Povezane vesti

Vučić: Ako uspemo, od 1. januara 2023. od Beograda do Tirane niko vas nigde ne zaustavlja

Politika 29.07.2021
Inicijativa za regionalnu saradnju Mini Šengen kojom su obuhvaćene Albanija, Severna Makedonija i Srbija, od danas ima novo ime Open Balkan. SKOPLjE – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Skoplju da je cilj inicijative „Mini… »

Vučić: Kurti greši, ali nemam ništa protiv (VIDEO)

Vesti online 29.07.2021
“Ako Aljbin Kurti ne razume dobre stvari koje donosi inicijativa o regionalnoj saradnji i svojim porukama osvaja prostor, zatvaranjem, a ne otvaranjem Prištine, mnogo greši”, konstatovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tako u Skoplju… »

"Mini Šengen" preimenovan u "Otvoreni Balkan", Vučić najavio mogućnost ukidanja granica od 2023.

Glas Amerike 29.07.2021
BEOGRAD — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, potpisali su u Skoplju tri sporazuma i inicijativu "mini Šengen" preimenovali u "Otvoreni Balkan". Vučić je rekao da je inicijativa… »

'Mini-Šengen' promenio ime u 'Open Balkan'

Slobodna Evropa 29.07.2021
Inicijativa za regionalnu saradnju "Mini-Šengen" kojom su obuhvaćene Albanija, Severna Makedonija i Srbija sada ima novo ime - "Open Balkan", saopšteno je na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića te premijera Albanije i Severne Makedonije… »

Negativne reakcije iz Prištine i Tirane na „Otvoreni Balkan“

Nova 29.07.2021
"Ovu inicijativu nije odobrilo Kosovo“ prva je reakcija koja stiže iz kabineta kosovskog premijera Aljbina Kurtija za prištinsku "Kohu" povodom inicijative „Mini-Šengena“ odnosno sa novim nazivom „Otvoreni Balkan“, uz tri nova sporazuma koje… »

Za vladu Kosova Open Balkan je inicijativa bez vizije

Novi magazin 29.07.2021
Premijer Kosova Aljbin (Albin) Kurti nije učestvovao na današnjem Ekonomskom forumu za regionalnu saradnju u Skoplju, u okviru inicijative "Mini-Šengen", a koja je dobila i novo ime "Open Balkan", pošto ocenjuje da je to incijativa bez vizije, kažu… »

Šta donosi Otvoren Balkan: Od Beograda do Tirane sa nula minuta čekanja na granicama! Od 1. januara 2023. neometano kretanje

Kurir 29.07.2021
Mini Šengen dobija novo ime - Otvoren Balkan, a realizacija ove inicijative očekuje se s prvim danom 2023. To znači da će građani Srbije, Severne Makedonije i Albanije neometano moći da se kreću kroz sve tri zemlje, kao po svojoj teritoriji… »

Za Balkan bez granica

Vesti online 29.07.2021
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se u Skoplju s premijerima Severne Makedonije i Albanije Zoranom Zaevim i Edijem Ramom, u okviru regionalne inicijative mini-Šengen. Dobrodošlicu su mu poželeli građani Skoplja koji su ga presretali u šetnji… »

AP: Balkanski lideri frustrirani ponašanjem EU se složili da otvore međusobne granice

Danas 29.07.2021
Američka novinska agencija Asošijeted pres (AP) piše da su „frustrirana odlaganjem prijema svojih zemalja u Evropsku uniju, tri balkanska lidera danas potpisala sporazum o otvaranju svojih državnih granica za građane i proizvode 2023. godine bez… »

Vučić: Kurti greši, ali nemam ništa protiv VIDEO

B92 29.07.2021
Aleksandar Vučić prisustvuje Velikom regionalnom ekonomskom forumu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je žao što su pojedini u regionu protiv inicijative "Otvoreni Balkan", jer bi voleli da ostanu zaglavljeni u devedesetim… »

