Povezane vesti
Zaev: EU nek se javi kad odluči da produžimo pristupni proces
Novi magazin 27.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev ponovio je danas da je njegova zemlja ispunila kriterijume za početak pregovra i da EU treba da se javi kad odluči da ih započne. "Ja sam rekao, to je posao EU. Kada odluče da produžimo taj proces neka nam se jave… »
Zaev poručio EU: Neka se jave kad odluče da im se pridružimo
Kurir 27.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev ponovio je danas da je njegova zemlja ispunila kriterijume za početak pregovora i da EU treba da se javi kad odluči da ih započne. "Ja sam rekao, to je posao EU. Kada odluče da produžimo taj proces neka nam se jave… »
Zaev: EU nek se javi kad odluči da produžimo pristupni proces
N1 Info 27.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je njegova zemlja ispunila kriterijume za početak pregovra i da EU treba da se javi kad odluči da ih započne. „Ja sam rekao, to je posao EU. Kada odluče da produžimo taj proces neka nam se jave. Mi u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kolona stigla do zgrade RTS-a, kod Skupštine uzvikali „Hoćemo izbore“ i „Dijana“: Građani i studenti obišli sve institucije koje su ćutale
Nova pre 7 minutajoš 38 povezanih
Vučić o NIS-u nakon razgovora sa Amerikancima: "Biće teško, građani ne moraju da brinu, to je naš posao"
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 25 povezanih
Dvojica na skuteru prišla Tadiji i izrešetali ga: Ovako je stradao mladić usred bela dana na Novom Beogradu
Nova pre 6 minutajoš 39 povezanih