Повезане вести

Ухапшен један од учесника туче секирама у Ужицу

Ухапшен један од учесника туче секирама у Ужицу

Нова 27.07.2021
Полиција је ухапсила младића Б. Ч, који се сумњичи да је јуче увече учествовао у тучи секирама у Ужицу, сазнаје Нова.рс. Ухапшен је Б. Ч. из Ужица, који је једном младићу секиром нанео лакшу повреду рамена. За С. Т., који је са… »
"Ако ми брат умре, осветићу се": Језива туча у Ужицу, један мушкарац тешко повређен секиром у главу

"Ако ми брат умре, осветићу се": Језива туча у Ужицу, један мушкарац тешко повређен секиром у главу

Мондо 27.07.2021
У тучи у ужичком насељу учествовало је четири младића, а двојица су повређена. У тучи у ужичком насељу учествовало је четири младића, а двојица су повређена. Два младића Д.М. и М.М. су у понедељак касно увече дошла у Крчагово… »
"Ако ми брат умре, осветићу се": У тучи секирама у Ужицу учествовале још две особе, један претио

"Ако ми брат умре, осветићу се": У тучи секирама у Ужицу учествовале још две особе, један претио

Телеграф 27.07.2021
Б.Ч. и С.Т. из насеља Крчагово за којима се трага, од раније су познати полицији. Ужичка полиција интензивно трага за С.Т И Б.Ч. из ужичког насеља Крчагово, после туче у којој је један учесник, након задобијеног ударца секиром… »
"Ако ми брат умре, осветићу се": Ужичка полиција интензивно трага за учесницима туче у којој је младић тешко повређен секиром…

"Ако ми брат умре, осветићу се": Ужичка полиција интензивно трага за учесницима туче у којој је младић тешко повређен секиром…

Вечерње новости 27.07.2021
Фото: Н. Ј. - Д.М. и М.М. су у понедељак касно увече дошли у Крчагово са Беле земље. Ишли су улицом, чули смо када су бацили једни јаку петарду, викали су „где је Боки“, мислећи на Б.Ч. Затим су Б.Ч. и С.Т. изашли на улицу са… »

Вести дана »