AP: Balkanski lideri frustrirani ponašanjem EU otvaraju međusobne granice

N1 Info 29.07.2021
Američka novinska agencija Asošijeted pres (AP) piše da su "frustrirana odlaganjem prijema svojih zemalja u Evropsku uniju, tri balkanska lidera danas potpisala sporazum o otvaranju svojih državnih granica za građane i proizvode 2023. godine bez… »

Profesor Ekonomskog fakulteta: Inicijativa Otvoreni Balkan dobra, ali već je jednom potpisana

Danas 29.07.2021
Inicijativa za regionalnu saradnju Mini Šengen, koja obuhvata Albaniju, Severnu Makedoniju i Srbiju, a od danas ima novo ime Otvoreni Balkan (Open Balkan), dobra je jer će za te države važiti ista pravila u izvozu uvozu robe i slobodnom pristupu radne… »

Od 2023. ukidanje granične kontrole između Srbije, Albanije i S. Makedonije

Nova ekonomija 29.07.2021
Inicijativa za regionalnu saradnju "Mini-Šengen" kojom su obuhvaćene Albanija, Severna Makedonija i Srbija sada ima novo ime - "Open Balkan", saopšteno je na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića te premijera Albanije i Severne Makedonije… »

Savić: Ne vidim ništa novo u Open Balkan, to je jednom već bilo potpisano

N1 Info 29.07.2021
Inicijativa za regionalnu saradnju Mini Šengen, koja obuhvata Albaniju, Severnu Makedoniju i Srbiju, a od danas ima novo ime - Otvoreni Balkan (Open Balkan), dobra je, jer će za te države važiti ista pravila u izvozu uvozu robe i slobodnom pristupu… »

"Open Balkan" - bez barijera, čekanja i suvišnih administracija

B92 29.07.2021
Beograd -- Privreda Zapadnog Balkana dobila je snažnu podršku politike da počnemo da gradimo nešto novo i drugačije, rekao je predsednik PKS Marko Čadež. "To je region uspeha i poverenja - bez barijera, suvišne administracije i čekanja na… »

Vučić uživo iz Skoplja: Nisam znao da nam treba Kurtijevo odobrenje! Otvoreni Balkan je vin-vin za sve

Kurir 29.07.2021
Kurti rekao i da je Rama srpski kolaboracionista što je teška optužba. SKOPLJE - Ako Aljbin Kurti ne razume dobre stvari koje donosi inicijativa o regionalnoj saradnji i svojim porukama osvaja prostor, zatvaranjem, a ne otvaranjem Prištine, mnogo… »

Rama u Skoplju poručio: Radimo sve što je potrebno, ne čekamo EU

Nova 29.07.2021
Lideri i narodi Albanije, Srbije i Severne Makedonije su odlučili da urade sve što je potrebno i da ne čekaju da integrisanje regiona zavisi od EU, ocenio je danas u Skoplju albanski premijer Edi Rama. On se na Regionalnom forumu za ekonomsku saradnju… »

“Rama će u istoriji biti zapamćen kao srpski kolaboracionista”

Vesti online 29.07.2021
Predstavnik Pokreta Samoopredeljenje u Albaniji Boiken Abazi kritikovao je učešće premijera Edija Rame na Forumu za regionalnu saradnju u Skoplju, kojem su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Severne Makedonije Zoran Zaev… »

Šta donosi Otvoren Balkan

Kurir 29.07.2021
Od Beograda do Tirane sa nula minuta čekanja na granicama! Od 1. januara 2023. planirano je neometano kretanje ljudi, robe, usluga između Srbije, Albanije i Severne Makedonije. Mini Šengen dobija novo ime - Otvoren Balkan, a realizacija ove inicijative… »

Vučić o izjavi Kurtija: Nisam znao da nam treba odobrenje za Mini Šengen

Nova 29.07.2021
Ako Aljbin Kurti ne razume dobre stvari koje donosi inicijativa o regionalnoj saradnji i svojim porukama osvaja prostor, zatvaranjem, a ne otvaranjem Prištine, mnogo greši, konstatovao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tako u Skoplju… »

