Повезане вести

Царица Милица: Живела сам за овај моменат

Царица Милица: Живела сам за овај моменат

Политика 27.07.2021
ТОКИО - Најлепше је стајати на победничком постољу и слушати химну своје земље. То увек буди посебне емоције, тако је било ју Лондону, тако је и сада. Волела бих да је цео тим могао са мном на постоље, изјавила је нова-стара… »
Милица: Много сам емотивна, дивни људи су ми подршка

Милица: Много сам емотивна, дивни људи су ми подршка

Н1 Инфо 27.07.2021
Милица Мандић, освајачица златне медаље у теквондоу на Олимпијским играма у Токију, каже да јој се чини да је то већи успех од злата у Лондону 2012, а захвалила се и целом тиму на подршци. „Ово нису само моје заслуге. Много сам… »
Мандићева за РТС: Пресрећна и поносна, можда ипак није крај...

Мандићева за РТС: Пресрећна и поносна, можда ипак није крај...

РТС 27.07.2021
Милица Мандић говорила је за Радио-телевизију Србије непосредно након силаска са победничког постоља на још једним Олимпијским играма. "Да није било целог стручног штаба, не бих била овде. Управо сам због свих људи око мене… »
Можда и није крај? Милица ће да ужива, а онда да размишља

Можда и није крај? Милица ће да ужива, а онда да размишља

Моззарт спорт 27.07.2021
Олимпијска шампионка је пре одласка у Токио најавила крај каријере, али можда је злато натера да се предомисли. Милица Мандић је прва српска спортисткиња у историји са два олимпијска злата и тек четврта дама српског спорта која… »
Људи гледају и не верују! Дечко Милице Мандић се појавио на телевизији, открио велику тајну о њеном одласку у Токио и…

Људи гледају и не верују! Дечко Милице Мандић се појавио на телевизији, открио велику тајну о њеном одласку у Токио и…

Спортал блиц 27.07.2021
је други пут у каријери постала олимпијска шампионка, након скоро пуне деценије. Те 2012. је освојила Олимпијске игре у Лондону, сада у Токију, прошле је кроз много лепих и тешких момената, какви су управо били у овом периоду… »
Злато, па бомба! Милица ипак не завршава каријеру!? Шампионка обрадовала све - има наде и за Париз!

Злато, па бомба! Милица ипак не завршава каријеру!? Шампионка обрадовала све - има наде и за Париз!

Мондо 27.07.2021
Милица Мандић није крила радост после великог успеха. Свака част! Милица Мандић није крила радост после великог успеха. Свака част! Смех, сузе радоснице, емоције, ма ништа од тога није Милица Мандић могла да сакрије после… »
Мандић: Поносна сам и емотивна, ово су моје последње ОИ

Мандић: Поносна сам и емотивна, ово су моје последње ОИ

Нови магазин 27.07.2021
Репрезентативка Србије у теквондоу Милица Мандић изјавила је данас да је "много емотивна, срећна и поносна" на олимпијско злато и додала да су јој ово вероватно биле последње Олимпијске игре. Мандић: Поносна сам и емотивна, ово… »
Милица Мандић: Химна буди најлепше емоције

Милица Мандић: Химна буди најлепше емоције

Спортски журнал 27.07.2021
Сјајна теквондоисткиња прва Српкиња са два олимпијска злата у историји. После церемоније доделе медаља Милица је истакла да јој је ово била последња олимпијска борба у каријери и да не постоји лепши начин да се заврши наступ… »
Чим је чула "Боже правде", Милица Мандић се сломила на великој сцени! Река суза српске спортисткиње након што је ушла у…

Чим је чула "Боже правде", Милица Мандић се сломила на великој сцени! Река суза српске спортисткиње након што је ушла у…

Спортал блиц 27.07.2021
је донела Србији на у Токију, трећу укупно медаљу на овим Играма, а другу златну у својој каријери, пошто је најсјајније одличје изборила и 2012. у Лондону. Након што је преузела златну медаљу на борилишту у Токију, почело је… »
Милица не скида осмех са лица - Како је бити најбоља српска спортисткиња свих времена?

Милица не скида осмех са лица - Како је бити најбоља српска спортисткиња свих времена?

Спортске.нет 27.07.2021
Српска репрезентативка у теквондоу Милица Мандић није могла да крије срећу после другог злата на Олимпијским играма у каријери. Победом над Корејком Дабин Кор-Ли, Милциа је стигла до новог златног одличја после Лондона 2012, а… »
Уплакана Милица Мандић управо подигла Србију! Стала пред камеру и чула "молбу народа" о крају каријере, па поручила оно што је…

Уплакана Милица Мандић управо подигла Србију! Стала пред камеру и чула "молбу народа" о крају каријере, па поручила оно што је…

Спортал блиц 27.07.2021
се након добијања златне медаље обратила изјавом и поручила како није дефинитивно крај њене каријере. Никада једна српска спортисткиња није успела да освоји два олимпијска злата до данас, када је Мандићева дошла други пут у… »
Двострука олимпијска шампионка блиста од среће: Ишли смо против свих шанси и нашла сам се поново на подијуму!

Двострука олимпијска шампионка блиста од среће: Ишли смо против свих шанси и нашла сам се поново на подијуму!

Курир 27.07.2021
Двострука олимпијска шампионка Милица Мандић блистала је од среће после освојене златне медаље на ОИ у Токију. "Ово нису само моје заслуге. Много сам емотивна, срећна и поносна. Да није било свих људи ја не бих била овде где… »
Милица Мандић пресрећна и поносна: Много сам емотивна, имам дивне људе иза себе

Милица Мандић пресрећна и поносна: Много сам емотивна, имам дивне људе иза себе

Вечерње новости 27.07.2021
Фото: Принтскрин РТС Мандићева је прва српска спортисткиња у историји која је освојила две златне медаље. Новинар "РТС-а" јој је рекао да је најбоља српска спортисткиња свих времена. - Најбоља српска спортисткиња свих… »

Вести дана »