Povezane vesti

Ministar Ružić pozvao prosvetne radnike da se vakcinišu

Radio 021 28.07.2021
Ministar prosvete Srbije, Branko Ružić pozvao je danas prosvetne radnike da se vakcinišu protiv korona virusa. Kako je naveo, to je "poslednja šansa da pobedimo ovaj virus i da se od 1. septembra nađemo u školskim klupama". Ružić je u pisanoj… »

Branko Ružić pozvao prosvetne radnike da se vakcinišu

Danas 28.07.2021
Ministar prosvete Srbije, Branko Ružić pozvao je danas prosvetne radnike da se vakcinišu protiv korona virusa jer je to „poslednja šansa da pobedimo ovaj virus i da se od 1. septembra nađemo u školskim klupama“. Ružić je u pisanoj izjavi naveo… »

Branko Ružić pozvao prosvetne radnike da se vakcinišu

Novi magazin 28.07.2021
Ministar prosvete Srbije, Branko Ružić pozvao je danas prosvetne radnike da se vakcinišu protiv koronavirusa jer je to "poslednja šansa da pobedimo ovaj virus i da se od 1. septembra nađemo u školskim klupama". U osnovnom obrazovanju vakcinisano je… »

Ružić pozvao prosvetne radnike da se vakcinišu

IndeksOnline 28.07.2021
BEOGRAD – Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić pozvao je danas prosvetne radnike da se vakcinišu, navodeći da je vakcinacija poslednja šansa da se pobedi korona virus i da 1. septembra počne redovna nastava u školama… »

Ružić poziva prosvetare da se vakcinišu

Glas Zapadne Srbije 28.07.2021
Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, pozvao je prosvetne radnike da se vakcinišu. „Prosvetni radnici su shvatili koliki je značaj vakcinacije za zaustavljanje korona virusa i povratak uobičajenom… »

Ružić: U prosveti vakcinisano oko 50 odsto, apel za ostale do septembra

N1 Info 28.07.2021
Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, pozvao je prosvetne radnike da se vakcinišu i saopštio da je do sada vakcinisano oko 50 odsto zaposlenih u tom sektoru. „Prosvetni radnici su shvatili koliki je… »

Ružić poziva prosvetare da se vakcinišu

RTV 28.07.2021
BEOGRAD - Prvi potprеdsеdnik Vladе i ministar prosvеtе, naukе i tеhnološkog razvoja Branko Ružić, pozvao jе prosvеtnе radnikе da sе vakcinišu. „Prosvеtni radnici su shvatili koliki jе značaj vakcinacijе za zaustavljanjе korona… »

Ružić za Nova.rs: Vakcinisano oko 50% prosvetnih radnika

Nova 28.07.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je za Nova.rs da procenat vakcinisanih prosvetnih radnika u Srbiji iznosi oko 50 posto. Ujedno, ministar poziva one koji se još uvek nisu vakcinisali da to učine i tako doprinesu tome da školska godine počne u… »

Vesti dana »