Srbija, S. Makedonija i Albanija stvaraju Otvoreni Balkan

Al Jazeera 29.07.2021
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Sjeverne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama potpisali su tri sporazuma kojima će se olakšati kretanje između tri države. Srbija, Sjeverna Makedonija i Albanija potpisale su sporazume čiji je… »

"Nisam znao da nam treba njegovo odobrenje": Vučić o Kurtijevim optužbama na račun "Malog šengena": Lepo je kada neko ima…

Blic 29.07.2021
Ako Aljbin Kurti ne razume dobre stvari koje donosi inicijativa o regionalnoj saradnji i svojim porukama osvaja prostor, zatvaranjem, a ne otvaranjem Prištine, mnogo greši, konstatovao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tako u Skoplju… »

Inicijativa "Otvoreni Balkan": Umesto zidova, izgradnja mostova

RTS 29.07.2021
Predsednik Aleksandar Vučić je u Skoplju izjavio da je sa premijerima Severne Makedonije i Albanije razgovarao o mnogim zajedničkim inicijativama i da se udruživanjem može napraviti neuporedivo više nego kada smo sami. "Potpisali smo ugovor da… »

"Rama će u istoriji biti zapamćen kao srpski kolaboracionista"

B92 29.07.2021
Predstavnik Pokreta Samoopredeljenje u Albaniji Boiken Abazi kritikovao je učešće premijera Edija Rame na Forumu za regionalnu saradnju u Skoplju. Forumu su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Severne Makedonije Zoran Zaev… »

Čadež: Privreda Zapadnog Balkana dobila podršku politike da gradimo nešto novo

N1 Info 29.07.2021
Privreda Zapadnog Balkana dobila je snažnu podršku politike da počnemo da gradimo nešto novo i drugačije, region uspeha i poverenja, bez barijera, suvišne administracije i čekanja na granicama, poručio je na poslovnom forumu u Skoplju predsednik… »

Cilj: bez granica za građane Srbije, Severne Makedonije i Albanije od 2023. godine

RTS 29.07.2021
Lideri Srbije, Severne Makedonije i Albanije potpisali su tri sporazuma o saradnji. Novo ime za "mini Šengen" je "Otvoreni Balkan", dogovoreno je u Skoplju. Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da je cilj inicijative da olakša život građanima i… »

Čadež: "Otvoreni Balkan" – bez barijera, čekanja i suvišnih administracija

RTS 29.07.2021
Privreda Zapadnog Balkana dobila je snažnu podršku politike da počnemo da gradimo nešto novo i drugačije, region uspeha i poverenja - bez barijera, suvišne administracije i čekanja na granicama, poručio je na poslovnom forumu u Skoplju Marko… »

Zaev o Bugarskoj: Očekujem nastavak pregovora posle izbora

Nova 29.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas da očekuje da se posle izbora u Bugraskoj ''stvari pokrenu'' i da bude formirana vlada što bi, kako je rekao, bilo dobro ne samo za Bugarsku, već i Severnu Makedoniju i ceo region. “Nakon toga… »

Vučić iz Skoplja o "otvorenom Balkanu": To je inicijativa koja nam donosi ekonomski rast, sigurnost i stabilnost (video)

Večernje novosti 29.07.2021
Foto: Instagram Predsedniku je uručena zahvalnica za pruženu pomoću u vakcinaciji državljana Severne Makedonije tokom pandemije virusa kovid 19. Zahvalnicu su uručili Makedonska asocijacija novinara i Privredna komora Severne Makedonije. - Velika mi… »

Vučić o izjavi aljbina Kurtija: Nisam znao da nam treba njegovo odobrenje za Mini Šengen

