Povezane vesti
Jedinoj srpkinji u đakovici ukrali lekove bez kojih ne može ni dan: Dragici provalnici odneli čak i crninu koju nosi za ocem
Kurir 29.07.2021
Nevolje prve i jedine srpske povratnice u Đakovicu Dragice Gašić (59) nikako da prestanu. Posle kamenovanja prozora i verbalnih pretnji, ali i sudske parnice koja je tek očekuje u utorak joj je obijen stan, a vandali su joj pored kamere, rutera za… »
Dragica Gašić: Ukrali su mi čak i insulin, idu na to da me ubiju
Danas 29.07.2021
Jedina srpska povratnica u Đakovicu Dragica Gašić izjavila je da će već danas ostati bez lekova, dve vrste insulina koje koristi godinama, jer su vandali koji su joj obili stan odneli i kesu s lekovima. „Nisam mogla da verujem da mi je odnesena čak i… »
Dragica Gašić: Lome me psihički jer ne mogu baš da me upucaju na ulici
N1 Info 29.07.2021
Jedina srpska povratnica u Đakovicu Dragica Gašić izjavila je da će već danas ostati bez lekova, dve vrste insulina koje koristi godinama, jer su vandali koji su joj obili stan odneli i kesu s lekovima. „Nisam mogla da verujem da mi je odnesena čak i… »
Vesti dana »

Zemljotres na Kamčatki izazvao cunami – talasi pogodili Havaje, Kaliforniju, rusku i japansku obalu
RTS pre 20 minutajoš 224 povezane

Istorijski transfer Oleksandrije, dan pred revanš sa Partizanom!
Sportske.net pre 6 minutajoš 33 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 5 satijoš 23 povezane