Povezane vesti
Kuma dohvatila mikrofon pa zapucala usred veselja! Pogledajte hit snimak sa svadbe u Šapcu svatovi odmah uskočili u bazen…
Kurir 29.07.2021
Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa srpske svadbe na kome se kuma koja puca iz pištolja! Kuma se tokom svadbenog veselja dohvatila mikrofona i zapevala čuveni narodnjak, a pištolj je sve vreme držala u desnoj ruci. U jednom momentu je iznenada… »
Kuma uzela pištolj i krenula da repetira: Snimak sa svadbe u Šapcu postao hit na mrežama (video)
Mondo 29.07.2021
Kuma je definitivno usmela da animira goste i dovede atmosferu do usijanja. Kuma je definitivno usmela da animira goste i dovede atmosferu do usijanja. Na venčanju je kuma ta koja je specijalno zadužena za veselje i dobru atmosferu, a na jednoj svadbi… »
Kad kuma zapuca, svi skaču u bazen: Snimak sa svadbe u Šapcu usijao društvene mreže
Blic 29.07.2021
Kum nije dugme, a kuma još manje, tačnije, kad je štimung u pitanju, ova kuma zna kako da podigne radnu temperaturu gostiju, te da svadba ostane da se pamti i prepričava dok je sveta i veka. Jedno takvo venčanje, odigralo se u Šapcu, gde je kuma pokazala… »
Vesti dana »
(Video) Đoković: Mnogo se priča o tom 25. grend slemu i kraju moje karijere, a ja sam četvrti na svetu
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 25 povezanih
Hladno i vetrovito vreme; mogući ledeni dani naredne nedelje
Glas Zaječara pre 20 minutajoš 16 povezanih
EPS zbog vanredne situacije produžio rok za ostvarivanje popusta prilikom plaćanja računa
Insajder pre 20 minutajoš 14 povezanih
Rukometaši Srbije večeras (20.30) protiv Nemačke igraju meč 2. kola EP
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
Večeras protest studenata u Novom Sadu – predstavljaju šta za njih znači pobeda
Nova ekonomija pre 40 minutajoš 5 povezanih