Večernje novosti 29.07.2021
Foto: AP On je tako u Skoplju odgovorio na pitanje novinara o oceni Kurtijevog kabineta protiv inicijative tvz. "Malog Šengena", uz nazivanje Edija Rame kolaboracionistom. - Kurti je rekao da Rama srpski kolaboracionista, što je teška optužba, ali to… »

"Otvoreni Balkan" novo ime za Mini Šengen, cilj da budemo od pomoći jedni drugima

RTV 29.07.2021
SKOPLJE - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama potpisali su danas u Skoplju tri dokumenta koja će olakšati trgovinu u regionu i omogućiti jedinstveno tržište rada, ali i međusobnu… »

Mini Šengen postaje Open Balkan, Skoplje, Tirana i Beograd potpisali tri sporazuma

EurActiv 29.07.2021
Inicijativa za regionalnu saradnju Mini Šengen kojom su obuhvaćene Albanija, Severna Makedonija i Srbija ubuduće će se zvati Open Balkan, saopšteno je 29. jula na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije i Severne… »

Zaev: Očekujem nastavak pregovora sa Bugarskom posle izbora

Blic 29.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas da očekuje da se posle izbora u Bugarskoj ''stvari pokrenu'' i da bude formirana vlada što bi, kako je rekao, bilo dobro ne samo za Bugarsku, već i Severnu Makedoniju i ceo region. ''Nakon toga da… »

Čadež: Open Balkan – bez barijera, čekanja i suvišnih administracija

Vesti online 29.07.2021
Privreda Zapadnog Balkana dobila je snažnu podršku politike da počnemo da gradimo nešto novo i drugačije, region uspeha i poverenja – bez barijera, suvišne administracije i čekanja na granicama, poručio je danas na poslovnom forumu u Skoplju… »

Predsednik Srbije na Ekonomskom forumu u Skoplju: Srbija će biti pouzdan partner i Severnoj Makedoniji i Albaniji

Kurir 29.07.2021
U Skoplju je održan veliki regionalni ekonomski forum na kom su učestvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama. Forum je okupio oko 350 kompanija sa Zapadnog Balkana. Predsednik Srbije je… »

Timoti Les: Novi regionalni entitet na Zapadnom Balkanu postaje stvarnost

Danas 29.07.2021
Glavno dostignuće samita u Skoplju jeste to što novi regionalni entitet na Zapadnom Balkanu postaje stvarnost, kaže za Danasov portal Timoti Les, saradnik istraživačko-analitičkog centra Demostat sa Univerziteta Kembridž i stručnjak za Zapadni… »

Čadež: Cilj da prevoznici čekaju nula minuta na granici

RTV 29.07.2021
SKOPLJE - Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež poručio je danas na regionalnom ekonomskom forumu u Skoplju da je cilj da privredni znatno olakša poslovanje u regionu i da prevoznici nula minuta čekaju na granici. Čadež je, na panelu sa… »

Mini Šengen od danas Open Balkan – potpis stavili Skoplje, Tirana i Beograd

N1 Info 29.07.2021
Inicijativa za regionalnu saradnju Mini Šengen kojom su obuhvaćene Albanija, Severna Makedonija i Srbija od danas ima novo ime - Open Balkan, saopšteno je na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije i Severne Makedonije… »

"Ako uspemo - od 1. januara 2023. nema granica za naše građane"; Novo ime - "Open Balkan"

B92 29.07.2021
Skoplje -- U Skoplju se održava veliki regionalni ekonomski forum u okviru inicijative Mini-Šengen, gde učestvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na forumu učestvuju i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama. Vučiću su… »

Vučić: Ukidanje graničnih kontrola između Srbije, Severne Makedonije i Albanije od 2023.

