Повезане вести

Троицки: Био сам против да Ђоковић учествује у дублу

Троицки: Био сам против да Ђоковић учествује у дублу

Политика 29.07.2021
Тренер српског тениског олимпијског тима Виктор Троицки изјавио је данас да је био против учешћа Ђоковића у мешовитом дублу. „Био сам против његовог учешћа у мешовитом дублу. Цео тим је био против. То је била само његова… »
Сви смо рекли Новаку да не игра, али није хтео ни да чује! Молили га да одмори, али он решио да нам донесе 2 медаље

Сви смо рекли Новаку да не игра, али није хтео ни да чује! Молили га да одмори, али он решио да нам донесе 2 медаље

Мондо 29.07.2021
"Био сам против, цео тим је био против, али то је Новакова одлука". "Био сам против, цео тим је био против, али то је Новакова одлука". Селектор српске тениске олимпијске репрезентације Виктор Троицки открио је да је Новак… »
Пред мечеве одлуке Новаков блиски пријатељ открио велику тајну из Токија која је оставила Србију без текста

Пред мечеве одлуке Новаков блиски пријатељ открио велику тајну из Токија која је оставила Србију без текста

Ало 29.07.2021
Ђоковић се у петак бори за две медаље. Нису сви подржали одлуку Новака Ђоковића да покуша да донесе Србији медаљу и у микс дублу са Нином Стојановић. Селектор тениске репрезентације Србије Виктор Троицки је у интервјуу за… »

Вести дана »