Povezane vesti
Zaev: EU nek se javi kad odluči da produžimo pristupni proces
Novi magazin 27.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev ponovio je danas da je njegova zemlja ispunila kriterijume za početak pregovra i da EU treba da se javi kad odluči da ih započne. "Ja sam rekao, to je posao EU. Kada odluče da produžimo taj proces neka nam se jave… »
Zaev poručio EU: Neka se jave kad odluče da im se pridružimo
Kurir 27.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev ponovio je danas da je njegova zemlja ispunila kriterijume za početak pregovora i da EU treba da se javi kad odluči da ih započne. "Ja sam rekao, to je posao EU. Kada odluče da produžimo taj proces neka nam se jave… »
Zaev: EU nek se javi kad odluči da produžimo pristupni proces
N1 Info 27.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je njegova zemlja ispunila kriterijume za početak pregovra i da EU treba da se javi kad odluči da ih započne. „Ja sam rekao, to je posao EU. Kada odluče da produžimo taj proces neka nam se jave. Mi u… »
Vesti dana »

Opozicija u Strazburu tražila da EP uvede sankcije Vučiću, Brnabić, Dačiću i Macutu
Vreme pre 5 satijoš 33 povezane

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih

Studenti pozivaju na hitnu akciju ispred Skupštine grada Niša: Zahtevaju izvinjenje i ostavke dva funkcionera SNS-a
Pravda pre 2 satajoš 20 povezanih