Povezane vesti

Optužnica protiv Belivuka, Miljkovića i članova njihove grupe na 322 strane

Danas 30.07.2021
Protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove grupe danas je u Tužilaštvu za organizovani kriminal podignuta optužnica, saznaju Večernje novosti. Optužnica je, kako pišu Novosti, napisana na 322 strane sa dokazima i ostalim… »

Podignuta optužnica protiv klana Belivuka i Miljkovića: 322 strane sa dokazima, predložena doživotna

Telegraf 30.07.2021
* Istraga je sprovedena protiv 31 osumnjičenog * U optužnici tužilac traži da se optuženi Belivuk i Miljković najstrože kazne. Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih… »

Novinarka: Prioritet saznati ko je iz vrha MUP dao Belivukovom klanu toliku moć

N1 Info 30.07.2021
Protiv Veljka Belivuka i pripadnika njegovog klana podignuta je optužnica na 322 strane, a novinarka portala Nova.rs Tanja Milovanović koja se bavila ovim slučajem kaže da uprkos tome još nemamo saznanja šta je sve u optužnici i ko se sve pominje… »

Podignuta optužnica, tužilac predložio doživotnu za Belivuka i Miljkovića

N1 Info 30.07.2021
Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, koja je delovala pod velom partizanove navijačke grupe "Principi", potvrđeno je Tanjugu… »

Tužilaštvo za Velju Nevolju i Mareta Mesara traži doživotnu robiju

Blic 30.07.2021
Za Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića poznatijeg kao Mare Mesar, vođe najsvirepijeg kriminalnog klana u Srbiji, Tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo doživotnu robiju. U optužnici tužilac traži da se optuženi… »

Doživotna robija za Belivuka i Miljkovića: Tužilaštvo predložilo najstrože kazne

Mondo 30.07.2021
Tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo doživotnu robiju za Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića. Tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo doživotnu robiju za Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka… »

Podignuta optužnica protiv Belivukove grupe

RTS 30.07.2021
Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, koja je delovala pod velom partizanove navijačke grupe "Principi", potvrđeno je Tanjugu… »

Mediji: Predložena doživotna robija za Belivuka i Miljkovića

B92 30.07.2021
Za Veljka Belivuka i Marka Miljkovića predložena je doživotna robija. U optužnici tužilac traži da se optuženi Belivuk i Miljković najstrože kazne i predlažu doživotnu robiju. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu… »

PODIGNUTA OPTUŽNICA! Evo za šta se sve sumnjiči Belivukova grupa

Sandžak haber 30.07.2021
BEOGRAD – Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, koja je delovala pod velom partizanove najvijačke grupe “Principi”… »

Tužilac traži doživotnu robiju za Belivuka i Miljkovića

Nova 30.07.2021
Za Veljka Belivuka i Marka Miljkovića predložena je doživotna robija. U optužnici tužilac traži da se optuženi Belivuk i Miljković najstrože kazne i predlažu doživotnu robiju, pišu Novosti. Podsećamo, protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića… »

U Novom danu o budućem suđenju Belivuku i njegovoj kriminalnoj grupi

N1 Info 30.07.2021
Podignuta je optužnica protiv Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe. Za šta sve Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti Belivuka, Marka Miljkovića i njihove saradnike u optužnici napisanoj na čak 322 strane? Kada bi moglo da počne… »

"Novosti" saznaju: Predložena doživotna robija za Belivuka i Miljkovića

Večernje novosti 30.07.2021
Marko Miljković i Veljko Belivuk U optužnici tužilac traži da se optuženi Veljko Belivuk i Marko Miljković najstrože kazne i predlažu doživotnu robiju. Podsećamo, protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove ekipe danas… »

Doživotna robija za Belivuka i Miljkovića?!

Alo 30.07.2021
Za Veljka Belivuka i Marka Miljkovića predložena je doživotna robija. U optužnici tužilac traži da se optuženi Veljko Belivuk i Marko Miljković najstrože kazne i predlažu doživotnu robiju. Podsećamo, protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i… »

Podignuta optužnica protiv Belivukove grupe

Al Jazeera 30.07.2021
Belivuk je u javnosti dugo poznat kao vođa jedne od navijačkih skupina Partizana, a srbijansko tužilaštvo ga tereti za najteža krivična djela, uključujući i ubistva. Tužilaštvo za organizovani kriminal u Srbiji podiglo je danas optužnicu protiv… »

Podignuta optužnica protiv Belivukove grupe

RTV 30.07.2021
BEOGRAD - Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, koja je delovala pod velom partizanove navijačke grupe "Principi"… »

Večernje novosti: Podignuta optužnica protiv Belivuka, Miljkovića i još 29 osoba

Novi magazin 30.07.2021
Protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 osoba danas je u Tužilaštvu za organizovani kriminal podignuta optužnica, objavile su Večernje novosti. Optužnica je napisana na 322 strane sa dokazima i upućeno je u sud na potvrđivanje, naveo je… »

