Повезане вести
Вељини војници га се одричу! Двојица се већ нагодила са тужиоцем! Лалић и Хрватин сведочиће против Беливука!
Курир 29.07.2021
Срђан Лалић и Бојан Хрватин, који је имао кодно име Фабула, ухапшени чланови групе Миљковић-Беливук, биће сведоци-сарадници на суђењу клану против ког ће тужилац за организовани криминал Младен Ненадић данас подићи оптужницу за… »
Прелевић: Не зна се да ли је Беливук члан СНС или Вулин члан Беливукове групе
Нова 29.07.2021
Коментаришући изјаву министра полиције, Александра Вулина, који је на телевизији Пинк рекао да су фотографије жртава клана Вељка Беливука објављене због исказа који је бивши вођа навијача Партизана дао тужилаштву, адвокат и… »
Сутра се очекује оптужница против Беливукове групе
РТВ 29.07.2021
БЕОГРАД - Тужилаштво за организовани криминал сутра би требало да подигне оптужницу против Вељка Беливука, Марка Миљковића и осталих припадника њихове организоване криминалне групе, која је деловала под велом партизанове… »
Министар Вулин: Поносан сам што су ме изабрали за мету, нападе мафије сам заслужио баш као што су други заслужили заштиту…
Курир 29.07.2021
Криминалци и они који њихове изјаве преносе као истину, предвидљиви су у својој злоби и жељи да се освете онима који се боре против мафије, изјавио је данас министар Александар Вулин као одговор на нове лажи и увреде на његов… »
"Нећу да робијам због психопате" Беливуку позлило пред подизање оптужнице! Издао их сведок-сарадник и открио тајну собу
Мондо 29.07.2021
Подизање оптужнице против Веље Невоље и Марка Миљковића очекује се у петак, а они наводно страхују да до тада може још неко из групе да открије детаље о злочинима које су чинили. Подизање оптужнице против Веље Невоље и… »
Вулин: Заслужио сам нападе мафије баш као што су други заслужили заштиту мафије
Н1 Инфо 29.07.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин је реагујући на делове исказа осумњиченог члана криминалне групе Маљка Миљковића, објављене у недељнику НИН, изјавио да је поносан што су га изабрали за мету, и да је "нападе… »
Вулин о исказу Миљковића: Поносан сам што су ме изабрали за мету
Нова 29.07.2021
„Криминалци и они који њихове изјаве преносе као истину, предвидљиви су у својој злоби и жељи да се освете онима који се боре против мафије. Након Крика и НевсМакс Адриа и НИН се укључио у напад на мене и председника… »
Вулин признао: Објавио гнусне фотографије да заштити себе и Вучића
Нова 29.07.2021
Министар полиције, Александар Вулин, гостујући на телевизији Пинк, изјавио је да су фотографије бруталних убистава за које је осумњичена група Вељка Беливука, објављене због исказа који је бивши вођа навијача Партизана дао… »
"Нећу да робијам због марка психопате": Сазнајемо: Беливук пред подизање оптужнице нервозан и забринут, плаши се само једног!…
Блиц 29.07.2021
Вељко Беливук звани Веља Невоља и Марко Миљковић "Звер", пред подизање оптужнице које се очекује у петак, страхују да се још неко из њихове криминалне групе "не преломи" и не открије још детаља о језивим убиствима и… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 1 сатјош 29 повезаних
Софронијевић: Велико интересовање за легализацију, већ стигло више од 7.000 пријава
РТВ пре 1 сатјош 120 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 5 сатијош 43 повезане
Повећана потражња за еврима у мењачницама: Грађани у страху од кризе око НИС-а и пада динара
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 22 повезане