Povezane vesti

Sve prštalo od emocija! Verenik Milice Mandić nije izdržao: Kada ju je ugledao potrčao je ka njoj a onda je usledila filmska…

Sve prštalo od emocija! Verenik Milice Mandić nije izdržao: Kada ju je ugledao potrčao je ka njoj a onda je usledila filmska…

Kurir 29.07.2021
Verenik Milice Mandić dočekao ju je na aerodromu "Nikola Tesla" po dolasku iz Tokija gde je ona na OI po drugi put u karijeri osvojila zlatnu medalju. Marko Đuričić nije izdržao kada ju je ugledao, te joj je odmah potrčao u zagrljaj, a onda je usledila… »
Naši osvajači oduševljeni u Beogradu, ide li Milica u Pariz?

Naši osvajači oduševljeni u Beogradu, ide li Milica u Pariz?

Sportske.net 29.07.2021
Naši osvajači medalja dočekani su po dolasku iz Tokija sa uspešnih Olimpijskih igara, a potom su se obratili medijima. "Meni je sve toliko poznato i toliko strano. Ovo su mi treće Olimpijske igre, niko nikada nije osvojio zlato posle devet godina"… »
Euforija u Beogradu: Iznenađenje za Mikeca, tamburaši i harmonika VIDEO

Euforija u Beogradu: Iznenađenje za Mikeca, tamburaši i harmonika VIDEO

Nova 29.07.2021
Milica Mandić, Tijana Bogdanović i Damir Mikec, osvajači medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju, doputovali su u Beograd, a već na aerodromu "Nikola Tesla" dočekala su ih brojna iznenađenja i euforija. Na beogradskom aerodromu je sportiste dočekala… »
Milica Mandić: Ne mogu da vam prenesem koliko sam srećna

Milica Mandić: Ne mogu da vam prenesem koliko sam srećna

Sportski žurnal 29.07.2021
Milica Mandić, Tijana Bogdanović i Damir Mikec jutros su sleteli na beogradski aerodrom „Nikola Tesla”. Na konferenciji za medije koja je održana na beogradskom aerodromu nakon dolaska srpskih olimpijica prisutnima se prvo obratila Milica Mandić. - Znali… »
Kakva ljubav, kakav ponos! Verenik zlatne Milice Mandić trčao po aerodromu i pao joj u zagrljaj - scena za suze i za pamćenje…

Kakva ljubav, kakav ponos! Verenik zlatne Milice Mandić trčao po aerodromu i pao joj u zagrljaj - scena za suze i za pamćenje…

Blic 29.07.2021
Osvajači medalja na Olimpijskim igrama za Srbiju, Milica Mandić, Tijana Bogdanović i Damir Mikec doputovali su danas u Beograd, a Milici je u zagrljaj prvi potrčao verenik Marko Đuričić. Srpska tekvondistkinja Milica Mandić, koja je osvojila zlatnu… »
Mandić i Bogdanović stigle u Beograd: Kad verujete u svoje snove…

Mandić i Bogdanović stigle u Beograd: Kad verujete u svoje snove…

N1 Info 29.07.2021
Tekvondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, koje su osvojile zlatnu i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, stigle su u Beograd, a za N1 su ispričale kolika su motivacija jedna drugoj. Milica Mandić kaže da je sanjala zlata sa… »
Milica Mandić se rasplakala kada je o ovome počela da priča na dočeku u Beogradu i izazvala suze cele Srbije: Nisam spremna za…

Milica Mandić se rasplakala kada je o ovome počela da priča na dočeku u Beogradu i izazvala suze cele Srbije: Nisam spremna za…

Sportal blic 29.07.2021
Osvajači medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju, Milica Mandić, Tijana Bogdanović i Damir Mikec . Po dočeku, troje srpskih sportista se obratilo i na konferenciji za medije kada se desio jedan zanimljiv detalj. koji je prvi osvojio medalju za Srbiju u… »
Milica Mandić plakala po dolasku u Srbiju, pa zagrlila Tijanu FOTO

Milica Mandić plakala po dolasku u Srbiju, pa zagrlila Tijanu FOTO

Nova 29.07.2021
Milica Mandić, olimpijska šampionka u tekvondou, bila je izuzetno emotivna prilikom obraćanja javnosti po dolasku u Srbiju. Najpre je Mandić govorila o osvojenom zlatu. „Sve mi je toliko poznato i toliko strano. Ovo su mi treće Olimpijske igre niko… »
Osvajači medalja se vratili iz Tokija - Sačekalo ih iznenađenje

Osvajači medalja se vratili iz Tokija - Sačekalo ih iznenađenje

Sportske.net 29.07.2021
Srpski olimpijci i prvi osvjači medalja vratili su se u Srbiju. Milica Mandić, Damir Mikec i Tijana Bogdanović iz Tokija donoso zlatnu, srebrnu, odnosno bronzanu medalju. Priređen im je svečani dočeka na aerodromu odmah po dolasku, a posle je usledila… »
Stigli naši šampioni - doček uz "pukni zoro": Mikec poljubio ženu, Milicu verenik podigao uvis! (foto/video)

Stigli naši šampioni - doček uz "pukni zoro": Mikec poljubio ženu, Milicu verenik podigao uvis! (foto/video)

Mondo 29.07.2021
Pogledajte doček naših olimpijaca u Beogradu. Prvi je stigao Damir Mikec! Pogledajte doček naših olimpijaca u Beogradu. Prvi je stigao Damir Mikec! Olimpijske igre donele su nam mnogo osmeha i slavlja već u prvoj nedelji, a sve je krenulo od Damira… »
Suze krenu, pa stanu i onda me Sve udarilo u olimpijskom selu! Mikec otkrio sve detalje: Raspao sam se kada sam ih čuo

Suze krenu, pa stanu i onda me Sve udarilo u olimpijskom selu! Mikec otkrio sve detalje: Raspao sam se kada sam ih čuo

Mondo 29.07.2021
Damir Mikec otkrio kako je izgledalo sve u Tokiju posle osvajanja prve medalje za Srbiju. Damir Mikec otkrio kako je izgledalo sve u Tokiju posle osvajanja prve medalje za Srbiju Sve medalje je sakupio Damir Mikec. Onu poslednju, koja mu je nedostajala… »
Dobro došli kući, šampioni! Ministar Udovičić dočekao olimpijce! (foto)

Dobro došli kući, šampioni! Ministar Udovičić dočekao olimpijce! (foto)

Alo 29.07.2021
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić dočekao je danas osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić dočekao je danas osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Među prvima koji su se vratili u našu… »
Jutro puno emocija u Beogradu! Suze, radost i smeh na dočeku naših olimpijaca! (video)

Jutro puno emocija u Beogradu! Suze, radost i smeh na dočeku naših olimpijaca! (video)

Alo 29.07.2021
Damir Mikec, Tijana Bogdanović i Milica Mandić ponovo kod svoje kuće, sada sa medaljama oko vrata. Damir Mikec, Tijana Bogdanović i Milica Mandić ponovo kod svoje kuće, sada sa medaljama oko vrata. Troje olimpijaca koji su osvojili medalje u proteklih… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme očekuje danas?

Kakvo nas vreme očekuje danas?

NIN pre 11 minutajoš 17 povezanih
Zemlja kojoj je Tramp uveo najveće carine

Zemlja kojoj je Tramp uveo najveće carine

Biznis i finansije pre 26 minutajoš 50 povezanih
Dogovoren susret Trampa i Putina, potvrdio Kremlj

Dogovoren susret Trampa i Putina, potvrdio Kremlj

Južne vesti pre 20 minutajoš 15 povezanih