Povezane vesti
"Sa neba vas gledam, zbog mene tu ste: Sada..." u ulici gde je vozač kukavica usmrtio malog Stefana osvanuo mural s njegovim…
Blic 28.07.2021
U Ulici Marijane Gregoran, gde je 18. jula 2021. godine vozač kukavica Lazar Galić, na pešačkom prelazu automobilom udario devetogodišnjeg Stefana Balića danas je osvanuo mural posvećen poginulom mališanu. "Sa neba vas gledam, zbog mene tu ste… »
Mural stradalom dečaku Sa Karaburme stihovi slamaju srce: Ne dajte da još nečije dete strada!
Kurir 28.07.2021
U Fejsbuk grupi Pravda za Stefana objavljena je fotografija murala posvećenog nastradalom Stefanu B. (9) uz potresne stihove. Da podsetimo, dečak je sa mlađim bratom i tatom prelazio pešački prelaz kada ih je udario vozač Lazar G. i pobegao. Posle… »
Vesti dana »
(Video) Breskvica o navodima da su njene pesme plagijat: "To je i bila poenta", evo da li joj je Vojaž čestitao na prvom albumu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
MUP: U Kruševcu presečen lanac međunarodnih krijumčarskih kanala za trgovinu kućnim ljubimcima
Danas pre 3 satajoš 2 povezane