Повезане вести

"Немојте да то раде муслимани" Додик позвао преко милион Срба да крену у акцију!

"Немојте да то раде муслимани" Додик позвао преко милион Срба да крену у акцију!

Ало 29.07.2021
Члан председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик реаговао је данас на јучерашње подношење пријаве председника Скупштине Општине Сребреница Ћамила Дураковића против новинара РТРС-а Бранимира Ђуричића због негирања геноцида… »
Додиков велики контраударац! Срби имају кеца у рукаву, Миле најавио повлачење из споразума о војсци!

Додиков велики контраударац! Срби имају кеца у рукаву, Миле најавио повлачење из споразума о војсци!

Ало 29.07.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик поручио је да ће, ако Тужилаштво БиХ одлучи да приводи људе, предложити да Народна скупштина Републике Српске одбаци деловање Суда и Тужилаштва БиХ на простору Републике Српске, а МУП… »
Додик: Спреман сам да поднесем оставку у Председништву

Додик: Спреман сам да поднесем оставку у Председништву

Политика 29.07.2021
БАЊАЛУКА – Спреман сам да као члан Председништва БиХ поднесем оставку, али тражим да се не бира нови члан Председништва из српског народа, рекао је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик на конференцији за новинаре у… »
Почео лов на Србе у Босни!

Почео лов на Србе у Босни!

Вести онлине 29.07.2021
У Босни је започео лов на Србе, односно све оне који отворено негирају постојање геноцида у Сребреници јула 1995. године. Прва жртва тог, допуњеног, Кривичног закона БиХ је Бранимир Ђуричић, председник Удружења новинара РС и… »
Нас милион ће се пријавити тужилаштву: Додик објаснио Сарајеву шта ће се десити ако наставе да притискају Србе

Нас милион ће се пријавити тужилаштву: Додик објаснио Сарајеву шта ће се десити ако наставе да притискају Србе

Вечерње новости 29.07.2021
Фото: С.М. Додик је рекао да иза оваквих пријава стоји намера да се новинарима забрани да "мисле, говоре и информишу јавност". - Шта рећи, имате ситуацију да Ћамил Дураковић, представник муслимана, пријављује Србина, јер мисли… »
Имају овлашћења! Ево шта може да уради полиција Српске ако крену хапшења за геноцид!

Имају овлашћења! Ево шта може да уради полиција Српске ако крену хапшења за геноцид!

Ало 29.07.2021
После седнице Скупштине Републике Српске у петак знац́е се шта ц́е МУП РС моц́и да уради у случају покушаја хапшења грађана Српске по пријави за негирање геноцида, а по наметнутом закону Валентина Инцка. Стручњак за безбедност… »
Шта може полиција РС ако крену хапшења Срба за негирање геноцида?

Шта може полиција РС ако крену хапшења Срба за негирање геноцида?

Вести онлине 29.07.2021
После седнице Скупштине Републике Српске у петак знац́е се шта ц́е МУП РС моц́и да уради у случају покушаја хапшења грађана Српске по пријави за негирање геноцида, а по наметнутом закону Валентина Инцка. Стручњак за безбедност… »
Додик: Спреман сам да поднесем оставку у Председништву БиХ

Н1 Инфо 29.07.2021
"Спреман сам да као члан Председништва БиХ поднесем оставку, али тражим да се не бира нови члан Председништва из српског народа", рекао је члан Председништва БиХ Милорад Додик на конференцији за новинаре у Бањалуци. Истакао је… »
Додик: Спреман сам дати оставку, али да се не бира нови члан Предсједништва из српског народа

Додик: Спреман сам дати оставку, али да се не бира нови члан Предсједништва из српског народа

Ал Јазеера 29.07.2021
Истакао је да је то био његов приједлог на састанку са лидерима парламентарних странака који је одржан у понедјељак. Спреман сам да као члан Предсједништва БиХ поднесем оставку, али тражим да се не бира нови члан Предсједништва… »
Додик: Спреман сам да поднесем оставку (видео)

Додик: Спреман сам да поднесем оставку (видео)

Правда 29.07.2021
Спреман сам да као члан Председништва БиХ поднесем оставку, изјавио је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. Али тражи да се не бира нови члан Председништва из редова српског народа, Додик је, на конференцији за новинаре у… »
Додик спреман напустити Предсједништво БиХ, али да се не бира нови члан

Додик спреман напустити Предсједништво БиХ, али да се не бира нови члан

Слободна Европа 29.07.2021
Члан Предсједништва Босне и Херцеговине (БиХ) Милорад Додик изјавио је у четвртак 29. јула како је "спреман да као члан Предсједништва БиХ поднесе оставку", али да "тражи да се не бира нови члан Предсједништва БиХ из српског… »

РТС 29.07.2021
Спреман сам да као члан Председништва БиХ поднесем оставку, али тражим да се не бира нови члан Председништва из српског народа, рекао је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик на конференцији за новинаре у Бањалуци. Додик… »
Додик: Спреман сам да поднесем оставку у Председништву, али да се не бира нови члан (видео)

Додик: Спреман сам да поднесем оставку у Председништву, али да се не бира нови члан (видео)

Курир 29.07.2021
Спреман сам да као члан Председништва БиХ поднесем оставку, али тражим да се не бира нови члан Председништва из српског народа - рекао је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик на конференцији за новинаре у Бањалуци… »

Вести дана »