Povezane vesti

Tako je, Zorana, idemo do medalje! Arunovićeva najbolja u prvom delu kvalifikacija - vodi ispred svih!

Blic sport 29.07.2021
Naša olimpijka Zorana Arunović briljirala je u četvrtak u Tokiju. Na Igrama je, kada je o streljaštvu reč, održan prvi deo kvalikacija u pucanju iz malokalibarskog pištolja, a srpska reprezentativka je bila bolja od svih! Ona je u prvoj seriji… »

Arunovićeva liderka, na korak od finala

Sportske.net 29.07.2021
Srpska streljašica Zorana Arunović je posle prvog dela kvalifikacija u kategoriji malokalibarski pištolj 25 metara, bila najpreciznija. Arunovićeva je zauzela vodeću poziciju. Višestruka evropska i svetska prvakinja je jedina u prvoj rundi ostvarila… »

Arunović na čelu kvalifikacija u gađanju pištoljem, sutra nastup u brzoj paljbi

Danas 29.07.2021
Strelkinja Zorana Arunović zauzela je prvu poziciju u kvalifikacijama u gađanju malokalibarskim pištoljem sa 25 metara nakon nastupa u preciznom gađanju, a Jovana Milovanović 33. poziciju, dok ih sutra očekuje nastup u brzoj paljbi. Arunović je od… »

Zorana Arunović na čelu posle prvog dana kvalifikacija

Mozzart sport 29.07.2021
Sutra drugi deo u brzoj paljbi, pa finale. Zorana Arunović je prvi dan kvalifikacija u gađanju malokalibarskim pištoljem (25 metara) na Olimpijskim igrama završila kao prvoplasirana su upucanih 296 krugova, odnosno dva kruga više od Grkinje Ane… »

Zorana Arunović na čelu kvalifikacija

B92 29.07.2021
Srpska reprezentativka u streljaštvu je prvi dan takmičenja završila na prvoj poziciji. Sjajan nastup Zorane Arunović u disciplini vazdušni pištolj na 25 metara nije prošao nezapaženo. Ona je u prvoj grupi izašla pred metu i gađala 100 krugova u… »

Arunovićeva najbolja posle prvog dana kvalifikacija

N1 Info 29.07.2021
Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović bila je najpreciznija u svojoj grupi u prvoj polovini kvalifikacija u disciplini malokalibarski pištolj 25 metara (precizna paljba). Nastavak kvalifikacije je u petak. Tridesetčetvorogodišnja… »

Zorana hita ka finalu: Arunovićeva vodeća posle prvog kruga kvalifikacija

Kurir 29.07.2021
Zorana Arunović, srpska reprezentativka u streljaštvu, vodeća je posle prvog kruga kvalifikacija u disciplini vazdušni pištolj 25 metara. Arunovićeva je ukupnim rezultatom 296 prva. U prvoj seriji je imala 100 krugova, u drugoj rundi 97, a u trećoj… »

Zorana, samo tako nastavi! Arunovićeva je prva u kvalifikacijama, tek je čeka onaj glavni deo u Tokiju

Mondo 29.07.2021
Zorana Arunović je odlično započela kvalifikacije, u petak Jasminu i nju čeka nastavak takmičenja. Zorana Arunović je odlično započela kvalifikacije, u petak Jasminu i nju čeka nastavak takmičenja Prvi deo je završen idealno, cela Srbija se… »

Arunovićeva u vođstvu, može do medalje

Nova 29.07.2021
Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović završila je kao prvoplasirana prvi deo kvalifikacija vazdušnim pištoljem na 25 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju. Arunovićeva je pogodila ukupno 296 krugova. Istovremeno, Jasmina Milovanović… »

Zorana Arunović vodeća nakon prvog kola kvalifikacija!

Alo 29.07.2021
Srpska reprezentativka u streljaštvu je prvi dan takmičenja završila na prvoj poziciji kvalifikacija u disciplini vazdušni pištolj na 25 metara. Ona je u prvoj grupi izašla pred metu i gađala 100 krugova u prvoj rundi, 97 u drugoj i 99 u trećoj… »

Vesti dana »