Повезане вести

Дачић честитао Милици Мандић освајање златне медаље

Дачић честитао Милици Мандић освајање златне медаље

Вести онлине 27.07.2021
Председник Народне скупштине Републике Србије Ивица Дачић честитао је данас српској теквондискињи освајање златне медаље на Олимпијским играма у Токију. – Желим да Вам овим путем честитам на олимпијском злату и захвалим у… »
Милица Мандић освојила златну медаљу на ОИ у Токију; Мандић: Поносна сам и емотивна, ово су моје последње ОИ

Милица Мандић освојила златну медаљу на ОИ у Токију; Мандић: Поносна сам и емотивна, ово су моје последње ОИ

Радио сто плус 27.07.2021
Српска теквондоисткиња Милица Мандић освојила је данас златну медаљу на Олимпијским играма у Токију.Мандићева је у финалу победила Ли из Кореје са 10:6.Србија сада има три медаље у Токију.Претходно је Дамир Микец освојио… »
Понос Србије на једној слици - Милице и Тијана ви сте наше краљице! Сијају се медаље, шампионка са 3 слова рекла све

Понос Србије на једној слици - Милице и Тијана ви сте наше краљице! Сијају се медаље, шампионка са 3 слова рекла све

Мондо 27.07.2021
Милица Мандић и Тијана Богдановић фотографисале су се са одличјима око врата и још једном одушевиле целу Србију. Милица Мандић и Тијана Богдановић фотографисале су се са одличјима око врата и још једном одушевиле целу Србију… »
Милица Мандић: Већи успех него у Лондону

Милица Мандић: Већи успех него у Лондону

Данас 27.07.2021
„Много сам емотивна, срећна и поносна, да није било целог стручног тима на челу са Галетом, Тијаном, Маријом, мојом породицом. Поносна сам што имам тако дивне људе иза себе који су ме гурали да дођем до максимума и да своје… »
‘Боже правде’ и српска застава на врху: Милица у сузама певала химну своје земље! (видео)

‘Боже правде’ и српска застава на врху: Милица у сузама певала химну своје земље! (видео)

Хот спорт 27.07.2021
Дирљива сцена у Токију! Милица Мандић је сјајним наступом у финалу Олимпијских игара у Токију, обезбедила себи и Србији златну медаљу. Било је то друго златно одличје за њу, јер се истим окитила и у Лондону на Олимпијским… »
Продао стан, са троје деце отишао у подстанаре и задужио се у банци! Галетова прича о стварању олимпијских шампиона

Продао стан, са троје деце отишао у подстанаре и задужио се у банци! Галетова прича о стварању олимпијских шампиона

Курир 27.07.2021
Репрезентативка Србије у теквондоу Милица Мандић постала је прва жена у исзорији нашег спорта која је освојила два олимпијска злата, пошто је девет година после првог места у Лондону и у Токију стала на највише постоље. Пут до… »
Откривено: Милица је повређена освојила злато! Од почетка је имала проблем - "Жао ми што није скинула маску, да видите"

Откривено: Милица је повређена освојила злато! Од почетка је имала проблем - "Жао ми што није скинула маску, да видите"

Мондо 27.07.2021
Марко Ђуричић, вереник златне Милице Мандић открио како су изгледали многи детаљи и припреме. Марко Ђуричић, вереник златне Милице Мандић открио како су изгледали многи детаљи и припреме Милица Мандић је одушевила целу Србију… »
Сви можемо да научимо пуно од Милице Мандић, царице која удара као Брус Ли и има две златне олимпијске медаље

Сви можемо да научимо пуно од Милице Мандић, царице која удара као Брус Ли и има две златне олимпијске медаље

Ноизз 27.07.2021
Олимпијада је и лепо је јер се опет ложимо на спорт. Не мислимо толико о корони, правимо се да нема политичких срања и чекамо да се са нашим спортистима нервирамо и веселимо, а то што већ бројимо медаље само је бонус из Токија… »
ОИ Токио: Ново злато за Јапан, одбрањена титула у софтболу!

ОИ Токио: Ново злато за Јапан, одбрањена титула у софтболу!

