Povezane vesti
Danas: Stefanović već odlučio da bude ambasador
Nova 28.07.2021
Nebojša Stefanović je i sam priznao da mu je sve neprijatnije i teže da obavlja funkciju ministra odbrane, ali se trudi da se u njegovim javnim nastupima to ne primeti. To za Danas nezvanično kaže izvor blizak SNS, komentarišući najnovije aktivnosti i… »
Izvor Danasa: Stefanović već odlučio da posle ministrovanja bude ambasador
N1 Info 28.07.2021
Nebojša Stefanović je i sam priznao da mu je sve neprijatnije i teže da obavlja funkciju ministra odbrane, ali se trudi da se u njegovim javnim nastupima to ne primeti. To za Danas nezvanično kaže izvor blizak SNS, komentarišući najnovije aktivnosti i… »
"Nebojša Stefanović već odlučio da posle ministrovanja bude ambasador"
Radio 021 28.07.2021
Ministar odbrane Nebojša Stefanović i sam je priznao da mu je sve neprijatnije i teže da obavlja funkciju ministra odbrane, ali se trudi da se u njegovim javnim nastupima to ne primeti, piše Danas. To za beogradski list nezvanično kaže izvor blizak SNS… »
Vesti dana »

Završen protest ispred Više elektrotehničke, novi zakazan za ujutru: U Novom Sadu blokade „na točkovima“, protest i u Užicu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp zapretio Rusiji novim carinama ako se ne postigne dogovor o primirju u roku od 50 dana
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Promena ključnih pozicija u vladi: Zelenski predložio Šmigalja za novog ministra odbrane Ukrajine
Blic pre 3 satajoš 1 povezana