Povezane vesti

Poslanici nastavili rad, izmena aneksa CEFTA, usvojene izmene Zakona o kulturi

RTV 29.07.2021
BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad raspravom o Predlogu zakona o potvrđivanju Odluke Zajedničkog komiteta Sporazuma o slobodnoj trgovini u Centralnoj Evropi broj 1/2021. o izmeni Aneksa 4 CEFTA, kojim se utvrđuje Porotokol o… »

Matić: Protokol o definiciji proizvoda sa poreklom od značaja za privredu

Danas 29.07.2021
Predlog potvrđivanja Odluke Zajedničkog komiteta Sporazuma o slobodnoj trgovini u Centralnoj Evropi Broj 1/2021 o izmeni Aneksa 4 Sporazuma o slobodnoj trgovini u Centralnoj Evropi (CEFTA 2006), kojim se utvrđuje Protokol o definiciji pojma… »

Matić: Protokol o definiciji proizvoda sa poreklom od značaja za privredu

Beta 29.07.2021
Predlog potvrdjivanja Odluke Zajedničkog komiteta Sporazuma o slobodnoj trgovini u Centralnoj Evropi Broj 1/2021 o izmeni Aneksa 4 Sporazuma o slobodnoj trgovini u Centralnoj Evropi (CEFTA 2006), kojim se utvrdjuje Protokol o definiciji pojma "proizvodi… »

Poslanici danas postavljaju pitanja, zatim predlog zakona i polaganje zakletve Dolovac

Danas 29.07.2021
Skupština Srbije nastavila je danas sednicu, a pre razmatranja predloženog zakona poslanici postavljaju pitanja Vladi Srbije i državnim institucijama. Poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Milija Miletić apelovao je da se reše… »

Poslanici pitali o gromobranima, prugama i ljudskim pravima porodice Vučić

Novi magazin 29.07.2021
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad, a na početku sednice poslanici su iskoristili pravo da postavljaju pitaanja institucijama. Poslanik sa liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" Milija Miletić apelovao je da se reše problemi u… »

Zagorka Dolovac danas polaže zakletvu u Narodnoj skupštini

Nova 29.07.2021
U Skupštini Srbije poslanici će danas, kao i svakog poslednjeg četvrtka u mesecu kada je sednica u toku, moći direktno da postave pitanja članovima Vlade Srbije. Takođe, zakletvu će položiti i novoizabrana republička tužiteljka Zagorka Dolovac… »

Vesti dana »