Povezane vesti
"2.110 Dinara, to je sve što imam" Miljana Kulić u emisiji istresla celu tašnu: "Kažu bogatašica, a ja bez para"
Blic 29.07.2021
Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", gde je, između ostalog, pokazala sadržaj svoje tašne. - Parfem, krema za telo, žvake, sprej za telo, novčanik. Kažu Miljana bogatašica, ja 10 dinara imam u novčaniku. Čokoladica, papirne maramice… »
Miksi se i dalje pere od veze sa Zolom: Nisam notorni lažov! Svi kažu da sam bogatašica, a ja imam 2.100 dinara u novčaniku!…
Kurir 29.07.2021
Rijaliti učesnica Miljana Kulić tvrdi da se ne viđa sa Lazarom Čolićem Zolom, iako su ih mnogi videli zajedno u jednom etno selu. "Je l' poskupela Zolina ljubav od prošle godine?", glasilo je pitanje sa Tvitera za Miljanu. "Mama me malopre zove i pita… »
Vesti dana »

Iranci raketom oštetili i zgradu u kojoj živi Dimitris Itudis
Sportske.net pre 15 minutajoš 35 povezanih

Daje savete kojih se ni sam ne pridržava: Putin se oglasio o napadu Izraela na Iran: Rekao je, otprilike, sve ono što njemu govore već tri godine
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih

Novi napad Izraela na Iran: Eksplozije odjeknule kod postrojenja za obogaćivanje uranijuma
N1 Info pre 3 satajoš 28 povezanih

"Još toga dolazi, režim ne zna šta ga je pogodilo, nikada nije bio slabiji": Netanjahu se obratio direktno Iranu
Mondo pre 34 minutajoš 52 povezane