Danas 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Skoplju da je dogovoreno da od 1. januara 2023. budu ukinute granične kontrole između Srbije, Severne Makedonije i Albanije. „Mi smo sinoć dali jedan zadatak. Pokušaćemo i daćemo sve od sebe… »

Ekonomski forum u Skoplju: Da budemo od pomoći više jedni drugima

Kurir 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev saglasni su da incijativa o regionalnoj saradnji, olakšavanju bržeg protoka roba, usluga i ljudi, te stvaranje jedinstvenog tržišta rada, veoma važni za… »

Open Balkan – novo ime za Mini Šengen: Potpisana 3 memoranduma o saradnji

Nova 29.07.2021
Inicijativa za regionalnu saradnju Mini Šengen kojom su obuhvaćene Albanija, Severna Makedonija i Srbija od danas ima novo ime Open Balkan, saopšteno je na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije i Severne Makedonije Edija… »

Genc Polo: Mini Šengen izaziva podele u regionu s teškom prošlošću

Danas 29.07.2021
Sve ono dobro što može da bude postignuto u Skoplju na skupu “Mini Šengen” može takođe da bude postignuto u okviru Zajedničkog regionalnog tržišta, kaže za Danasov portal Genc Polo, bivši albanski ministar za inovacije i informacione… »

Vučić: Ukidanje graničnih kontrola između Srbije, Makedonije i Albanije od 2023.

Radio 021 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Skoplju da je dogovoreno da od 1. januara 2023. budu ukinute granične kontrole između Srbije, Severne Makedonije i Albanije. "Mi smo sinoć dali jedan zadatak. Pokušaćemo i daćemo sve od sebe… »

Mini Šengen se od danas zove Open Balkan

Radio 021 29.07.2021
Inicijativa za regionalnu saradnju Mini Šengen kojom su obuhvaćene Albanija, Severna Makedonija i Srbija od danas ima novo ime Open Balkan. To je saopšteno u Skoplju, na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije i Severne… »

Vučić na panel diskusiji u Skoplju: Verujemo u sve ovo, imamo moć u našim rukama da ispunimo sve zarad naših ljudi

Kurir 29.07.2021
Učesnici Ekonomskog foruma u Skoplju danas su se složili o značaju ekonomskog povezivanja Srbije, Severne Mekedonije i Albanije uz poruku da bi inicijativa o povezivanju doprinela i drugima na Zapadnom Balkanu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

"Open Balkan (Otvoreni Balkan)": Predstavljeno novo ime Mini-Šengena, lideri potpisali ugovore o regionalnoj saradnji

Blic 29.07.2021
Danas na zatvaranju oficijalnog dela regionalnog ekonomskog foruma u Skoplju predstavljeno je novo ime i logo Mini-Šengena. Od danas ova inicijativa se zove "Open Balkan" tj. "Otvoreni Balkan". Pre samog otkrivanja i prezentovanja, predsednik Srbije… »

Vučić najavio ukidanje graničnih kontrola između Srbije, Severne Makedonije i Albanije od 2023.

Novi magazin 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Skoplju da je dogovoreno da od 1. januara 2023. budu ukinute granične kontrole između Srbije, Severne Makedonije i Albanije. Prema njegovim rečima, "to će olakšati kretanje građana i povećati… »

Čadež u Skoplju Cilj da prevoznici čekaju 0 minuta na granici! Pogledajte kako izgleda samit iza kamera, ono što ne vidite…

Kurir 29.07.2021
SKOPLJE - Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež poručio je danas na regionalnom ekonomskom forumu u Skoplju da je cilj da privredni znatno olakša poslovanje u regionu i da prevoznici nula minuta čekaju na granici. Čadež je, na panelu sa… »

Vučić, Zaev i Rama: Tri sporazuma za bolju regionalnu saradnju

Nova 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama potpisali su danas u Skoplju tri dokumeta koja će olakšati trgovinu u regionu i omogućiti jedinstveno tržište rada, ali i međusobnu pomoć u… »

Tri sporazuma za bolju regionalnu saradnju

RTS 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama potpisali su u Skoplju tri dokumeta koja će olakšati trgovinu u regionu i omogućiti jedinstveno tržište rada, ali i međusobnu pomoć u vanrednim… »

Čadež u Skoplju: Cilj da prevoznici čekaju 0 minuta na granici!

