Povezane vesti

Ministar Momirović uspešno operisan u Užicu

Politika 27.07.2021
UŽICE - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momirovicu uspešno je danas operisan u bolnici u Užicu, potvrđeno je Tanjugu u toj ustanovi. Momiroviću je operisano slepo crevo i nakon intervencije se oporavlja. Ministru je… »

Ministru Momiroviću pozlilo na gradilištu: Poznato zašto je hitno operisan

Telegraf 27.07.2021
Ministar Momirović je danas obišao radove na tunelu Laz na trasi budućeg auto-puta. Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je danas na gradilštu, posle čega je hitno operisan u Užičkoj bolnici, saznaje… »

Operisan ministar Momirović, stanje je trenutno stabilno!

Vesti online 27.07.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović operisan je danas zbog upale slepog creva u Opštoj bolnici Užice, odakle navode da mu je stanje stabilno i ostaće u bolnici dan-dva. Prema rečima PR Zdravstvenog centra… »

Tomislav Momirović hitno operisan nakon što mu je pozlilo na gradilištu

Radio 021 27.07.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović podvrgnut je danas hitnoj operaciji slepog creva u užičkoj bolnici. Njemu je danas pozlilo tokom posete gradilištu na trasi budućeg auto-puta Preljina-Požega, potvrđeno je u… »

Oglasili se iz bolnice nakon operacije: Otkrili u kakvom je stanju ministar Momirović, u bolnici i njegov otac

Večernje novosti 27.07.2021
Foto: Tanjug/Tanja Valić Prema rečima PR Zdravstvenog centra Danijele Vasiljević, ministar Momirović je u stabilnom stanju, u bolnici će ostati narednih dan-dva, a operaciju je laparaskopskom metodom uradio dr Miroslav Stanojević, šef hirurgije… »

Momirović podvrgnut hitnoj operaciji nakon što mu je pozlilo na gradilištu

N1 Info 27.07.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović podvrgnut je hitnoj operaciji slepog creva u užičkoj bolnici nakon što mu je pozlilo tokom posete gradilištu na trasi budućeg auto-puta Preljina-Požega, potvrđeno je u… »

Momirović bio u kritičnom zdravstvenom stanju: Brzom reakcijom lekara život ministru spašen u rekordnom roku

RINA 27.07.2021
Momirović bio u kritičnom zdravstvenom stanju: Brzom reakcijom lekara život ministru spašen u rekordnom roku Užice - Prilikom obilaska gradilišta u Užicu, ministru Momiroviću pozlizlo je nakon čega je hitno hospitalizovan u Zdravstveni centru… »

Ministar Momirović uspešno operisan, oporavlja se

RTS 27.07.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović uspešno je operisan u užičkoj Opštoj bolnici. Operisano mu je slepo crevo i nakon intervencije se oporavlja. Očekuje se uredan postoperativni tok, njegovo zdravstveno stanje… »

Pozlilo ministru Momiroviću! Hitno operisan u bolnici u Užicu!

Užice oglasna tabla 27.07.2021
Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je danas na gradilštu nakon čega je hitno operisan u Užičkoj bolnici, potvrđeno je “Blicu”. Momirović je, kako nam je rečeno, imao napad slepog creva koje je… »

Ministru Momiroviću pozlilo – hitno operisan; potvrđeno za B92.net: Operacija je prošla dobro

B92 27.07.2021
Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je danas na gradilištu, posle čega je hitno operisan u Užičkoj bolnici. Kako saznaje B92.net u kabinetu ministra, Momirović je već tri dana trpeo jake bolove. Njemu… »

Ministar Momirović hitno operisan: Pozlilo mu na gradilištu, odmah prevezen u bolnicu!

