Povezane vesti

Šok usred emisije! Napao ga da mu je dužan novac: Stefan Karić ostao zatečen - "Obećali ste mi ti i ćale, ali ništa"!

Šok usred emisije! Napao ga da mu je dužan novac: Stefan Karić ostao zatečen - "Obećali ste mi ti i ćale, ali ništa"!

Mondo 30.07.2021
Stefan Karić je doživeo neprijatnu situaciju tokom gostovanja. Stefan Karić je doživeo neprijatnu situaciju tokom gostovanja. Stefan Karić je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita", gde ga je gledalac optužio da mu on i njegov otac duguju pare, posle čega… »
Kad ćeš vratiti lovu? Obećali ste mi ti i tvoj ćale: Karić ostao zatečen kad se javio muškarac i napao ga da mu je ostao dužan!…

Kad ćeš vratiti lovu? Obećali ste mi ti i tvoj ćale: Karić ostao zatečen kad se javio muškarac i napao ga da mu je ostao dužan!…

Kurir 30.07.2021
Stefana Karića zbunio je gledalac rijalitija kada ga je pitao kada će mu vratiti novac. Naime, bivši zadrugar navodno nije ispunio obećanje i ostao je dužan. "Stefan kao Stefan, odglumio je lepo, sve je pršlo kako je htelo. Imam pitanje za tebe, koliko… »

Vesti dana »