Повезане вести

Стефан (10) добио мурал: "Због мене ту сте сада, не дајте, добри људи, да нечије дете још страда"

Стефан (10) добио мурал: "Због мене ту сте сада, не дајте, добри људи, да нечије дете још страда"

Телеграф 28.07.2021
Дечак је преминуо након што га је на пешачком прелазу у београдском насељу Карабурма, "покосио" возач Лазар Г. Срца грађана целе Србије сломила су се после вести да је малени Стефан Б. (9) којег је "покупио" бахати возач Лазар… »
На Карабурми насликан мурал настрадалог дечака

На Карабурми насликан мурал настрадалог дечака

Данас 28.07.2021
Мурал посвећен деветогодишњем Стефану Б., којег је возилом усмртио бахати возач Лазар Галић на пешачком прелазу у београдском насељу Карабурма, појавио се недалеко од места на којем је малишан погинуо. Наиме, мурал је освануо у… »
"Са неба вас гледам, због мене ту сте: Сада..." у улици где је возач кукавица усмртио малог Стефана освануо мурал с његовим…

"Са неба вас гледам, због мене ту сте: Сада..." у улици где је возач кукавица усмртио малог Стефана освануо мурал с његовим…

Блиц 28.07.2021
У Улици Маријане Грегоран, где је 18. јула 2021. године возач кукавица Лазар Галић, на пешачком прелазу аутомобилом ударио деветогодишњег Стефана Балића данас је освануо мурал посвећен погинулом малишану. "Са неба вас гледам… »
Трагично страдали стефан (9) добио мурал: Стихови поред дечакове слике сламају срце - "Са неба вас гледам..."

Трагично страдали стефан (9) добио мурал: Стихови поред дечакове слике сламају срце - "Са неба вас гледам..."

Вечерње новости 28.07.2021
Фото: Фејсбук - Са неба ја вас гледам, због мене ту сте сада, не дајте добри људи да нечије дете још страда - написано је поред нацртане слике малишана. -Да се овако нешто више никад никоме не понови, да ниједно наше дете не оде… »
Мали Стефан, који је настрадао на пешачком прелазу, добио мурал поред којег ће сви морати добро да се замисле

Мали Стефан, који је настрадао на пешачком прелазу, добио мурал поред којег ће сви морати добро да се замисле

Ноизз 28.07.2021
Дечак Стефан Балић (9) који је подлегао повредама након што га је бахати возач ударио на пешачком прелазу на Карабурми, данас је добио свој мурал. Данима уназад становници Карабурме блокирали су улицу Маријане Грегоран како би… »
Мурал с ликом настрадалог Стефана на Карабурми слама срца ФОТО

Мурал с ликом настрадалог Стефана на Карабурми слама срца ФОТО

Нова 28.07.2021
Мурал посвећен деветогодишњем Стефану Б., којег је возилом усмртио бахати возач Лазар Галић на пешачком прелазу у београдском насељу Карабурма, појавио се недалеко од места на којем је малишан погинуо. Наиме, мурал је освануо у… »
Дечак који је настрадао на Карабурми добио мурал

Дечак који је настрадао на Карабурми добио мурал

Н1 Инфо 28.07.2021
Стефан Балић (9), дечак који је погинуо када је њега, његовог брата и оца ударио аутомобил на пешачком прелазу на Карабурми, добио је мурал у Београду. Како се види на фотографији објављеној у Фејсбук групи „Правда за… »
Само сам кренуо кући, а он ми крила сломи: Потресна песма за малог Стефана ког је бахати возач убио на Карабурми

Само сам кренуо кући, а он ми крила сломи: Потресна песма за малог Стефана ког је бахати возач убио на Карабурми

Вечерње новости 27.07.2021
Фото: Фејсбук/Офк Гол/А. В. Дечаку, чији је живот угашен тек што је почео, једна бака са Карабурме написала је песму која изражава тугу због губитка малишана. "Само сам кренуо кући а он ми крила сломи. Борио сам се за живот а био… »

Вести дана »