Повезане вести

"Имао сам среће, у недељу се враћам на посао": Министар Момировић изашао из ужичке болнице

"Имао сам среће, у недељу се враћам на посао": Министар Момировић изашао из ужичке болнице

Блиц 30.07.2021
Томислав Момировић, министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре оптуштен је јутрос из Опште болнице Ужице где је пре три дана хитно оперисан због упале слепог црева. Момировићу је у уторак позлило током обиласка… »
Тома Мона изашао из болнице

Тома Мона изашао из болнице

Нова 30.07.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић, јутрос је изашао из ужичке болнице у коју је хитно примљен пре три дана када му је оперисано слепо црево. Како преносе медији, он се захвалио лекарима и… »
Министар Момировић изашао из болнице у Ужицу: Добро је, заиста сам имао среће! А онда је доктор махнуо у камеру! (курир ТВ)

Министар Момировић изашао из болнице у Ужицу: Добро је, заиста сам имао среће! А онда је доктор махнуо у камеру! (курир ТВ)

Курир 30.07.2021
УЖИЦЕ - Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић, који је пре 3 дана због перфорације слепог црева хитно оперисан у ужичкој болници, јутрос је напустио ову здравствену установу. Он се захвалио… »
Министар иде на кућно лечење: Момировић данас напушта болницу

Министар иде на кућно лечење: Момировић данас напушта болницу

Курир 30.07.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић данас ће из ужичке болнице бити отпуштен на кућно лечење. Момировићу је позлило након обиласка трасе будућег ауто-пута Прељина-Пожега, због чега је… »

Вести дана »