Povezane vesti
‘Išao sam iz sve snage, ali nije vredelo’: Kukolj razočaran nakon eliminacije sa Olimpijskih igara!
Hot sport 29.07.2021
Među srpskim džudistima, u Tokiju se najviše očekivalo od Aleksandra Kukolja. Nažalost, Olimpijske igre u Tokiju za Kukolja su završene već u osmini finala. U prvom kolu srpski džudista je bio ubedljiv i za samo 38 sekundi je savladao rivala iz Fidžija… »
Kukolj: Išao sam iz sve snage, ali ne vredi
Danas 29.07.2021
Aleksandar Kukolj je bio najveći adut među srpskim džudistima za medalju u Tokiju, ali je učešće završio u drugom kolu, piše Sport klub. Ipak, Guam Čo iz Južne Koreje bio je neprelazna prepreka za momka koji je u Tokio došao sa velikim ambicijama… »
Kukolj posle prve pobede, ispao sa Olimpijskih igara
Vesti online 29.07.2021
Srpski džudista Aleksandar Kukolj nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih Igara u kategoriji do 100kg. Naš as je poražen od Koreanca Guam Čoa posle velike borbe nakon dva vazarija i završio je takmičenje. Zanimljivo je da su se ova dva borca… »
Naš džudista razočaran posle rane eliminacije: Krenuo sam iz sve snage, ali nije vredelo
Mozzart sport 29.07.2021
"Osećam u rukama da sam sa težinom u deficitu, što me malo tera da se trošim više nego oni, da bih nadomestio tu razliku. Stvarno mislim da sam im blizu, da ih sve tučem, pokazao sam i sebi da to mogu, samo danas nije išlo onako kako sam hteo..." (Od… »
Vesti dana »
Okupljanja povodom godinu dana blokada: Deo studenata Pravnog fakulteta pružio podršku glumcima u Narodnom pozorištu
Euronews pre 16 minutajoš 25 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 11 minutajoš 39 povezanih
Vučić: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Forbes pre 6 satijoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane