Povezane vesti
Vučić o ubistvu na šinama: Počinilac se ne kaje, hvalio se "koji sam ja meni kralj, ubio sam 2 kuma"
Telegraf 27.07.2021
Istakao je da se prethodnih dana naslušao gluposti najprimitivnije prirode. Nakon što je ugostio mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i iz dijaspore, učesnike kampa "Srbija te zove 2021", predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se… »
"Srbija je vaša otadžbina": Vučić primio mlade sportiste sa Kosova, iz Republike Srpske i dijaspore
Blic 27.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnike sportskog kampa "Srbija te zove 2021" i poručio im da je Srbija njihova otadžbina i da će to uvek da bude. Vučić je u… »
Vučić o ubistvu na šinama Počinilac se ne kaje, hvalio se "koji sam ja meni kralj, ubio sam 2 kuma" (video)
Alo 27.07.2021
Vučić je istakao da se prethodnih dana naslušao gluposti naprimitivnije prirode. Nakon što je ugostio mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i iz dijaspore, učesnike kampa "Srbija te zove 2021", predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vučić: Belivuk nije član SNS, ako jeste molim da pokaže vreme i mesto. Skoro 500.000 plaća članarinu
Telegraf 27.07.2021
Predsednik komentarisao i navode o umešanosti predstavnika MUP-a u kriminalne radnje. Meni su rekli da Veljko Belivuk nikada nije bio član Srpske napredne stranke, a ako jeste, molim da pokaže vreme i mesto, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar… »
Vesti dana »
Vučić u Kini traži novog "sponzora": Odlazak u Peking kao još jedna crvena marama u lice Briselu
Nova pre 52 minutajoš 12 povezanih
Amerika gađala Iran, prvi put od početka primirja pre više od mesec dana
BBC News pre 32 minutajoš 11 povezanih
Severna Koreja ispalila neidentifikovani projektil, tvrdi južnokorejska vojska
RTV pre 27 minutajoš 5 povezanih