Повезане вести
„Пукло“ кумство: Јована није честитала рођендан Предојевићу
Нова 28.07.2021
Водитељ Срђан Предојевић пре неколико дана прославио је јубиларни 50. рођендан у кругу породице и најближих пријатеља, међу којима није била његова сада изгледа бивша кума, Јована Јоксимовић. На питање ко му је поред чланова… »
Јована Јоксимовић ОТКАЧИЛА Срђана! Предојевић бесан као РИС!
Свет & Скандал 28.07.2021
Након што су отишли са Прве телевизије шушка се да је Јована Јоксимовић откачила Срђана Предојевића! Наиме, Срђан Предојевић је пре неколико дана прославио свој 50.рођендан у кругу породице. Тим поводом водитељ се огласио и… »
Срђан Предојевић открио да ли му је Јована Јоксимовић честитала 50. рођендан
Вести онлине 28.07.2021
Срђан Предојевић, аутор емисије “Вести” на истоименој телевизији обележио је у кругу породице јубиларни 50. рођендан и том приликом открио да ће претходну годину памтити као најтежу и најстреснију у животу, да за сада… »
Шта се то десило између Јоване и срђана? Огласио се Предојевић: Није ми ни рођендан честитала!
Мондо 28.07.2021
Срђан Предојевић открио како је прославио 50. рођендан. Срђан Предојевић открио како је прославио 50. рођендан. Срђан Предојевић недавно је прославио 50. рођендан у кругу своје супруге Мирјане, сина Стефана (12) и ћерке Софије… »
"Јована Јоксимовић ми није честитала рођендан!" Срђан Предојевић прославио 50. рођендан, а од куме ни трага ни гласа
Блиц 28.07.2021
Водитељ Срђан Предојевић прославио је свој јубиларни 50. рођендан. Он је сада открио да ли му је исти честитала колегиница и кума Јована Јоксимовић, са којом је годинама водио "Јутарњи програм" а били су и венчани кумови. -… »
Вести дана »

„Агресивно гурао друге на кордон полиције“: Ново хапшење због протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду
Правда пре 1 сатјош 45 повезаних

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 28 минутајош 22 повезане

Комшиница Љиљана о језивом злочину у Бечу, Србин убио жену, ћерку тешко ранио: "Више се не осећам безбедно"
Телеграф пре 1 сатјош 26 повезаних