Повезане вести
Олимпија једва преживела Малту, Биркиркара пала са пенала
Спортске.нет 29.07.2021
Фудбалери љубљанске Олимпије, које од ове сезоне предводи Саво Милошевић, пласирали су се у треће коло квалификација за Лигу конференција након бољег извођења пенала од малтешке Биркиркаре, после пораза у регуларном делу од… »
Гол за звезду, посебан осећај: Нападач црвено-белих не може да сакрије осмех због првенца!
Хот спорт 29.07.2021
Он је синоћ постигао првенац у дресу српског шампиона. Фудбалери Црвене звезде су савладали Каират резултатом 5:0 на стадиону „Рајко Митић“ и на тај начин прошли у наредно коло квалификација за најелитније европско такмичење… »
Црвена звезда игра два узастопна меча као домаћин
Спортске.нет 29.07.2021
Фудбалери Црвене звезде састаће се у трећем колу квалификација за Лигу шампиона са Шерифом из Тираспоља. Екипа коју са клупе предводи Дејан Станковић јуче је декласирала Каират пред око 20.000 малишана на стадиону "Рајко Митић"… »
Дејан Станковић је "вуковац": Први Звездин тренер са три европске петице
Моззарт спорт 29.07.2021
После Европе и Слован Либереца, почашћен и Каират. Велики, огроман, тренерски испит положио је Дејан Станковић у четвртак увече. Под императивом победе, а с минусом из првог меча, била је Црвена звезда уочи реванша са Каиратом у… »
УЕФА одредила термине за мечеве Звезде и Шерифа
Моззарт спорт 29.07.2021
Први већ за пет дана у Београду... Каират је Звездина прошлост, Шериф је оно што долази. Српски првак укрстиће копља с молдавским тимом у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, а из Европске куће фудбала стигле су… »
Само у Журналу: Фото прича малих Звездиних Делија
Спортски журнал 29.07.2021
Црвена звезда је сјајном игром елиминисала Каират, али више од победе и пролаза у наредно коло радује атмосфера на трибинама. Црвена звезда је задивила Европу! Екипа Дејана Станковића је сјајном игром надокнадила минус из… »
Дејан Станковић после "петарде": "Неки су сумњали у ове момке, ја нисам"
Вечерње новости 29.07.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Звезда је савладала казахстанског шампиона са више него убедљивих 5:0. "Тим је био феноменалан, поносан што носи овај дрес. Уз сву недељу која је била иза нас, ниједног тренутка нисам престао да верујем у… »
"Никад нећу сумњати у ове момке, нити сам сумњао" Дејан Станковић пресрећан после "петарде": Порасли смо као клуб, а ја као…
Спортал блиц 28.07.2021
Тренер Дејан Станковић био је изузетно задовољан након победе шампиона Србије над Каиратом (5:0) и пласмана у треће коло квалификација за Лигу шампиона. - Увек сам самоуверен кад имам такве момке иза себе. Ја знам како раде, шта… »
"Одиграли смо перфектну утакмицу": Александар Катаи након мајсторске партије: Два гола ми значе, али су заслуга екипе
Спортал блиц 28.07.2021
Фудбалери су остварили убедљиву победу савладавши Каират на стадиону "Рајко Митић" са 5:0. На тај начин су обезбедили пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Пресрећан због два поготка био је . - Мислим да смо… »
Милане, велики си! Борјан прво шокирао кад је скочио на водитеља и бесно махао ка камери, а онда је изговорио ово и одушевио…
Спортал блиц 28.07.2021
Фудбалери пласирали су се у треће коло квалификација за Лигу шампиона након победе над Каиратом од 5:0. Вера у црвено-беле била је пољуљана после пораза од 2:1 у Казахстану, али је шампион Србије доказао како је бољи ривал од… »
Они ће вечерас бити Звездин 12. играч! Малишани из целе Србије, али и региона дошли да помогну црвено-белима против Каирата…
Спортал блиц 28.07.2021
Фудбалери играју вечерас на стадиону "Рајко Митић" реванш утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона, против . Црвено-бели морају да надокнаде минус из Алматија, где је казахстански тим славио са 2:1, али ће овог пута… »
Заглушљујуђа атмосфера: Звездина деца на трибинама спремила хаос за Казахстанце (видео)
Вечерње новости 28.07.2021
ФОТО: Часлав Вуковић Црвено-бели морају да надокнаде минус из Алматија, где је казахстански тим славио са 2:1, али ће овог пута изостати подршка најватренијих присталица. Атмосфера на "Маракани" #ГориСевер… »
Вести дана »
Забрана саобраћаја за шлепере на 40 путева, увече се може очекивати још снега
Бета пре 1 сатјош 91 повезана
Бела куц́а: Гренланд потребан ради вец́е контроле Вашингтона над Арктиком
Спутник пре 9 минутајош 92 повезане