Повезане вести
Вучић о убиству на шинама: Починилац се не каје, хвалио се "који сам ја мени краљ, убио сам 2 кума"
Телеграф 27.07.2021
Истакао је да се претходних дана наслушао глупости најпримитивније природе. Након што је угостио младе спортисте са Косова и Метохије, из Републике Српске и из дијаспоре, учеснике кампа "Србија те зове 2021", председник Србије… »
"Србија је ваша отаџбина": Вучић примио младе спортисте са Косова, из Републике Српске и дијаспоре
Блиц 27.07.2021
Председник Србије Александар Вучић примио је данас младе спортисте са Косова и Метохије, из Републике Српске и дијаспоре, учеснике спортског кампа "Србија те зове 2021" и поручио им да је Србија њихова отаџбина и да ће то увек… »
Вучић о убиству на шинама Починилац се не каје, хвалио се "који сам ја мени краљ, убио сам 2 кума" (видео)
Ало 27.07.2021
Вучић је истакао да се претходних дана наслушао глупости напримитивније природе. Након што је угостио младе спортисте са Косова и Метохије, из Републике Српске и из дијаспоре, учеснике кампа "Србија те зове 2021", председник… »
Вучић: Беливук није члан СНС, ако јесте молим да покаже време и место. Скоро 500.000 плаћа чланарину
Телеграф 27.07.2021
Председник коментарисао и наводе о умешаности представника МУП-а у криминалне радње. Мени су рекли да Вељко Беливук никада није био члан Српске напредне странке, а ако јесте, молим да покаже време и место, рекао је данас… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних
У Аустралији почела примена забране друштвених мрежа за млађе од 16 година
НИН пре 46 минутајош 10 повезаних