Повезане вести

Додик се сам пријавио Тужилаштву БиХ

Додик се сам пријавио Тужилаштву БиХ

Телеграф 29.07.2021
- Да не би било прегрејаних емоција и ниских страсти из сарајевске загушљиве политичке кухиње у којој се према Србима свакодневно производи мржња, одлучио сам да се сам пријавим - појаснио је Додик. Српски члан Председништва… »
Нови ударац Сарајеву: Додик се сам пријавио Тужилаштву БиХ због закона о Сребреници

Нови ударац Сарајеву: Додик се сам пријавио Тужилаштву БиХ због закона о Сребреници

Вечерње новости 28.07.2021
ФОТО: С.М. Тужилаштво БиХ већ је формирало предмете у случајевима негирања наводног геноцида у Сребреници, на основу пријава неколико грађана а након што је високи представник Валентин Инцко у петак наметнуо одлуку о изменама… »
Додик се сам пријавио Тужилаштву БиХ: "Да не би било прегрејаних емоција и ниских страсти из сарајевске политичке кухиње"

Додик се сам пријавио Тужилаштву БиХ: "Да не би било прегрејаних емоција и ниских страсти из сарајевске политичке кухиње"

Блиц 28.07.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик данас се сам пријавио Тужилаштву БиХ, сазнаје Срна. Додик је потврдио Срни да је то урадио сам “да тако растерети муслимане који би могли бити изложени притиску и захтевима својих… »

Вести дана »