Povezane vesti

Dragici Gašić obijen stan,ukrali joj i hranu; Petković: Sistemski progon

B92 27.07.2021
Petar Petković saopštio je da je danas Dragica Gašić, povratnica u Djakovicu, po povratku iz Kline i posete sestri, zatekla obijen i ispreturan stan. Ukradeni su sigurnosna kamera i ruter za internet, uz druge lične stvari i hranu koju je dobila… »

Novi užas za jedinu srpkinju u đakovici: Dragici obili i ispreturali stan, kancelarija za KiM traži reakciju

Kurir 27.07.2021
Srpska povratnica u Đakovicu Dragica Gašić je po povratku iz Kline zatekla obijen i ispreturan stan. Ukradeni su joj sigurnosna kamera i ruter za internet, lične stvari i hrana koju je dobila, saopštila je Kancelarija za KiM. Direktor Kancelarije za… »

Dragici Gašić obijen i ispreturan stan u Đakovici

RTS 27.07.2021
Srpska povratnica u Đakovicu Dragica Gašić je po povratku iz Kline zatekla obijen i ispreturan stan. Ukradeni su joj sigurnosna kamera i ruter za internet, lične stvari i hrana koju je dobila, saopštila je Kancelarija za KiM. Direktor Kancelarije za… »

Dokle će Dragica Gašić biti meta ekstremista? Obijen stan jedine srpske povratnice u Đakovicu (foto)

Večernje novosti 27.07.2021
Foto: KKiM - Nastavlja se sistemski progon naše jedine povratnice u Đakovicu, Dragice Gašić.Maltretiranje koje Dragica doživljava iz dana u dan direktna je posledica političkih poruka iz Prištine i albanske javnosti u kojoj se kao problem percipira… »

Dragici Gašić obijen stan, Petković: Sistemski progon

RTV 27.07.2021
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je da je danas Dragica Gašić, povratnica u Đakovicu, po povratku iz Kline i posete sestri, zatekla obijen i ispreturan stan, da su joj ukradeni sigurnosna kamera i ruter za… »

Povratnici Dragici Gašić obijen stan u Đakovici, ukradena i sigurnosna kamera

N1 Info 27.07.2021
Povratnica u Đakovicu Dragica Gašić je po povratku iz Кline i posete sestri u utorak zatekla obijen i ispreturan stan, ukradeni su joj sigurnosna kamera i ruter za internet, uz druge lične stvari i hranu koju je dobila, saopštila je Kancelarija za… »

Kancelarija za Kosovo i Metohiju: U Đakovici obijen stan Dragice Gašić

Danas 27.07.2021
U Đakovici, stan jedine povratnice Dragice Gašić je obijen i ispreturan a ukradeni su sigurnosna kamera i ruter za internet, kao i lične stvari i hrana, saopštila je danas Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju. Direktor te kancelarije Petar… »

"Nastavlja se sistemski progon Dragice, jedine povratnice u Đakovicu": Obijen stan, ukradena i hrana

Telegraf 27.07.2021
O najnovijem incidentu biće obavešten Brisel. Nastavlja se sistemski progon naše jedine povratnice u Đakovicu, Dragice Gašić. Dragica je danas, po povratku iz Kline i posete sestri, zatekla obijen i ispreturan stan, ukradeni su joj sigurnosna kamera… »

Vesti dana »