Повезане вести
Јединој српкињи у ђаковици украли лекове без којих не може ни дан: Драгици провалници однели чак и црнину коју носи за оцем
Курир 29.07.2021
Невоље прве и једине српске повратнице у Ђаковицу Драгице Гашић (59) никако да престану. После каменовања прозора и вербалних претњи, али и судске парнице која је тек очекује у уторак јој је обијен стан, а вандали су јој поред… »
Драгица Гашић: Украли су ми чак и инсулин, иду на то да ме убију
Данас 29.07.2021
Једина српска повратница у Ђаковицу Драгица Гашић изјавила је да ће већ данас остати без лекова, две врсте инсулина које користи годинама, јер су вандали који су јој обили стан однели и кесу с лековима. „Нисам могла да верујем да… »
Драгица Гашић: Ломе ме психички јер не могу баш да ме упуцају на улици
Н1 Инфо 29.07.2021
Једина српска повратница у Ђаковицу Драгица Гашић изјавила је да ће већ данас остати без лекова, две врсте инсулина које користи годинама, јер су вандали који су јој обили стан однели и кесу с лековима. „Нисам могла да верујем да… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана