Повезане вести
"Тражићемо додатно обезбеђење за Драгицу Гашић" Директор Канцеларије за КиМ Петковић о случају последње Српкиње у Ђаковици…
Блиц 28.07.2021
Адвокатски тим који је ангажовала Канцеларија за Косово и Метохију затражиће додатно обезбеђење повратнице Драгице Гашић и стана, уз ургенцију да што пре започну истрагу, након што јој је стан обијен, испретуран и покраден. -… »
"Покрали су ми све, чак и лекове": Последња Српкиња у Ђаковици очајна после најновијег напада: Борим се да издржим!
Блиц 28.07.2021
Повратница у општини Ђаковица Драгица Гашић, чији је стан јуче обијен и испретуран, а из њега украдене ствари, каже да јој је све изнето, али је она претходну ноћ ипак провела у стану. Гашић је јуче, након што се вратила из… »
Повратница из Ђаковице: Из стана ми однели и лекове, а ја сам срчани болесник
Н1 Инфо 28.07.2021
Једина српска повратница у косовској општини Ђаковица Драгица Гашић изјавила је да су јој разбојници однели из стана све осим брашна и пола килограма макарона. Она је јуче после подне, када се из Клине вратила у Ђаковицу, затекла… »
ФОТО: Јединој српској повратници у Ђаковици обијен и испретуран стан, украдени чак и лекови и храна
Радио 021 28.07.2021
Јединој српској повратници у Ђаковици, Драгици Гашић, обијен је и испретуран стан. Драгица Гашић је изјавила да су јој разбојници однели из стана све осим брашна и пола килограма макарона. Она је јуче после подне, када се из… »
Обијен стан једине српске повратнице у Ђаковици, однета чак и храна
Нова 28.07.2021
Стан једине српске повратнице, Драгице Гашић, недавно је обијен у Ђаковици на Косову и Метохији. Засад није познато шта је све украдено. На друштвеним мрежама освануле су фотографије са лица места, односно како изгледа стан… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Трамп: Зима ће бити хладна; Кремљ открива када би Путин могао да путује у нове регионе
РТВ пре 1 минутјош 9 повезаних
Сви детаљи укинуте пресуде родитељима дечака убице: Миљана ослобођена једног дела, чека се даљи поступак
Мондо пре 36 минутајош 8 повезаних
Почиње Винска визија Отвореног Балкана: Четири дана најбољег вина и хране на Београдском сајму
РТВ пре 2 сатајош 3 повезане