Повезане вести
Слава јој је попила мозак, она је звезда падалица: Карић пуца од беса због Кије Коцкар, планира да обелодани шта су све имали!…
Курир 27.07.2021
Стефан Карић прозвао је Кристину Кију Коцкар преко друштвених мрежа и поделио преписку где му је она наводно тражила интимне односе. "Много сам их ја пустио и дозволио да се преко моје грбаче перу, да ја ћутим, а да ме нон-стоп… »
"Кију сам бранио 4 године, доста се прала преко моје грбаче": Стефан Карић открио све о односу са Коцкаревом: "Из моје куће је…
Блиц 27.07.2021
Ријалити учесник Стефан Карић објавио је контроверзне поруке са Кристином Кијом Коцкар, а сада се огласио и проговорио о свом односу са победницом "Задруге 1". Како је рекао, он је објавио поруке, јер га је изиритирао коментар… »
(Фото) Кија звала Стефана на интимне односе: Карић објавио њене безобразне поруке
Блиц 27.07.2021
Учесник ријалити програма "Задруга 4" Стефан Карић изреволтиран негативним коментарима Надице Зељковић на његов рачун објавио је своје наводне поруке са њеном ћерком Кристином Кијом Коцкар. - Што се Стефана тиче, не знам да ли… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана