Povezane vesti
Od jedne svadbe zaradio 110.000 evra! Era Ojdanić otkrio kako je potrošio novac - kao da sam magnet za bakšiš!
Mondo 28.07.2021
Era Ojdanić ne odbija da peva ni pod šatrom, a za sebe i koleginicu kaže da imaju najviše bakšiša. Era Ojdanić ne odbija da peva ni pod šatrom, a za sebe i koleginicu kaže da imaju najviše bakšiša. Era Ojdanić je na estradnom nebu već decenijama i pevao… »
Ne stidi se da peva pod šatrom! Era šokirao cifrom koju je zaradio od bakšiša: Za 3 dana 110.000 evra!
Kurir 28.07.2021
Popularni pevač Era Ojdanić gostovao je danas u "Pulsu Srbije" gde je oštro prokomentarisao svoje kolege koje neće da pevaju pod šatorom. - Ja sam čovek iz naroda. Ja volim da budem tamo gde je moj narod. Nisu mi jasni oni koji govore da neće da pevaju… »
Vesti dana »
U Grčkoj napadi zapaljivim bombama na političare: Jedna političarka povređena, njena majka poginula
Nova pre 48 minutajoš 30 povezanih
Jaka scena na Vimbldonu! Devojka prišla sa makazama - Novak vrisnuo: Izvinjavam se, pretpostavljam da mi šala nije uspela...
Kurir pre 3 minutajoš 54 povezane
Cene nafte pale za oko dva odsto dok traje normalizacija saobraćaja kroz Ormuz
Insajder pre 22 minutajoš 29 povezanih
Student ETF Andrej Tanko oglašen krivim zbog ometanja službenog lica na protestu u Pančevu, pravni tim najavio žalbu
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 23 povezane