Повезане вести

„Пукло“ кумство: Јована није честитала рођендан Предојевићу

„Пукло“ кумство: Јована није честитала рођендан Предојевићу

Нова 28.07.2021
Водитељ Срђан Предојевић пре неколико дана прославио је јубиларни 50. рођендан у кругу породице и најближих пријатеља, међу којима није била његова сада изгледа бивша кума, Јована Јоксимовић. На питање ко му је поред чланова… »
Јована Јоксимовић ОТКАЧИЛА Срђана! Предојевић бесан као РИС!

Јована Јоксимовић ОТКАЧИЛА Срђана! Предојевић бесан као РИС!

Свет & Скандал 28.07.2021
Након што су отишли са Прве телевизије шушка се да је Јована Јоксимовић откачила Срђана Предојевића! Наиме, Срђан Предојевић је пре неколико дана прославио свој 50.рођендан у кругу породице. Тим поводом водитељ се огласио и… »
Срђан Предојевић открио да ли му је Јована Јоксимовић честитала 50. рођендан

Срђан Предојевић открио да ли му је Јована Јоксимовић честитала 50. рођендан

Вести онлине 28.07.2021
Срђан Предојевић, аутор емисије “Вести” на истоименој телевизији обележио је у кругу породице јубиларни 50. рођендан и том приликом открио да ће претходну годину памтити као најтежу и најстреснију у животу, да за сада… »
Шта се то десило између Јоване и срђана? Огласио се Предојевић: Није ми ни рођендан честитала!

Шта се то десило између Јоване и срђана? Огласио се Предојевић: Није ми ни рођендан честитала!

Мондо 28.07.2021
Срђан Предојевић открио како је прославио 50. рођендан. Срђан Предојевић открио како је прославио 50. рођендан. Срђан Предојевић недавно је прославио 50. рођендан у кругу своје супруге Мирјане, сина Стефана (12) и ћерке Софије… »
"Јована Јоксимовић ми није честитала рођендан!" Срђан Предојевић прославио 50. рођендан, а од куме ни трага ни гласа

"Јована Јоксимовић ми није честитала рођендан!" Срђан Предојевић прославио 50. рођендан, а од куме ни трага ни гласа

Блиц 28.07.2021
Водитељ Срђан Предојевић прославио је свој јубиларни 50. рођендан. Он је сада открио да ли му је исти честитала колегиница и кума Јована Јоксимовић, са којом је годинама водио "Јутарњи програм" а били су и венчани кумови. -… »

Вести дана »