Повезане вести
Бајден после сусрета с Тихановскајом: САД су уз белоруски народ у његовој борби за демократију
Политика 28.07.2021
ВАШИНГТОН - Амерички председник Џозеф Бајден сусрео се данас са опозиционим белоруским лидером Светланом Тихановскајом обећавши јој подршку због „демократије и људских права” у бившој совјетској републици, јавља Ројтерс. „Била… »
Бајден са Тихановскајом: Подршка демократским тежњама Белоруса
Слободна Европа 28.07.2021
Амерички председник Џозеф Бајден (Јосепх Биден) разговарао је у среду у Белој кући са лидерком белоруске опозиције Светланом Тихановскајом која се десет дана налази у САД, и пренео јој подршку белоруском народу. "САД подржавају… »
Бајден примио лидерку белоруске опозиције: Молила за санкције против сопствене земље
Правда 28.07.2021
Амерички председник Џозеф Бајден сусрео се данас са опозиционим белоруским лидером Светланом Тихановском обећавши јој подршку због „демократије и људских права” у бившој совјетској републици, јавља Ројтерс. „Била ми је част да… »
Бајден разговарао са лидерком белоруске опозиције
Нови магазин 28.07.2021
Амерички председник Џозеф Бајден (Јосепх Биден) разговарао је данас у Белој кући са лидерком белоруске опозиције Светланом Тихановском која се десет дана налази у Вашингтону, и пренео јој подршку белоруском народу. "САД… »
Бајден се састао са белоруском опозиционом лидерком
Глас Америке 28.07.2021
ВАШИНГТОН — Председник САД Џо Бајден састао се у среду ујутро са белоруском опозиционом лидерком Светланом Тихановскајом и подржао демократију и људска права у Белорусији. "Била ми је част што сам се јутрос састао са Светланом… »
Бајден са Тихановскајом: Подршка белоруском народу
Н1 Инфо 28.07.2021
Амерички председник Џозеф Бајден разговарао је у Белој кући са лидерком белоруске опозиције Светланом Тихановскајом која се десет дана налази у Вашингтону, и пренео јој подршку белоруском народу. „САД подржавају белоруски народ… »
Тихановска тражила снажније ангажовање Америке против Лукашенка! Бајден поручио: Уз белоруски народ смо у борби за…
Курир 28.07.2021
Амерички председник Џозеф Бајден сусрео се данас са опозиционом белоруском лидерком Светланом Тихановском обећавши јој подршку због "демократије и људских права" у бившој совјетској републици, јавља Ројтерс. "Била ми је част… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Бета пре 24 минутајош 54 повезане
Преминула жена (79) тешко повређена у удесу на Матејевачком путу
Нишке вести пре 1 сатјош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане
Делије грме у кортеу, шетају центром Граца и траже навијаче Штурма: Полиција одмах кренула да их прати
Телеграф пре 19 минутајош 71 повезана