Večernje novosti 29.07.2021
Foto: Zoran Žestić Čadež je, na panelu sa predsednici privrednih komora Severne Makedonije i Albanije Brankom Azeskim i Ines Mućostepa, kao i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerima Zoranom Zevom i Edijem Ramom, zahvalio svima što je… »

"Open Balkan (Otvoreni Balkan)": Predstavljeno novo ime Mini Šengena - Vučić, Zaev i Rama potpisali ugovore o regionalnoj…

Večernje novosti 29.07.2021
Foto: Printskrin/Tanjug Od danas ova inicijativa se zove "Open Balkan" tj. "Otvoreni Balkan". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama potpisali su danas u Skoplju tri dokumeta koja će olakšati… »

Vučić u Skoplju: 1. januara 2023. više neće biti granica između naših zemalja

N1 Info 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da inicijativa "mini Šengen" pokazuje da prošlost može da se ostavi iza sebe i da se gleda u budućnost, kao i da za pet-šest godina tri zemlje - Albanija, Srbija i Severna Makedonija mogu da budu… »

Vučić u Skoplju: Ako uspemo, od 1. januara 2023. bez granica za naše građane

Kurir 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Skoplju da je cilj inicijative "Mini Šengen" da olakša život građanima i poboljša životni standard, da u njoj nema ničega što je upereno protiv bilo koga i naglasio je da, ako uspeju u… »

Zaev otvorio Ekonomski forum: Danas počinje nova era saradnje u regionu

Nova 29.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da danas započinje nova era saradnje u regionu Zapadnog Balkana.Otvarajući Ekonomski forum za regionalnu saradnju Severne Makedonije, Srbije i Albanije, on je istakao da su u Skoplju prisutni… »

Zaev otvorio Ekonomski forum: Danas počinje nova era saradnje u regionu

Danas 29.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da danas započinje nova era saradnje u regionu Zapadnog Balkana. Otvarajući Ekonomski forum za regionalnu saradnju Severne Makedonije, Srbije i Albanije, on je istakao da su u Skoplju prisutni… »

Neće biti granica od 2023. Godine: Rezultat sastanka u Skoplju

Pravda 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Skoplju da je cilj inicijative "Mini Šengen" da olakša život građanima i poboljša životni standard, da u njoj nema ničega što je upereno protiv bilo koga i naglasio je da, ako uspeju u… »

Vučiću uručena zahvalnica zbog donacija vakcina Severnoj Makedoniji

Novi magazin 29.07.2021
Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručena je u Skoplju zahvalnica zbog donacija vakcina protiv kovida-19 Severnoj Makedoniji. Vučić je novinarima u glavnom gradu Severne Makedonije rekao jutros da se Srbija ponašala "normalno", dodajući da bi se… »

"Ništa ne tražimo od Makedonaca. Samo bratstvo i prijateljstvo" VIDEO

B92 29.07.2021
Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću jutros su u Skoplju uručene zahvalnice za pomoć Srbije u u vakcinaciji državljana Severne Makedonije tokom pandemije. Vučić je tom prilikom poručio da je lako pomagati kada nije teško. "I ubuduće ćemo… »

Vučiću uručena zahvalnica zbog donacija vakcina Severnoj Makedoniji

Nova 29.07.2021
Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručena je u Skoplju zahvalnica zbog donacija vakcina protiv kovida-19 Severnoj Makedoniji. Vučić je novinarima u glavnom gradu Severne Makedonije rekao jutros da se Srbija ponašala „normalno“, dodajući da… »

Vučić objavio fotografiju Sa jugoslovenskom legendom: "Čast mi je što sam sreo velikog šampiona!" (foto)

Večernje novosti 29.07.2021
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav - Sa makedonskom i jugoslovenskom legendom Darkom Pančevom. Čast mi je što sam mogao da sretnem velikog šampiona - napisao je predsednik Vučić u opisu zajedničke fotografije. A post shared by Aleksandar Vučić… »