322 Strane s dokazima: Podignuta optužnica protiv Velje Nevolje, Marka Mesara i još 29 pripadnika klana

Blic 30.07.2021
Protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, Marka Miljkovića zvanog Mesar i još 29 pripadnika njihove ekipe danas je u Tužilaštvu za organizovani kriminal podignuta optužnica. Optužnicom je obuhvaćen 31 okrivljeni, a među njima su i svedoci -… »

Podignuta optužnica protiv Belivuka – na više od 300 strana

B92 30.07.2021
Protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove grupe danas je u Tužilaštvu za organizovani kriminal podignuta optužnica. Više od 322 strana sa dokazima i ostalim optužbama upućeno je u sud na potvrđivanje. Podsetimo, oni su… »

Podignuta optužnica protiv Belivukove grupe

Vesti online 30.07.2021
Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, koja je delovala pod velom partizanove najvijačke grupe “Principi”. Optužnicom je… »

Podignuta optužnica protiv grupe Veljka Belivuka

Slobodna Evropa 30.07.2021
Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu podiglo je u petak, 30. jula, optužnicu protiv Veljka Belivuka i njegove grupe, prenela je agencija Tanjug. Optužnicom je obuhvaćen 31 okrivljeni i predata je Posebnom odeljenju Višeg suda u Beogradu na… »

Podignuta optužnica protiv klana Veljka Belivuka: Ima više od 322 strane sa dokazima o jezivim zločinima

Mondo 30.07.2021
Optužnicom su obuhvaćeni Belivuk, Miljković i još 29 članova kriminalne grupe. Optužnicom su obuhvaćeni Belivuk, Miljković i još 29 članova kriminalne grupe. Protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove ekipe danas je u… »

Podignuta optužnica protiv Belivuka i Miljkovića: Zverska ubistva klana opisana na 322 strane

Kurir 30.07.2021
Protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove kriminalne ekipe danas je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu. Optužnica je napisana na 322 strane i sa dokazima i ostalim optužbama upućena je u sud na… »

Niko nije jači od države: Oglasilo se Udruženje sudija i tužilaca posle podizanja optužnice protiv klana…

Kurir 30.07.2021
Podignuta optužnica protiv organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković potvrđuje da niko nije jači od države i da građani Srbije treba da imaju poverenje u sve državne organe, smatra predsednik Udruženja sudija i tužilaca Srbije (UST) Nenad… »

Novo suđenje Milovanu Tadiću odloženo za septembar: Bliski saradnik Belivuka optužen za ubistvo ispred poznatog kluba u…

Kurir 30.07.2021
Viši sud u Beogradu odložio je za 28. septembar pripremno ročište za ponovljeno suđenje Milovanu Tadiću povodom optužbi da je kao član obezbeđenja noćnog kluba "Tilt", u decembru 2015. godine, gostu kluba Slobodanu Vukiću naneo tešku telesnu… »

Podignuta optužnica protiv grupe Veljka Belivuka

Nova 30.07.2021
Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) podiglo je danas optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe. Ova grupa uhapšena je 4. februara u velikoj akciji Ministarstarstva unutrašnjih… »

Podignuta optužnica protiv Belivuka i njegove grupe na 332 strane

Luftika 30.07.2021
Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe. Ova grupa uhapšena je 4. februara u velikoj akciji Ministarstarstva unutrašnjih… »

Podignuta optužnica protiv kriminalnog klana Belivuk-Miljković: Ima više od 322 strane sa dokazima

Alo 30.07.2021
Protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove ekipe danas je u Tužilaštvu za organizovani kriminal podignuta optužnica. Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića… »

Novo suđenje ortaku Velje Nevolje za smrt u "Tiltu" odloženo za kraj septembra

Blic 30.07.2021
Viši sud u Beogradu odložio je za 28. septembar pripremno ročište za ponovljeno suđenje Milovanu Tadiću povodom optužbi da je kao član obezbeđenja noćnog kluba "Tilt", u decembru 2015. godine, gostu kluba Slobodanu Vukiću naneo tešku telesnu… »

Teofil Pančić: Terali Belivuka, isterali krupnije 'zverke'

Slobodna Evropa 30.07.2021
(Mišljenja izrečena u komentaru ne odražavaju nužno stavove RSE) Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu za danas je najavilo podizanje optužnice protiv Veljka Belivuka i ostalih pripadnika tzv. Belivukove grupe, navodno najopasnijeg… »

Danas se očekuje optužnica protiv Belivukove grupe

Nova 30.07.2021
Tužilaštvo za organizovani kriminal danas bi trebalo da podigne optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, koja je delovala pod velom partizanove najvijačke grupe "Principi". To je… »

Kreće RASPLET: danas optužnica protiv Bjelivukove grupe u senci politike!

U centar 30.07.2021
Tužilaštvo za organizovani kriminal danas bi trebalo da podigne optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, koja je delovala pod velom partizanove najvijačke grupe „Principi“ i… »

Čeka se optužnica

B92 30.07.2021
Tužilaštvo za organizovani kriminal danas bi trebalo da podigne optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika kriminalne grupe. Ona je navodno delovala pod velom Partizanove najvijačke grupe "Principi". To je prošlog petka… »

Vesti dana »