Повезане вести

Борјанкин час бонтона за Сању: Људи, хтела сам да будем смешна и занимљива, испала сам глупа, опростите ми!

Борјанкин час бонтона за Сању: Људи, хтела сам да будем смешна и занимљива, испала сам глупа, опростите ми!

Вести онлине 29.07.2021
Препуцавање Снежане Борјан и Сање Маринковић не пестаје откако је водитељка објавила видео са коментаром о пуначким женама који је разбеснео већину јавности. Овим поводом је водитељку поред неколико јавних личности… »
Снежана Борјан одржала лекцију Сањи Маринковић због вређања пунијих жена

Снежана Борјан одржала лекцију Сањи Маринковић због вређања пунијих жена

Нова 29.07.2021
Снежана Борјан, супруга голмана Милана Борјана, одржала је лекцију водитељки Сањи Маринковић, наводећи да је она горда и сујетна, те да је требала да се извини женама које је увредила, кришом их сликајући на базену и… »
"Сања Маринковић је сујетна и горда": Снежана Борјан одржала водитељки час бонтона након њених срамних коментара: "Треба да…

"Сања Маринковић је сујетна и горда": Снежана Борјан одржала водитељки час бонтона након њених срамних коментара: "Треба да…

Блиц 29.07.2021
Снежана Борјан поткачила је Сању Маринковић, након њене објаве у којој коментарише физички изглед пуначких, непознатих жена на плажи. Међутим, Снежана се ту није зауставила па се овим поводом још једном огласила. - Морам да се… »
Испливала риалдина и кенанова приватна преписка! Певачица се обрушила на хејтере, а онда јој се придружио и он! (фото)

Испливала риалдина и кенанова приватна преписка! Певачица се обрушила на хејтере, а онда јој се придружио и он! (фото)

Курир 29.07.2021
Риалда Карахасновић одлучила је да стане на пут свим лошим коментарима, па се огласила преко свог Инстаграм сторија, а онда је објавила и приватну преписку са дечком Кенаном. "Кратко обавештење. Мој бол у к**цу је много већи оод… »
Сања Маринковић одговорила снежани Борјан: Након жустрих прозивки, водитељка јој упутила кратку поруку!

Сања Маринковић одговорила снежани Борјан: Након жустрих прозивки, водитељка јој упутила кратку поруку!

Мондо 29.07.2021
Сања Маринковић реаговала на прозивке Снежане Борјан. Сања Маринковић реаговала на прозивке Снежане Борјан. Снежана Борјан недавно је у неколико наврата искритиковала Сању Маркинковић због снимка који је објавила на свом… »
Испала си глупа, ствар културе је да се извиниш! Снежана Борјан жесто о Сањи Маринковић - прозивке не престају!

Испала си глупа, ствар културе је да се извиниш! Снежана Борјан жесто о Сањи Маринковић - прозивке не престају!

Мондо 29.07.2021
Снежана Борјан још једном о Сањи Маринковић и објавама које су разбеснеле јавност. Снежана Борјан још једном о Сањи Маринковић и објавама које су разбеснеле јавност. Сања Маринковић недавно је разбеснела јавност када је на… »

Вести дана »