Повезане вести
Влада донела одлуку, познато колико вреде олимпијске медаље
Нова 29.07.2021
Влада републике Србије и званично је донела одлуку о наградама за спортисте који су на олимпијским играма освојили одличја. У досадашњем току најпрестижнијег и најмасовнијег спортског такмичења, медаље су освојили Милица… »
"Срушио ми се цео: Свет!" Тијана Богдановић открила какву је унутрашњу борбу водила у Токију: Знам да ће Милица бити уз нас!…
Спортал блиц 29.07.2021
Милица Мандић, Тијана Богдановић и Дамир Микец рано јурос су . На у Токију први нас је обрадовао , који је освојио срербну медаљу у дисциплини ваздушни пиштољ 10м. Истог дана, успешан низ у тиму Србије наставила је… »
Рекорд из Рија биће срушен, у игри још 13 медаља за Србију
Нова 29.07.2021
Србија је од 2008. године подизала констатно број медаља на Олимпијским играма, у Пекингу 2008. освојила је укупно три одличја, у Лондону четири године касније четири медаље, а 2016. године, у Рио де Жанеиру, биланс је био осам… »
Какав шмекерски потез! Министар Удовичић одушевио српске хероине усред уживог програма!
Ало 29.07.2021
Милица Мандић и Тијана Богдановић су одушевиле нацију освајањем медаља. Трофејне српске теквондоисткиње Милица Мандић и Тијана Богдановић стигле су у четвртак ујутру у Србију са две олимпијске медаље. Мандићева је освојила… »
Распоред за 7. дан: Новак, Нина и Зорана иду по три медаље
Нова 29.07.2021
Седми дан Олимпијских игара неће донети наступ много српских спортиста, али имамо велику шансу да освојимо чак три медаље. Шестог дана смо дочекали троје шампиона из Токија. Милица Мандић, Тијана Богдановић и Давор Микец су се… »
Удовичић презадовољан: Четири медаље у пет дана огромна ствар за Србију
Вечерње новости 29.07.2021
Фото: Тањуг Теквондисткиње Миллица Мандић и Тијана Богдановић и стрелац Дамир Микец, допутовали су јутрос у Београд, а на ареодрому их је поред родбине и пријатеља, дочекао и министар Удовичић. "Искрено, није ни приближно иста… »
Троје освајача медаља на Олимпијским играма допутовало у Београд
Радио 021 29.07.2021
Освајачи медаља на Олимпијским играма у Токију - теквондоисткиње Милица Мандић и Тијана Богдановић и стрелац Дамир Микец, допутовали су јутрос у Београд. Освајаче олимпијског злата, сребра и бронзе на београдском аеродрому… »
Засијале српске медаље у Београду: Микецу дочек уз хармонику и гитару, блистале Милица и Тијана!
Моззарт спорт 29.07.2021
"Једино ми је олимпијска медаља недостајала, сад и њу имам. Част ми је што сам део овог олимпијског спорта који доноси медаље још од Сеула 1988. године", рекао је Дамир Микец. Прве олимпијске медаље из Токија су стигле у… »
Лудница на аеродрому "Никола Тесла"! Кад Милица Мандић и Тијана Богдановић уз бакље славе олимпијске медаље! /видео/
Спортал блиц 29.07.2021
Освајачи медаља на за Србију, , и су допутовали у Београд, а по изласку с аеродрома "Никола Тесла" уследила је сцена за памћење. Подсетимо, део српских спортиста је завршио такмичење у Јапану, те је уследио повратак у… »
Дочек медаља у Србију, одбојкашице убедљиве, стрелци добри, потоп џудиста…
У центар 29.07.2021
Освајачи олимпијских медаља на Играма у Токију теквондисткиње Миллица Мандић и Тијана Богдановић и стрелац Дамир Микец, допутовали су јутрос у Београд. Освајаче олимпијског злата, сребра и бронзе на београдском аеродрому… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 5 сатијош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 5 сатијош 1 повезана

Временска прогноза за 14. септембар: Киша, пљускови са грмљавином и град захватиће већи део Србије
Мондо пре 1 сатјош 3 повезане