Povezane vesti

Pokrenuta istraga u Vašingtonu Kukasti krst u liftu Stejt departmenta!

Kurir 28.07.2021
Zvaničnici su potvrdili da je na zidu lifta u Stejt departmentu pronađen urezan kukasti krst, što je pokrenulo istragu o tome kako je nacistički simbol završio u sedištu američke diplomatije. Portparol Stejt departmenta Džalina Porter saopštila… »

Kukasti krst u liftu Stejt departmenta: "Odvratno" FOTO

B92 28.07.2021
Zvaničnici su potvrdili da je na zidu lifta u Stejt Departmentu pronađen urezan kukasti krst, a pokrenuta je istraga povodom ovog incidenta. Portparol Stejt departmenta Džalina Porter saopštila je novinarima da je svastika otkrivena kasno u ponedeljak… »

Traži se krivac: Kukasti krst u liftu Stejt departmenta (FOTO)

Vesti online 28.07.2021
U liftu Stejt departmenta pronađena je urezana svastika, izjavila je portparolka te institucije Đalina Porter. Đalina Porter je izjavila da je svastika otkrivena kasno u ponedeljak i da je američki državni sekretar Entoni Blinken o incidentu… »

Panika u Vašingtonu! Najopasniji simbol urezan u zgradi Stejt Departmenta, niko ne zna kako!

Pravda 28.07.2021
Zvaničnici su potvrdili danas da je na zidu lifta u Stejt Departmentu pronađen urezan kukasti krst, što je pokrenulo istragu o tome kako je nacistički simbol završio u sedištu američke diplomatije. Portparol Stejt departmenta Džalina Porter… »

FOTO: Istraga zbog kukastog krsta urezanog na lifu Stejt departmenta

Radio 021 28.07.2021
Zvaničnici su potvrdili danas da je na zidu lifta u Stejt departmentu pronađen urezan kukasti krst, što je pokrenulo istragu o tome kako je nacistički simbol završio u sedištu američke diplomatije. Portparolka Stejt departmenta Džalina Porter… »

Kukasti krst u sedištu diplomatije: Nacistički simbol urezan na zidu lifta u Stejt Departmetnu, pokrenuta istraga

Blic 27.07.2021
Zvaničnici su potvrdili danas da je na zidu lifta u Stejt Departmentu pronađen urezan kukasti krst, što je pokrenulo istragu o tome kako je nacistički simbol završio u sedištu američke diplomatije. Portparol Stejt departmenta Džalina Porter… »

Kukasti krst u liftu Stejt departmenta

Danas 27.07.2021
U liftu Stejt departmenta pronađena je urezana svastika, izjavila je portparolka te institucije Đalina Porter. U toku je istraga o tome kako je jedan od nacističkih simbola završio u sedištu američke diplomatije. Đalina Porter je izjavila da je… »

Neonacisti divljaju: Kukasti krst urezan na liftu američkog Stejt Departmenta (foto)

Večernje novosti 27.07.2021
Foto: Depozitfotos Portparol Stejt departmenta DŽalina Porter saopštila je novinarima da je svastika otkrivena kasno u ponedeljak i da se državni sekretar Entoni Blinken obratio osoblju povodom ovog incidenta. - Ovaj mrski grafit je uklonjen i ovaj… »

Vesti dana »