Povezane vesti
Bajden posle susreta s Tihanovskajom: SAD su uz beloruski narod u njegovoj borbi za demokratiju
Politika 28.07.2021
VAŠINGTON - Američki predsednik Džozef Bajden susreo se danas sa opozicionim beloruskim liderom Svetlanom Tihanovskajom obećavši joj podršku zbog „demokratije i ljudskih prava” u bivšoj sovjetskoj republici, javlja Rojters. „Bila mi je čast… »
Bajden primio liderku beloruske opozicije: Molila za sankcije protiv sopstvene zemlje
Pravda 28.07.2021
Američki predsednik Džozef Bajden susreo se danas sa opozicionim beloruskim liderom Svetlanom Tihanovskom obećavši joj podršku zbog „demokratije i ljudskih prava” u bivšoj sovjetskoj republici, javlja Rojters. „Bila mi je čast da se sretnem… »
Bajden sa Tihanovskajom: Podrška demokratskim težnjama Belorusa
Slobodna Evropa 28.07.2021
Američki predsednik Džozef Bajden (Joseph Biden) razgovarao je u sredu u Beloj kući sa liderkom beloruske opozicije Svetlanom Tihanovskajom koja se deset dana nalazi u SAD, i preneo joj podršku beloruskom narodu. "SAD podržavaju beloruski narod u… »
Bajden se sastao sa beloruskom opozicionom liderkom
Glas Amerike 28.07.2021
VAŠINGTON — Predsednik SAD Džo Bajden sastao se u sredu ujutro sa beloruskom opozicionom liderkom Svetlanom Tihanovskajom i podržao demokratiju i ljudska prava u Belorusiji. "Bila mi je čast što sam se jutros sastao sa Svetlanom Tihanovskajom u… »
Bajden razgovarao sa liderkom beloruske opozicije
Novi magazin 28.07.2021
Američki predsednik Džozef Bajden (Joseph Biden) razgovarao je danas u Beloj kući sa liderkom beloruske opozicije Svetlanom Tihanovskom koja se deset dana nalazi u Vašingtonu, i preneo joj podršku beloruskom narodu. "SAD podržavaju beloruski narod u… »
Bajden sa Tihanovskajom: Podrška beloruskom narodu
N1 Info 28.07.2021
Američki predsednik Džozef Bajden razgovarao je u Beloj kući sa liderkom beloruske opozicije Svetlanom Tihanovskajom koja se deset dana nalazi u Vašingtonu, i preneo joj podršku beloruskom narodu. „SAD podržavaju beloruski narod u njihovoj težnji… »
Tihanovska tražila snažnije angažovanje Amerike protiv Lukašenka! Bajden poručio: Uz beloruski narod smo u borbi za…
Kurir 28.07.2021
Američki predsednik Džozef Bajden susreo se danas sa opozicionom beloruskom liderkom Svetlanom Tihanovskom obećavši joj podršku zbog "demokratije i ljudskih prava" u bivšoj sovjetskoj republici, javlja Rojters. "Bila mi je čast da se sretnem sa… »
Vesti dana »
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 1 satjoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 5 satijoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih
"Prvo Đoković pa tek onda..." Vlahović otvorio dušu o Švajcarcima, Terziću, broju 23...
Večernje novosti pre 16 minutajoš 20 povezanih