Повезане вести

Новак реаговао на прозивке: "озбиљно је то рекао?" Ђоковића питали за Бразилца, одговорио само једну реченицу!

Новак реаговао на прозивке: "озбиљно је то рекао?" Ђоковића питали за Бразилца, одговорио само једну реченицу!

Мондо 28.07.2021
Новак Ђоковић одговорио је је Бразилцу Марселу Мелу на прозивку! Новак Ђоковић одговорио је је Бразилцу Марселу Мелу на прозивку! Први рекет света није желео да се упушта у расправу! Новак Ђоковић са Нином Стојановић савладао је… »
Бразилац разочаран Ђоковићем: Провоцирао нас, смеч у леђа…

Бразилац разочаран Ђоковићем: Провоцирао нас, смеч у леђа…

Н1 Инфо 28.07.2021
После пораза у микс дублу од Новака Ђоковића и Нине Стојановић на Олимпијским играма у Токију, Бразилац Марсело Мело изнео је низ критика на рачун понашања најбољег тенисера света. Новак и Нина у добили Мела и његову… »
Нови удар на Ђоковића: Бразилац побеснео на њега, сматра га је намерно гађао и првоцирао!

Нови удар на Ђоковића: Бразилац побеснео на њега, сматра га је намерно гађао и првоцирао!

Хот спорт 28.07.2021
Искусни тенисер побеснео је након пораза у мечу дублова. Новак Ђоковић се данас пласирао у друго четвртфинале на Олимпијским играма у Токију, пошто је после сингла, то учинио и у микс-дублу. Први тенисер света је заједно са Нином… »
Новак и Нина против тенисера из супермаркета и гренд слем шампионке! Немац који доминира у дублу радио у продавници

Новак и Нина против тенисера из супермаркета и гренд слем шампионке! Немац који доминира у дублу радио у продавници

Мондо 28.07.2021
Новак Ђоковић и Нина Стојановић имаће тешку препреку до полуфинала на Олимпијским играма у Токију. Новак Ђоковић и Нина Стојановић имаће тешку препреку до полуфинала на Олимпијским играма у Токију. Биће тешко, али не и немогуће… »
"Рекао је да сам га провоцирао? Озбиљно?" хаос ниоткуд на ОИ због Ђоковића! Новак није могао да верује након потеза познатог…

"Рекао је да сам га провоцирао? Озбиљно?" хаос ниоткуд на ОИ због Ђоковића! Новак није могао да верује након потеза познатог…

Спортал блиц 28.07.2021
је експресно одговорио на Марсела Мела да је играо прљаво и имао неспортски испад на старту такмичења у микс дублу на . Нина Стојановић и Новак су поразили бразилски тандем и пласирали се у четвртфинале након чега се огласио… »
Ђоковићево понашање разочарало Мела: ''Ништа му нисмо урадили...''

Ђоковићево понашање разочарало Мела: ''Ништа му нисмо урадили...''

Спортске.нет 28.07.2021
Неочекивана тема избила је у први план после тријумфа нашег микс дубла у првом колу олимпијског турнира у Токију. Нина Стојановић и Новак Ђоковић су у два сета били бољи од бразилског пара Луиза Стефани-Марсело Мело, али после… »
Бразилски тенисер срамно напао Новака: Намерно ме гађао

Бразилски тенисер срамно напао Новака: Намерно ме гађао

Нова 28.07.2021
Новак Ђоковић и Нина Стојановић славили су против Марсела Мела и Луизе Стефани са 6:3, 6:4 у првом колу мештовитих дублова, а после пораза бразилски играч је изнео неколико срамних оптужби на рачун најбољег тенисера света. Мело… »
Жесток напад на Новака у Токију! Чувени тенисер изгубио од Ђоковића, па осуо паљбу: Гађао ме је у леђа, умало је погодио и…

Жесток напад на Новака у Токију! Чувени тенисер изгубио од Ђоковића, па осуо паљбу: Гађао ме је у леђа, умало је погодио и…

Спортал блиц 28.07.2021
је у пару са Нином Стојановић победом отворио учешће и у микс дублу на . Међутим, након тог меча огласио се бразилски играч Марсело Мело који је у пару са сународницом играо против Нине и Новака. Мело је изнео низ критика на… »
Бразилски тенисер срамно напао Ђоковића! Понашао се неспортски, намерно ме гађао! Новак је имао шта да каже

Бразилски тенисер срамно напао Ђоковића! Понашао се неспортски, намерно ме гађао! Новак је имао шта да каже

Курир 28.07.2021
Српски микс дубл Новак Ђоковић и Нина Стојановић славио је против Марсела Мела и Луизе Стефани са 6:3, 6:4 у првом колу мештовитих дублова, а после пораза бразилски тенисер је изнео срамне оптужбе на рачун најбољег тенисера… »
Ђоковић се понаша неспортски? Бразилски тенисер бесрамно оптужио Србина, Новак му експресно одговорио

Ђоковић се понаша неспортски? Бразилски тенисер бесрамно оптужио Србина, Новак му експресно одговорио

Вечерње новости 28.07.2021
ФОТО: АП Мелу је засметало што је Новак прославио неке поене бурно и што је гледао у правцу бразилске делегације на трибинама. Засметало му је и како смечује?! Наш тенисер је сталожено одговорио на ове оптужбе. - Мело је рекао да… »
Сраман напад на Ђоковића! Новак га испрашио, а Бразилац га безобразно испрозивао!

Сраман напад на Ђоковића! Новак га испрашио, а Бразилац га безобразно испрозивао!

Ало 28.07.2021
Ко губи има право да се љути. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић највећа је звезда Олимпијских игара у Токију. Сви желе да се сликају са њим, чују савет од њега, а хрватска тенисерка му се јавно захвалила што увек помаже… »
Изгубио од Новака, па га напао - "гађао ме је намерно!" Бразилац побеснео на Ђоковића: Ја никад не бих тако!

Изгубио од Новака, па га напао - "гађао ме је намерно!" Бразилац побеснео на Ђоковића: Ја никад не бих тако!

Мондо 28.07.2021
Српски микс дубл бољи од Бразилаца, а искусни тенисер побеснео због једног детаља са меча. Српски микс дубл бољи од Бразилаца, а искусни тенисер побеснео због једног детаља са меча. Некадашњи светски број један и човек који… »

Вести дана »