Povezane vesti
Docić: Baš ovakvu utakmicu sam očekivao, čestitke na istorijskom uspehu
Sportski žurnal 30.07.2021
Kapiten Čukaričkog Marko Docić izjavio je, nakon pobede protiv azerbejdžanskog Sumgaita, da je upravo takvu utakmicu očekivao - sa delom u kome će njegov tim dominirati, kao i onaj u kome će morati da se brane. "Ipak smo mi bili gosti, domaći teren je… »
‘Ovakvu utakmicu sam očekivao!’: Docić prezadovoljan!
Hot sport 30.07.2021
Čukarički je ‘rutinirao’ posao u revanšu! Ekipa sa Banovog brda prošla je u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Kapiten Docić postigao je pogodak sa bele tačke, a nakon meča nije krio zadovoljstvo. Aleksa Jankovic Cukaricki – Sumgait Sumqayit… »
Kapiten Čuke blista posle prolaza: Baš ovakvu utakmicu smo očekivali
Mozzart sport 30.07.2021
„Želim da čestitam saigračima i čitavom klubu na istorijskom uspehu“, poručio je Marko Docić. Kapiten Čukaričkog Marko Docić vodio je bespoštednu borbu na sredini terena sa borbenim Azerima, a uspeo je da sačuva mirnoću i da iz jedanaesterca savlada… »
‘Presudan je bio karakter’: Đorđević zadovoljan nakon pobede!
Hot sport 30.07.2021
Tvrda utakmica, ali ipak pobeda Vojvodine! Novosadski tim plasirao se u narednu fazu kvalifikacija za Ligu konferencija, nakon što je dva puta minimalnim rezultatom savladao ekipu Panevežisa. Trener Đorđević je bio veoma zadovoljan. Veljko Simic… »
Vesti dana »
Trener Spartaka Jovanović: Vera koju su moji igrači imali između sebe je urodila plodom
Radio sto plus pre 24 satajoš 33 povezane
Najmanje osam ljudi ubijeno i 19 ranjeno u izraelskom napadu na Liban
N1 Info pre 24 satajoš 49 povezanih
Lola Radivojević vicešampionka u Kuršumlijskoj Banji, sledi napredak na WTA listi
Dnevnik pre 3 satajoš 68 povezanih
E, ovo je lepota sporta i košarke: Spartak častio svoje navijače, evo koliko je njih stiglo iz Subotice
Telegraf pre 24 satajoš 40 povezanih
Od Spasovdana do večeras 478.000 vernika se poklonilo Bogorodičinom pojasu. 6. juna svečani ispraćaj u manastir Vatoped
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih