Povezane vesti

Evropa: Više od polovine Nemaca potpuno imunizovano; Italija odobrila vakcinu Moderne za decu od 12 godina

RTV 28.07.2021
BEČ, ANKARA, OSLO - Austrijska vojska uvela je obavezu vakcinacije protiv korona-virusa za sve vojnike koji učestvuju u međunarodnim mirovnim misijama. Vojska je saopštila da je obaveza vakcinacije uvedena tokom ovog meseca i da važi za sve vojnike… »

Italija odobrila vakcinu Moderne za decu od 12 do 17 godina

Nova 28.07.2021
Italijanska agencija za lekove (AIFA) odobrila je danas upotrebu vakcine protiv korona virusa kompanije Moderna za decu od 12 do 17 godina. Vakcina Spajkvaks je druga koja se preporučuje za korišćenje adolescentima, pored vakcine Fajzer, piše Rojters… »

U Italiji odobrena "Modernina" vakcina za tinejdžere

Blic 28.07.2021
Italijanska regulatorna agencija odobrila je upotrebu "Modernine" vakcine protiv kovida 19 za decu uzrasta od 12 do 17 godina. Uz "Fajzerovu" vakcinu, ovo je drugi medikament odobren za adolescente. Italijanska agencija za lijekove AIFA saopštila je da… »

Austrijska Vojska uvela obaveznu vakcinaciju: Ili cepivo ili povratak iz mirovne misije

Večernje novosti 28.07.2021
Foto: EPA Vojska je saopštila da je obaveza vakcinacije uvedena tokom ovog meseca i da važi za sve vojnike koji idu u mirovnu misiju u inostranstvo. Pukovnik Mihael Bauer rekao je da je za Mali uvedena i obaveza vakcinacije protiv žutice. - U pitanju… »

Austrijska vojska uvela obavezu vakcinacije

Vesti online 28.07.2021
Austrijska vojska uvela je obavezu vakcinacije protiv koronavirusa svim vojnicima koji učestvuju u međunarodnim mirovnim misijama. Vojska je saopštila da je obaveza vakcinacije uvedena tokom ovog meseca i da važi za sve vojnike koji idu u mirovnu… »

Vesti dana »