Повезане вести

Олимпија једва преживела Малту, Биркиркара пала са пенала

Олимпија једва преживела Малту, Биркиркара пала са пенала

Спортске.нет 29.07.2021
Фудбалери љубљанске Олимпије, које од ове сезоне предводи Саво Милошевић, пласирали су се у треће коло квалификација за Лигу конференција након бољег извођења пенала од малтешке Биркиркаре, после пораза у регуларном делу од… »
Гол за звезду, посебан осећај: Нападач црвено-белих не може да сакрије осмех због првенца!

Гол за звезду, посебан осећај: Нападач црвено-белих не може да сакрије осмех због првенца!

Хот спорт 29.07.2021
Он је синоћ постигао првенац у дресу српског шампиона. Фудбалери Црвене звезде су савладали Каират резултатом 5:0 на стадиону „Рајко Митић“ и на тај начин прошли у наредно коло квалификација за најелитније европско такмичење… »
Црвена звезда игра два узастопна меча као домаћин

Црвена звезда игра два узастопна меча као домаћин

Спортске.нет 29.07.2021
Фудбалери Црвене звезде састаће се у трећем колу квалификација за Лигу шампиона са Шерифом из Тираспоља. Екипа коју са клупе предводи Дејан Станковић јуче је декласирала Каират пред око 20.000 малишана на стадиону "Рајко Митић"… »
Дејан Станковић је "вуковац": Први Звездин тренер са три европске петице

Дејан Станковић је "вуковац": Први Звездин тренер са три европске петице

Моззарт спорт 29.07.2021
После Европе и Слован Либереца, почашћен и Каират. Велики, огроман, тренерски испит положио је Дејан Станковић у четвртак увече. Под императивом победе, а с минусом из првог меча, била је Црвена звезда уочи реванша са Каиратом у… »
УЕФА одредила термине за мечеве Звезде и Шерифа

УЕФА одредила термине за мечеве Звезде и Шерифа

Моззарт спорт 29.07.2021
Први већ за пет дана у Београду... Каират је Звездина прошлост, Шериф је оно што долази. Српски првак укрстиће копља с молдавским тимом у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, а из Европске куће фудбала стигле су… »
Само у Журналу: Фото прича малих Звездиних Делија

Само у Журналу: Фото прича малих Звездиних Делија

Спортски журнал 29.07.2021
Црвена звезда је сјајном игром елиминисала Каират, али више од победе и пролаза у наредно коло радује атмосфера на трибинама. Црвена звезда је задивила Европу! Екипа Дејана Станковића је сјајном игром надокнадила минус из… »
Дејан Станковић после "петарде": "Неки су сумњали у ове момке, ја нисам"

Дејан Станковић после "петарде": "Неки су сумњали у ове момке, ја нисам"

Вечерње новости 29.07.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Звезда је савладала казахстанског шампиона са више него убедљивих 5:0. "Тим је био феноменалан, поносан што носи овај дрес. Уз сву недељу која је била иза нас, ниједног тренутка нисам престао да верујем у… »
"Никад нећу сумњати у ове момке, нити сам сумњао" Дејан Станковић пресрећан после "петарде": Порасли смо као клуб, а ја као…

"Никад нећу сумњати у ове момке, нити сам сумњао" Дејан Станковић пресрећан после "петарде": Порасли смо као клуб, а ја као…

Спортал блиц 28.07.2021
Тренер Дејан Станковић био је изузетно задовољан након победе шампиона Србије над Каиратом (5:0) и пласмана у треће коло квалификација за Лигу шампиона. - Увек сам самоуверен кад имам такве момке иза себе. Ја знам како раде, шта… »
"Одиграли смо перфектну утакмицу": Александар Катаи након мајсторске партије: Два гола ми значе, али су заслуга екипе

"Одиграли смо перфектну утакмицу": Александар Катаи након мајсторске партије: Два гола ми значе, али су заслуга екипе

Спортал блиц 28.07.2021
Фудбалери су остварили убедљиву победу савладавши Каират на стадиону "Рајко Митић" са 5:0. На тај начин су обезбедили пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Пресрећан због два поготка био је . - Мислим да смо… »
Милане, велики си! Борјан прво шокирао кад је скочио на водитеља и бесно махао ка камери, а онда је изговорио ово и одушевио…

Милане, велики си! Борјан прво шокирао кад је скочио на водитеља и бесно махао ка камери, а онда је изговорио ово и одушевио…

Спортал блиц 28.07.2021
Фудбалери пласирали су се у треће коло квалификација за Лигу шампиона након победе над Каиратом од 5:0. Вера у црвено-беле била је пољуљана после пораза од 2:1 у Казахстану, али је шампион Србије доказао како је бољи ривал од… »
Они ће вечерас бити Звездин 12. играч! Малишани из целе Србије, али и региона дошли да помогну црвено-белима против Каирата…

Они ће вечерас бити Звездин 12. играч! Малишани из целе Србије, али и региона дошли да помогну црвено-белима против Каирата…

Спортал блиц 28.07.2021
Фудбалери играју вечерас на стадиону "Рајко Митић" реванш утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона, против . Црвено-бели морају да надокнаде минус из Алматија, где је казахстански тим славио са 2:1, али ће овог пута… »
Заглушљујуђа атмосфера: Звездина деца на трибинама спремила хаос за Казахстанце (видео)

Заглушљујуђа атмосфера: Звездина деца на трибинама спремила хаос за Казахстанце (видео)

Вечерње новости 28.07.2021
ФОТО: Часлав Вуковић Црвено-бели морају да надокнаде минус из Алматија, где је казахстански тим славио са 2:1, али ће овог пута изостати подршка најватренијих присталица. Атмосфера на "Маракани" #ГориСевер… »

Вести дана »