Povezane vesti
Danas: Stefanović već odlučio da bude ambasador
Nova 28.07.2021
Nebojša Stefanović je i sam priznao da mu je sve neprijatnije i teže da obavlja funkciju ministra odbrane, ali se trudi da se u njegovim javnim nastupima to ne primeti. To za Danas nezvanično kaže izvor blizak SNS, komentarišući najnovije aktivnosti i… »
Izvor Danasa: Stefanović već odlučio da posle ministrovanja bude ambasador
N1 Info 28.07.2021
Nebojša Stefanović je i sam priznao da mu je sve neprijatnije i teže da obavlja funkciju ministra odbrane, ali se trudi da se u njegovim javnim nastupima to ne primeti. To za Danas nezvanično kaže izvor blizak SNS, komentarišući najnovije aktivnosti i… »
"Nebojša Stefanović već odlučio da posle ministrovanja bude ambasador"
Radio 021 28.07.2021
Ministar odbrane Nebojša Stefanović i sam je priznao da mu je sve neprijatnije i teže da obavlja funkciju ministra odbrane, ali se trudi da se u njegovim javnim nastupima to ne primeti, piše Danas. To za beogradski list nezvanično kaže izvor blizak SNS… »
Vesti dana »
Oni su danima na terenu i pomažu građanima: Pripadnici policije i Sektora za vanredne situacije tihi heroji u teškoj situaciji (FOTO)
RINA pre 26 minutajoš 35 povezanih
Važno upozorenje građanima iz Sektora za vanredne situacije MUP-a: Opasno je – ne pravite ove greške
Pravda pre 1 satjoš 54 povezane
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Sabalenka i Medvedev pokorili Brizbejn: Osvojili titule i zagrejali se za Australijan open
Dnevnik pre 56 minutajoš 42 povezane