"Treba nam samo prijateljstvo i bratstvo": Vučiću u Skoplju uručene zahvalnice za pomoć u vakcinaciji

Blic 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, nakon što su mu uručene zahvalnice za pomoć Srbije u vakcinaciji državljana Severne Makedonije tokom pandemije virusa kovid-19, da dvema državama nije potrebno ništa osim prijateljstva i… »

“Ništa ne tražimo od Makedonaca, samo…”

Vesti online 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u poseti Skoplju, gde mu je uručena zahvalnica zbog donacija vakcina protiv koronavirusa Severnoj Makedoniji. “Ponašali smo se normalno, onako kako bi se i vi ponašali u ovoj situaciji… Nemamo ništa… »

Vučić sa "zlatnom kopačkom" Crvene zvezde FOTO

B92 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u poseti Skoplju. Na instagram nalogu "buducnostsrbijeav" objavljena je fotografija predsednika sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Darkom Pančevom. "Sa makedonskom i jugoslovenskom legendom Darkom… »

Vučiću uručena zahvalnica zbog donacija vakcina Severnoj Makedoniji

N1 Info 29.07.2021
Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručena je u Skoplju zahvalnica zbog donacija vakcina protiv kovida-19 Severnoj Makedoniji. Vučić je novinarima u glavnom gradu Severne Makedonije rekao da se Srbija ponašala „normalno“, dodajući da bi se i… »

Vučiću uručena zahvalnica zbog donacija vakcina Severnoj Makedoniji

Danas 29.07.2021
Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručena je u Skoplju zahvalnica zbog donacija vakcina protiv kovida-19 Severnoj Makedoniji. Vučić je novinarima u glavnom gradu Severne Makedonije rekao jutros da se Srbija ponašala „normalno“, dodajući da… »

Vučić nakon uručenja zahvalnice: Treba nam samo prijateljstvo i bratstvo! (foto)

Večernje novosti 29.07.2021
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav Vučić je u objavi na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" poručio da mu je čast što je danas primio zahvalnice. - Ništa osim prijateljstva i bratstva nam nije potrebno. Važno nam je da imamo najbliže i najbolje… »

Vučić danas sa Zaevom i Ramom na ekonomskom forumu u Skoplju

Nova 29.07.2021
U Skoplju će danas biti održan veliki regionalni ekonomski forum u okviru inicijative Mini Šengen, na kome će učestvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama. Na forumu, koji će… »

Vučić se sastao s bivšim fudbalerom Zvezde Darkom Pančevim u Skoplju

Nova 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Skoplju sa nekadašnjim fudbalerom Crvene Zvezde i jugoslovenske reprezentacije Darkom Pančevim. „Sa makedonskom i jugoslovenskom legendom Darkom Pančevim. Čast mi je što sam mogao da sretnem… »

Vučić, Zaev i Rama potpisuju najmanje tri sporazuma

Danas 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije Zoran Zaev i Albanije Edi Rama trebalo bi da danas (četvrtak) u Skoplju potpišu najmanje tri sporazuma kako bi se dodatno olakšalo kretanje ljudi, robe, kapitala i usluga između triju… »

Vučić, Rama i Zaev u Skoplju, „Mini Šengen“ sutra menja ime

Danas 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Skoplju sa premijerima Severne Makedonije i Albanije u okviru inicijative za saradnju poznate pod nazivom „Mini-Šengen“, koja će sutra, kako je najvljeno, biti preimenovana. „Ovo je veliki… »

Vučić u šetnji Skopljem sa Zaevom i Ramom: Ne moramo uvek da budemo složni, al je važno da radimo zajedno i da moramo da…

Blic 28.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prošetao je večeras Skopljem sa svojim domaćinom makedonskim premijerom Zoranom Zaevom i premijerom Albanije Edijem Ramom. Tokom šetnje građani Skoplja prilazili su da se pozdrave sa zvaničnicima tri zemlje, a… »

Vesti dana »