Mondo 27.07.2021
Ministru Tomislavu Momiroviću pozlilo je prilikom obilaska radova na tunelu Laz. Ministru Tomislavu Momiroviću pozlilo je prilikom obilaska radova na tunelu Laz. Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je… »

Tomi Moni pozlilo, operisan u Užicu

Nova 27.07.2021
Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je danas na gradilštu, posle čega mu je je hitno operisano slepo crevo u užičkoj bolnici, izjavila je za Nova.rs portparolka Zdravstvenog centra Užice, Danijela… »

Ministru Momiroviću pozlilo, operisan u Užicu

Danas 27.07.2021
Tomislav Momirovoć, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, operisan je u Užicu, nakon što mu je pozlilo, zbog problema sa slepim crevom. U užičkoj bolnici Danasu je rečeno da je „ministru puklo slepo crveo, da je operisan i da se… »

Ministar Momirović hitno operisan: Pozlilo mu na gradilištu

Večernje novosti 27.07.2021
Tomislav Momirović Ministar Momirović je danas obišao radove na tunelu Laz na trasi budućeg auto-puta od Preljine do Požege, a potom se sastao sa predsednikom opštine Požega Đorđem Nikitovićem kako bi razgovarali o realizaciji projekta… »

Najnovije informacije o Momiroviću: Ministar operisan u bolnici u Užicu, oseća se dobro

Večernje novosti 27.07.2021
Foto: Tanjug Kako "Novosti" saznaju, Momiroviću je puklo slepo crevo. On je operisan, a sada se oseća dobro. Ministar Momirović je danas obišao radove na tunelu Laz na trasi budućeg auto-puta od Preljine do Požege, a potom se sastao sa predsednikom… »

Pozlilo ministru Momiroviću! Hitno operisan u bolnici u Užicu!

Blic 27.07.2021
Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je danas na gradilštu nakon čega je hitno operisan u Užičkoj bolnici, potvrđeno je "Blicu". Momirović je, kako nam je rečeno, imao napad slepog creva koje je bilo… »

Momiroviću pozlilo na gradilištu, hitno operisan u Užicu

RTV 27.07.2021
UŽICE - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću uspešno je danas operisan u bolnici u Užicu, potvrđeno je Tanjugu u toj ustanovi. Momiroviću je operisano slepo crevo i nakon intervencije se oporavlja. Ministru je… »

Ministru Momiroviću pozlilo na gradilištu: Hitno operisan u bolnici u Užicu

Glas Zapadne Srbije 27.07.2021
Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je danas na gradilštu, posle čega je hitno operisan u užičkoj bolnici, saznaje Kurir. Kako nezvanično saznajemo, ministru Momiroviću je operisano slepo crevo, koje… »

Ministru Momiroviću pozlilo na gradilištu, u toku operacija

RTS 27.07.2021
Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je tokom obilaska radova na izgradnji auto-puta kod Požege. U toku je operacija, saznaje RTS. Tokom obilaska radova na deonici budućeg auto-puta, a potom i sastanka u… »

Ministru Momiroviću pozlilo na gradilištu: Hitno mu operisano slepo crevo u bolnici u Užicu, zahvat protekao u najboljem…

Kurir 27.07.2021
Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je danas na gradilštu, posle čega je hitno operisan u Užičkoj bolnici, saznaje Kurir. Kako nezvanično saznajemo, ministru Momiroviću je operisano slepo crevo, koje… »

Potvrđeno za Kurir iz užičke bolnice: Ministar Momirović operisao slepo crevo, za 5-6 dana biće pušten na kućno…

Kurir 27.07.2021
Danijela Vasiljević, PR Zdravstvenog centra Užice potvrdila je za Kurir da je ministar Tomislav Momirović operisao slepo crevo, da je sada dobro i da će najverovatnije za 5-6 dana biti pušten na kućno lečenje. - Ministru je perforiralo slepo crevo… »

Nakon pola veka čekanja - dobijaju obilaznicu FOTO

B92 27.07.2021
Požega -- Sa povećanjem intenziteta saobraćaja, Požega ima sve više problema zbog činjenice da kompletan saobraćaj za Kosjerić i Valjevo ide kroz sam centar grada. Rešenje jeste izgradnja obilaznice, a radovi će početi u martu sledeće godine… »

Momirović: Opšta dinamika na trasi auto-puta od Preljine do Pakovraća zadovoljavajuća

Danas 27.07.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je danas radove na tunelu Laz na trasi budućeg auto-puta od Preljine do Požege i izjavio da je zadovoljan tempom radova na ovom tunelu, u kom trenutno radi sedamdeset… »

Ministar Momirović: Obilaznica oko Požege povezaće potpuno Zapadnu Srbiju

Kurir 27.07.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je danas radove na tunelu Laz na trasi budućeg auto-puta od Preljine do Požege, a potom se sastao sa predsednikom opštine Požega Đorđem Nikitovićem kako bi… »

Vesti dana »