Povezane vesti

Krizni štab doneo novu odluku; Ponovo zatvaranje; Padaju rekordi

B92 28.07.2021
Koronavirus i dalje se širi planetom, a nova varijanta virusa - delta soj polako postaje dominantan. Dok neke države ponovo uvode stroge mere, druge najavljuju pobedu nad virusom masovnom vakcinacijom. Lekari najavljuju da će jesen pred nama biti… »

Kisić: Vakcinisano 2,6 miliona ljudi, ali još nije dovoljno, nema novih restriktivnih mera

RTV 28.07.2021
BEOGRAD - Ministarka i članica Kriznog štaba dr Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je prvu dozu vakcine primilo 49,7 odsto punoletnog stanovnišva, što je 2.684.000 građana. Obe doze primilo je 47,6 odsto građana, dodala je Kisić… »

Završena sednica Kriznog štaba: Uvodi se treća doza

Blic 28.07.2021
Na upravo završenoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se omogući davanje treće doze posebno rizičnim grupama, saznaje "Blic". Treća doza će biti preporučena za građane koji boluju od određenih sistemskih i drugih bolesti. Takođe, oko… »

Danas Krizni štab – treća doza, nove mere?

B92 28.07.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa biće održana danas. Na sednici će biti razmatrana aktuelna epidemiološka situacija. Stručnjaci su prethodnih dana upozoravali na povećanje broja novozaraženih, kao i na opasnost da u Srbiji zbog… »

Brojke će da rastu, moramo biti svesni: Oglasio se Tiodorović pred sednicu Kriznog štaba, evo šta kaže o trećoj dozi

Mondo 28.07.2021
Epidemoiolog i član kriznog štaba Branislav Tiodorović istakao je pred novo zasedanje Kriznog štaba da nije zadovoljan trenutnom epidemiološkom situacijom, ali da ona i dalje nije alarmantna. Epidemoiolog i član kriznog štaba Branislav Tiodorović… »

Danas zaseda krizni štab: Raste broj zaraženih, struka upozorava da je vrlo rizično nevakcinisan čekati delta soj i jesen

Kurir 28.07.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa biće održana danas. Na sednici će biti razmatrana aktuelna epidemiološka situacija. Stručnjaci su prethodnih dana upozoravali na povećanje broja novozaraženih, kao i na opasnost da u Srbiji zbog… »

Danas zaseda krizni štab

Glas Šumadije 28.07.2021
Krizni štab za borbu protiv infekcije kovida-19 zasedaće danas od 16 sati, a glavna tema ove sednice odnosiće se na porast broja zaraženih. Iako je prvobitno planirano da Krizni štab zaseda 1. avgusta zbog treće doze vakcine, datum je pomeren, a na… »

Danas zaseda Krizni štab: Broj novozaraženih ponovo raste, da li će biti donete nove mere?

Mondo 28.07.2021
Novo zasedanje Kriznog štaba počeće u 16 časova. Novo zasedanje Kriznog štaba počeće u 16 časova. Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zaseda danas od 16 sati, a glavna tema ove sednice odnosiće se na porast broja zaraženih. Iako je prvo… »

"Pravnici treba da se uključe": Dr Tiodorović za "Blic" o ključnom momentu u borbi protiv skoka korona brojki

Blic 27.07.2021
Sada je pravi trenutak da se vakcinišu oni koji nisu to učinili, jer bi bilo dobro da jesen dočekamo sa većim procentom vakcinisanih. Što se brojki tiče, one jesu u porastu, a razlog je taj što se ljudi vraćaju s različitih destinacija i od tog… »

Vesti dana »