Повезане вести

‘Притисак је привилегија’: Новак ужива на Олимпијским играма!

‘Притисак је привилегија’: Новак ужива на Олимпијским играма!

Хот спорт 28.07.2021
Новак за сада делује изврсно! Најбољи тенисер свих времена – Новак Ђоковић данас је остварио две победе на Олимпијским играма у Токију. Прво је у синглу савладао Давидович Фокину, да би потом у микс дублу са Нином Стојановић… »
Новак: Притисак је привилегија, довољно сам искусан

Новак: Притисак је привилегија, довољно сам искусан

Н1 Инфо 28.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић свестан је притиска који се намеће причама око освајања Златног слема, али истиче да је научио да се носи са тим и да то не утиче на његове игре. Новак се у среду пласирао у четвртфинале… »
“Без притиска нема професионалног спорта”: Новак прокоментарисао случај америчке гимнастичарке

“Без притиска нема професионалног спорта”: Новак прокоментарисао случај америчке гимнастичарке

Вести онлине 28.07.2021
Случај америчке гимнастичарке Симон Бајлс, која се због менталних проблема и притиска повукла из финала, привукао је велику пажњу, а тим поводом огласио се и најбољи тенисер света Новак Ђоковић. Ако неко стално осећа притисак… »
Ђоковић о менталној снази: Развио сам механизам којим се борим против буке на терену и ван њега

Ђоковић о менталној снази: Развио сам механизам којим се борим против буке на терену и ван њега

Моззарт спорт 28.07.2021
“Нико се не рађа са таквим способностима. Све то дође с временом”, рекао је српски тенисер. Потресла је спорт вест о повлачењу чувене гимнастичарске Симон Бајлс. Није у питању повреда, већ ментални проблем. Притисак и све што… »
Новак Ђоковић: Ако желиш да будеш најбољи мораш да научиш да се носиш са притиском

Новак Ђоковић: Ако желиш да будеш најбољи мораш да научиш да се носиш са притиском

Вечерње новости 28.07.2021
Фото: АП Притисак је савладао Американку, а Новак Ђоковић је после победе на Алехандром Давидовичем Фокином замољен да прокоментарише утицај спорта на психу. - Притисак је привилегија. Без притиска не би било професионалног… »

Вести дана »