Povezane vesti

"Tražićemo dodatno obezbeđenje za Dragicu Gašić" Direktor Kancelarije za KiM Petković o slučaju poslednje Srpkinje u…

"Tražićemo dodatno obezbeđenje za Dragicu Gašić" Direktor Kancelarije za KiM Petković o slučaju poslednje Srpkinje u…

Blic 28.07.2021
Advokatski tim koji je angažovala Kancelarija za Kosovo i Metohiju zatražiće dodatno obezbeđenje povratnice Dragice Gašić i stana, uz urgenciju da što pre započnu istragu, nakon što joj je stan obijen, ispreturan i pokraden. - Kakvu bezbednost… »
"Pokrali su mi sve, čak i lekove": Poslednja Srpkinja u Đakovici očajna posle najnovijeg napada: Borim se da izdržim!

"Pokrali su mi sve, čak i lekove": Poslednja Srpkinja u Đakovici očajna posle najnovijeg napada: Borim se da izdržim!

Blic 28.07.2021
Povratnica u opštini Đakovica Dragica Gašić, čiji je stan juče obijen i ispreturan, a iz njega ukradene stvari, kaže da joj je sve izneto, ali je ona prethodnu noć ipak provela u stanu. Gašić je juče, nakon što se vratila iz Kline, iz posete… »
Povratnica iz Đakovice: Iz stana mi odneli i lekove, a ja sam srčani bolesnik

Povratnica iz Đakovice: Iz stana mi odneli i lekove, a ja sam srčani bolesnik

N1 Info 28.07.2021
Jedina srpska povratnica u kosovskoj opštini Đakovica Dragica Gašić izjavila je da su joj razbojnici odneli iz stana sve osim brašna i pola kilograma makarona. Ona je juče posle podne, kada se iz Kline vratila u Đakovicu, zatekla svoj stan obijen i… »
FOTO: Jedinoj srpskoj povratnici u Đakovici obijen i ispreturan stan, ukradeni čak i lekovi i hrana

FOTO: Jedinoj srpskoj povratnici u Đakovici obijen i ispreturan stan, ukradeni čak i lekovi i hrana

Radio 021 28.07.2021
Jedinoj srpskoj povratnici u Đakovici, Dragici Gašić, obijen je i ispreturan stan. Dragica Gašić je izjavila da su joj razbojnici odneli iz stana sve osim brašna i pola kilograma makarona. Ona je juče posle podne, kada se iz Kline vratila u… »
Obijen stan jedine srpske povratnice u Đakovici, odneta čak i hrana

Obijen stan jedine srpske povratnice u Đakovici, odneta čak i hrana

Nova 28.07.2021
Stan jedine srpske povratnice, Dragice Gašić, nedavno je obijen u Đakovici na Kosovu i Metohiji. Zasad nije poznato šta je sve ukradeno. Na društvenim mrežama osvanule su fotografije sa lica mesta, odnosno kako izgleda stan Gašićeve, nakon što su… »

Vesti dana »