Povezane vesti
Borjankin čas bontona za Sanju: Ljudi, htela sam da budem smešna i zanimljiva, ispala sam glupa, oprostite mi!
Vesti online 29.07.2021
Prepucavanje Snežane Borjan i Sanje Marinković ne pestaje otkako je voditeljka objavila video sa komentarom o punačkim ženama koji je razbesneo većinu javnosti. Ovim povodom je voditeljku pored nekoliko javnih ličnosti iskritikovala i Snežana… »
"Sanja Marinković je sujetna i gorda": Snežana Borjan održala voditeljki čas bontona nakon njenih sramnih komentara: "Treba…
Blic 29.07.2021
Snežana Borjan potkačila je Sanju Marinković, nakon njene objave u kojoj komentariše fizički izgled punačkih, nepoznatih žena na plaži. Međutim, Snežana se tu nije zaustavila pa se ovim povodom još jednom oglasila. - Moram da se oglasim, vidim… »
Snežana Borjan održala lekciju Sanji Marinković zbog vređanja punijih žena
Nova 29.07.2021
Snežana Borjan, supruga golmana Milana Borjana, održala je lekciju voditeljki Sanji Marinković, navodeći da je ona gorda i sujetna, te da je trebala da se izvini ženama koje je uvredila, krišom ih slikajući na bazenu i komentarišući njihove… »
Isplivala rialdina i kenanova privatna prepiska! Pevačica se obrušila na hejtere, a onda joj se pridružio i on! (foto)
Kurir 29.07.2021
Rialda Karahasnović odlučila je da stane na put svim lošim komentarima, pa se oglasila preko svog Instagram storija, a onda je objavila i privatnu prepisku sa dečkom Kenanom. "Kratko obaveštenje. Moj bol u k**cu je mnogo veći ood vaše mržnje"… »
Sanja Marinković odgovorila snežani Borjan: Nakon žustrih prozivki, voditeljka joj uputila kratku poruku!
Mondo 29.07.2021
Sanja Marinković reagovala na prozivke Snežane Borjan. Sanja Marinković reagovala na prozivke Snežane Borjan. Snežana Borjan nedavno je u nekoliko navrata iskritikovala Sanju Markinković zbog snimka koji je objavila na svom Instagramu u kom se vide… »
Ispala si glupa, stvar kulture je da se izviniš! Snežana Borjan žesto o Sanji Marinković - prozivke ne prestaju!
Mondo 29.07.2021
Snežana Borjan još jednom o Sanji Marinković i objavama koje su razbesnele javnost. Snežana Borjan još jednom o Sanji Marinković i objavama koje su razbesnele javnost. Sanja Marinković nedavno je razbesnela javnost kada je na svom Instagramu… »
Vesti dana »
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 7 satijoš 14 povezanih
"Nema love u reprezentaciji, samo ja zarađujem": Pešić se obratio posle pobede, spomenuo umetnike i ratnike
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih