Povezane vesti

"Ako mi brat umre, osvetiću se": Jeziva tuča u Užicu, jedan muškarac teško povređen sekirom u glavu

"Ako mi brat umre, osvetiću se": Jeziva tuča u Užicu, jedan muškarac teško povređen sekirom u glavu

Mondo 27.07.2021
U tuči u užičkom naselju učestvovalo je četiri mladića, a dvojica su povređena. U tuči u užičkom naselju učestvovalo je četiri mladića, a dvojica su povređena. Dva mladića D.M. i M.M. su u ponedeljak kasno uveče došla u Krčagovo sa Bele… »
Uhapšen jedan od učesnika tuče sekirama u Užicu

Uhapšen jedan od učesnika tuče sekirama u Užicu

Nova 27.07.2021
Policija je uhapsila mladića B. Č, koji se sumnjiči da je juče uveče učestvovao u tuči sekirama u Užicu, saznaje Nova.rs. Uhapšen je B. Č. iz Užica, koji je jednom mladiću sekirom naneo lakšu povredu ramena. Za S. T., koji je sa nanogicom… »
"Ako mi brat umre, osvetiću se": U tuči sekirama u Užicu učestvovale još dve osobe, jedan pretio

"Ako mi brat umre, osvetiću se": U tuči sekirama u Užicu učestvovale još dve osobe, jedan pretio

Telegraf 27.07.2021
B.Č. i S.T. iz naselja Krčagovo za kojima se traga, od ranije su poznati policiji. Užička policija intenzivno traga za S.T I B.Č. iz užičkog naselja Krčagovo, posle tuče u kojoj je jedan učesnik, nakon zadobijenog udarca sekirom u glavu teško… »
"Ako mi brat umre, osvetiću se": Užička policija intenzivno traga za učesnicima tuče u kojoj je mladić teško povređen…

"Ako mi brat umre, osvetiću se": Užička policija intenzivno traga za učesnicima tuče u kojoj je mladić teško povređen…

Večernje novosti 27.07.2021
Foto: N. J. - D.M. i M.M. su u ponedeljak kasno uveče došli u Krčagovo sa Bele zemlje. Išli su ulicom, čuli smo kada su bacili jedni jaku petardu, vikali su „gde je Boki“, misleći na B.Č. Zatim su B.Č. i S.T. izašli na ulicu sa sekirama… »

Vesti dana »