Курир 27.07.2021
Репрезентација Јапана освојила је златну медаљу у софтболу, након што су у данашњем финалу на Олимпијским играма у Токију победиле Сједињене Америчке Државе. Домаћа екипа је победом од 2:0 одбранила злато освојено на Играма у… »
Прва реакција Мандићеве, загонетна о крају каријере

Прва реакција Мандићеве, загонетна о крају каријере

Нова 27.07.2021
Милица Мандић је освојила златну медаљу на Олимпијским играма у Токију и тако поновила успех из 2012. године када се у Лондону такође попела на највише постоље. Иако је још прошле године најављивала да ће после Олимпијских… »
Браво Милице, Србија се поноси Вама: Премијерка Ана Брнабић честитала златној српској репрезентативки

Браво Милице, Србија се поноси Вама: Премијерка Ана Брнабић честитала златној српској репрезентативки

Вечерње новости 27.07.2021
Фото: Тањуг/Влада Републике Србије/Слободан Миљевић/АП Пхото/Тхемба Хадебе - Браво, Милице! Прва златна медаља за нашу земљу на овим Олимпијским играма. Хвала Вам од срца што сте нам донели ову радост. Србија се поноси Вама -… »
Вереник Милице Мандић открио да је повређена отишла у Токио: Доживела је руптуру мишића 25 дана пре почетка Игара

Вереник Милице Мандић открио да је повређена отишла у Токио: Доживела је руптуру мишића 25 дана пре почетка Игара

Фото: Н.Параушић Он је у разговору за "РТС" открио како је све изгледало иза кулиса. - Жао ми је што није могла да скине маску и да видите ту емоцију. Сви смо били препоносни. Све нас је учинила поносним. Свако ко је гледао њене… »
Сви су срећни због успеха Милице Мандић: ФК Партизан честитао нашој шампионки на освојеном злату

Сви су срећни због успеха Милице Мандић: ФК Партизан честитао нашој шампионки на освојеном злату

ФОТО: АП/Тањуг Нашој шампионки је на великом успеху честитао и Фудбалски клуб Партизан, чији је Милица Мандић велики навијач. - К Партизан честита Милици Мандић освајање златне медаље на Олимпијским играма у Токију! Честитке и… »
Родитељи Милице Мандић открили - мислили смо да ће да одустане! Отац гледао тренинг па страховао - Пљуштали су ударци!

Родитељи Милице Мандић открили - мислили смо да ће да одустане! Отац гледао тренинг па страховао - Пљуштали су ударци!

Мондо 27.07.2021
Родитељи Милице Мандић након прве олимпијске медаље наше шампионке у Лондону открили су да су мислили да ће она одустати од теквондоа, а данас је поново доказала да се истрајност исплатила! Родитељи Милице Мандић након прве… »
Прва изјава Милице Мандић после злата у Токију: Поносна сам и емотивна, ово су моје последње ОИ

Прва изјава Милице Мандић после злата у Токију: Поносна сам и емотивна, ово су моје последње ОИ

Курир 27.07.2021
Репрезентативка Србије у теквондоу Милица Мандић изјавила је данас да је "много емотивна, срећна и поносна" на олимпијско злато и додала да су јој ово вероватно биле последње Олимпијске игре. "Ја не бих била овде где сам данас и… »
Царице наша! Милица изјавом после освајања злата одушевила целу нацију, њене речи су громогласно одјекнуле Србијом

Царице наша! Милица изјавом после освајања злата одушевила целу нацију, њене речи су громогласно одјекнуле Србијом

Ало 27.07.2021
Милица Мандић је потврдила класу у Токију. Милица Мандић је постала прва српска спортисткиња са две златне медаље са Олимпијских игара, а после изузетно емотивног певања химне, дала је интервју у ком је опширно причала о… »
Патриотски ТИКЕТ: Ево које квоте су "сигурица" на Олимпијским играма!

Патриотски ТИКЕТ: Ево које квоте су "сигурица" на Олимпијским играма!

Промо Две медаље су већ освојене, али Србија на Олимпијским играма има још много адута! Не смемо заборавити Новака Ђоковића, Ивану Шпановић, одбојкашице, кошаркашице, баскеташе и бројне деруге представнике које ће дати све од… »

Вести дана »