Повезане вести
‘Ишао сам из све снаге, али није вредело’: Кукољ разочаран након елиминације са Олимпијских игара!
Хот спорт 29.07.2021
Међу српским џудистима, у Токију се највише очекивало од Александра Кукоља. Нажалост, Олимпијске игре у Токију за Кукоља су завршене већ у осмини финала. У првом колу српски џудиста је био убедљив и за само 38 секунди је… »
Кукољ: Ишао сам из све снаге, али не вреди
Данас 29.07.2021
Александар Кукољ је био највећи адут међу српским џудистима за медаљу у Токију, али је учешће завршио у другом колу, пише Спорт клуб. Ипак, Гуам Чо из Јужне Кореје био је непрелазна препрека за момка који је у Токио дошао са… »
Кукољ после прве победе, испао са Олимпијских игара
Вести онлине 29.07.2021
Српски џудиста Александар Кукољ није успео да се пласира у четвртфинале Олимпијских Игара у категорији до 100кг. Наш ас је поражен од Кореанца Гуам Чоа после велике борбе након два вазарија и завршио је такмичење. Занимљиво… »
Наш џудиста разочаран после ране елиминације: Кренуо сам из све снаге, али није вредело
Моззарт спорт 29.07.2021
"Осећам у рукама да сам са тежином у дефициту, што ме мало тера да се трошим више него они, да бих надоместио ту разлику. Стварно мислим да сам им близу, да их све тучем, показао сам и себи да то могу, само данас није ишло онако… »
Вести дана »
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 2 сатајош 9 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 3 сатајош 7 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 3 сатајош 3 повезане
Стефановић (ССП) критикује Вучићев предлог ЕУ: „Црна Гора и Албанија не треба да чекају Србију“
Сербиан Невс Медиа пре 36 минутајош 25 повезаних