Povezane vesti

Policija u stanu Užičanke zaplenila amfetamin

Nova 30.07.2021
Policija u Užicu uhapsila je M. H. (61) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Policija je pretresom stana osumnjičene pronašla manju količinu materije za koju se sumnja da je amfetamin. M… »

Užičanin (32) u stanu krio ručnu bombu i drogu

Nova 30.07.2021
Muškarac B.P. (32) uhapšen je danas u Užicu zbog sumnje da je izvršio nekoliko krivičnih dela, koja uključuju nedozvoljenu proizvodnju oružja i neovlašćeno držanje opojnih droga. Policija je u saradnji sa BIA u stanu osumnjičenog zaplenila… »

Hapšenje u Užicu zbog oružja, eksplozivnih materija i droge

Vesti online 30.07.2021
Policija je u Užicu u okviru akcije “Gnev” uhapsila 32-godišnjeg B. P. iz Užica, zbog postojanja sumnje da je nedozvoljeno proizvodio, držao, nosio i stavljao u promet oružje, kao i eksplozivne materije, ali i zbog neovlašćenog držanja opojnih… »

Užičanin u stanu krio ručnu bombu i mačetu

Nova 30.07.2021
Policija je u Užicu uhapsila 32-godišnjeg B.P. iz tog grada u čijem je stanu pronašla ručnu bombu, mačetu i nož, saopšteno je danas. U saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, policija je u stanu osumnjičenog pronašla i tablete sa liste… »

Nastavljen "Gnev"; Policija pronašla drogu, bombu i mačetu u dve odvojene akcije

B92 30.07.2021
Užice -- Policijska akcija "Gnev" je nastavljena u Užicu i uhapšena je jedna osoba zbog proizvodnje, nošenja i prometa eksplozivnih materija i droge. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u okviru akcije "Gnev", uhapsili su B. P. (32)… »

Užičanin u stanu krio ručnu bombu i mačetu

Danas 30.07.2021
Policija je u Užicu uhapsila 32-godišnjeg B.P. iz tog grada u čijem je stanu pronašla ručnu bombu, mačetu i nož, saopšteno je danas. U saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, policija je u stanu osumnjičenog pronašla i tablete sa liste… »

Uspešna akcija policije i BIA: Uhapšen Užičanin (32), pronašli mu oružje, bombu i drogu

Kurir 30.07.2021
Policija je u Užicu u okviru akcije "Gnev" uhapsila 32-godišnjeg B. P iz Užica, zbog postojanja sumnje da je nedozvoljeno proizvodio, držao, nosio i stavljao u promet oružje, kao i eksplozivne materije, ali i zbog neovlašćenog držanja opojnih… »

Kladovo: Austrijanac uhapšen zbog droge

Danas 30.07.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кladovu su u saradnji sa graničnom policijom, uhapsili austrijskog državljanina S. К. (1989), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. U… »

Uhapšen mladić iz Bačke Palanke; ukrao kosačicu, motocikl i kontrabas

B92 30.07.2021
Novi Sad -- Policija je uhapsila devetnaestogodišnjeg Lj. N. iz Bačke Palanke zbog sumnje da je ukrao kosačicu, motocikl i kontrabas, saopšteno je danas. Osumnjičen je da je provalio u kuću odsutnog meštanina Bačke Palanke i da je ukrao iz nje… »

Uhapšen zbog neovlašćenog držanja opojnih droga

Nova 30.07.2021
Policija u Kladovu uhapsila je austrijskog državljanina S.K (32) zbog sumnje da je neovlašćeno držao opojne droge. Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bor, policajci iz Kladova, u saradnji sa graničnom policijom, u vozilu kojim je upravljao… »

Palančanin uhapšen u Novom Sadu: Osumnjičen da je čoveku iz kuće odneo kosilicu i kontrabas!

Kurir 30.07.2021
Policija u Novom Sadu, uhapsila je Lj. N. (19) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio dva krivična dela, teška krađa i krađa. Sumnja se da je on provalio u kuću odsutnog meštanina Bačke Palanke i da je ukrao iz nje, između… »

Uhapšen lopov: Provalio u kuću, pa ukrao kontrabas i kosačicu

Nova 30.07.2021
Policija u Novom Sadu uhapsila je LJ.N. (29) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio dva krivična dela, teška krađa i krađa. Ovaj devetnaestogodišnjak se, kako navode u novosadskoj policiji, sumnjiči da je provalio u kuću… »

Uhapšen zbog sumnje da je ukrao kontrabas i električnu kosačicu

Radio 021 30.07.2021
Novosadska policija uhapsila je Lj. N. (19) iz Bačke Palanke zbog sumnje na krađe. Sumnja se da je provalio u kuću odsutnog meštanina Bačke Palanke i da je ukrao iz nje, između ostalog, električnu kosačicu i kontrabas. Takođe, sumnja se da je, u… »

Iz kuće sugrađanina odneo kosačicu i kontrabas: U Bačkoj Palanci uhapšen meštanin osumnjičen za dva krivična dela

Večernje novosti 30.07.2021
Foto: B. G. Ovaj devetnaestogodišnjak se, kako navode u novosadskoj policiji, sumnjiči da je provalio u kuću meštanina Bačke Palanke koji je bio odsutan, i da je iz nje, između ostalog, ukrao električnu kosačicu i kontrabas. Takođe, sumnja se da… »

Uhapšen diler, zaplenjeno osam kesica marihuane

Nova 30.07.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u nastavku akcije "Gnev" uhapsili su N. J. (30) iz Velike Plane, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Inspektori kriminalističke… »

Nastavak akcije "gnev" u Smederevu: Uhapšen zbog sumnje da je prodavao drogu

Večernje novosti 30.07.2021
Foto: D. N. Inspektori kriminalističke policije su u kući osumnjičenog, na više mesta, pronašli osam kesica sa ukupno 107,4 grama marihuane. N. J. se sumnjiči da je, u proteklih nekoliko meseci, prodavao marihuanu uživaocima iz Velike Plane i… »

Vesti dana »