Povezane vesti

‘Išao sam iz sve snage, ali nije vredelo’: Kukolj razočaran nakon eliminacije sa Olimpijskih igara!

‘Išao sam iz sve snage, ali nije vredelo’: Kukolj razočaran nakon eliminacije sa Olimpijskih igara!

Hot sport 29.07.2021
Među srpskim džudistima, u Tokiju se najviše očekivalo od Aleksandra Kukolja. Nažalost, Olimpijske igre u Tokiju za Kukolja su završene već u osmini finala. U prvom kolu srpski džudista je bio ubedljiv i za samo 38 sekundi je savladao rivala iz… »
Kukolj: Išao sam iz sve snage, ali ne vredi

Kukolj: Išao sam iz sve snage, ali ne vredi

Danas 29.07.2021
Aleksandar Kukolj je bio najveći adut među srpskim džudistima za medalju u Tokiju, ali je učešće završio u drugom kolu, piše Sport klub. Ipak, Guam Čo iz Južne Koreje bio je neprelazna prepreka za momka koji je u Tokio došao sa velikim… »
Kukolj posle prve pobede, ispao sa Olimpijskih igara

Kukolj posle prve pobede, ispao sa Olimpijskih igara

Vesti online 29.07.2021
Srpski džudista Aleksandar Kukolj nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih Igara u kategoriji do 100kg. Naš as je poražen od Koreanca Guam Čoa posle velike borbe nakon dva vazarija i završio je takmičenje. Zanimljivo je da su se ova dva… »
Naš džudista razočaran posle rane eliminacije: Krenuo sam iz sve snage, ali nije vredelo

Naš džudista razočaran posle rane eliminacije: Krenuo sam iz sve snage, ali nije vredelo

Mozzart sport 29.07.2021
"Osećam u rukama da sam sa težinom u deficitu, što me malo tera da se trošim više nego oni, da bih nadomestio tu razliku. Stvarno mislim da sam im blizu, da ih sve tučem, pokazao sam i sebi da to mogu, samo danas nije išlo onako kako sam hteo..."… »

Vesti dana »