, али да је осећај раван освајању титуле. „Хвала свима. овај тренутак ће можда заменити то… »
Да ли је Партизан погрешио? ''Звезда је паметна...''
Спортске.нет 27.07.2021
Партизан се данас и званично опростио од свог досадашњег капитена Владимира Стојковића који се сели у саудијску Ал Фејху. Нема сумње да ће голман његових квалитета веома недостајати Партизану у наредном периоду, али једном… »
"Ти си легенда, хвала на свему!" Црно-бели испратили Стојковића у Саудијску Арабију: Овај осећај ми је замена за неосвојену…
Спортал блиц 27.07.2021
данас се растао са капитеном и првим голманом , који наставља каријеру у Ал Феиху Стојковић је први пут за Партизан бранио од 2010. до 2014. године, а потом од 2017, за црно-беле је 285 утакмица, освојио три титуле шампиона… »
Партизану сам дао 2 сина и ћерку - мало ли је!? Стојковићеве сузе за крај - Станоје је број 1, размислио сам о свему!
Мондо 27.07.2021
Владимир Стојковић се опростио од Партизана и осврнуо се на све што је доживео у Хумској. "Само сам тражио да ме поштују пошто сам се часно и поштено борио седам и по година за овај клуб. То поштовање сам осетио и прешло је до… »
Стојковићеве емоције на врхунцу: Нисам тражио да будем легенда, Партизану сам дао срце, два сина и ћерку
Моззарт спорт 27.07.2021
“Легенде су Саша Илић, Моца Вукотић и остали. Мој једини захтев био је да људи поштују што дајем целог себе...“. Дошао као уљез – отишао као легенда. Кад је пред крај августа 2010. на другом спрату Партизановог стадиона развио… »
Стојковић заплакао на опроштају од Партизана: Овај тренутак мења 4 године без титуле
Вести онлине 27.07.2021
Емотивно је било у уторак у Хумској, на опроштају Партизана од Владимира Стојковића који ће у наредном периоду играти за Ал Фејху из Саудијске Арабије! Емотивно је било у уторак у Хумској, на опроштају Партизана од Владимира… »
Стојке заплакао, није издржао до краја! Капитену задрхтао глас на опроштају од свог Партизана: "а вежбао сам!" (видео)
Мондо 27.07.2021
Владимир Стојковић је емотивно поднео одлазак из клуба. Владимир Стојковић је емотивно поднео одлазак из клуба. После још четири године у Партизану Владимир Стојковић напушта клуб и сели се на исток, у Саудијску Арабију. У четири… »
Стојковић није издржао и опростио се уз сузе: "Овај осећај мења неосвојене титуле!"
Спортске.нет 27.07.2021
Српски голман Владимир Стојковић опростио се од Партизана након што је договорио прелазак у саудијску Ал Фејху. Стојковић је одлучио да у позним играчким годинама има још један "излет" у иностранство, а то ће бити клуб који… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 12 минутајош 1 повезана
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 2 сатајош 1 повезана